Salons Luīze
Šodien no rīta savu dēlu aizvedu nogriezt matus uz salonu Luīze, jo salons ir tuvu mājām. Nezinu kā sauca to frizieri,bet bija krievu tautības. Es vinai paskaidroju kāda stila griezumu vēlos savam dēlam,viņa piekrita un sāka griezt. Nogrieza ne tā kā es vēlējos,bet es neko neteicu un aizgāju. Bet mājas redzēju,ka visi mati ir izroboti,nevienādi. Bija dusmas un nolēmu atgriezties salonā,lai izlabo. Es atkartoti sāku stāstīt kā vēlos un,ka patreiz ir robi,lai idzen sānus kaŗtīgi. Vina man atbildēja : kā jusu dels sedeja tā nogriezu! un vēl krievu valodā! Sadusmojos un paskaidroju,ka man bērns sēdeēja kartigi un to vina pati zin. Un paskaidroju lai iemacas latviesu valodu un tad komunice ar klientiem. Tas bija tik riebigi. Attieksme nebija patikama. Bija otra friziere Zanda,kura lika vinai izlabot,bet si nesaprata tik un ta. Tad nu Zanda izlaboja un man pat loti patika. Iesu tikai pie vinas.
Vatņica slikti nogrieza ? Ko gāji pie vatņicas ne uzraiz pie Zandas. Kaučkas te nelīmē.
Biju pirmo reizi. Un nezinu ka katru sauc... Tad es pajautaju numuru un vardu, kura izlaboja griezumu un vina stadijas prieksa ka Zanda. Bet kas ir Vatnica??
Lunis riebigs patmalnieks.
ATV . Lunis riebigs pastalnieks.
lunis-луня- я бы тебе вместе с волосами голову отрезал
P.S-Как понравился ogrenet опус,якобы обиженной мамаши на тему-Nacionālā naida kurināšana и далеко ли там от Вас,упомянутая раннее одним из/сраных/ патриотов Drošības policija. А тетке я бы сказал-Kundzīte-надо рожать нормалных детей,а если не получается-вообще не надо раздвигать коленки-ваш ха ха.
ха ха : Киношных урок научился типа крутому базару :D даже писульку стряхнуть не умеешь прежде чем штаны засунуть , всегда на тапки капаешь :D куда тебе что-то резать . Меня советская армия много чему хозяйстве пригодному обучила , том числе уркам физкультуру устраивать :D поглядывай по сторонам , под ноги , любитель путлера и Рашки.
ellinciks : Vatņica tas ir jebkurš kurš dzīvojot Latvijā stradājot sabiedriskā sektorā nejēdz Latviski , ja nējēdz vēl arī savu darbu tas ir līdzeni uztasīt griezumu tad droši ka svaigi no raškas iebraukusi vatņiku papildspēks:) Man vienalga kādā valodā viņa runā , galvenais ka nejedz stradāt , atsakās brāķi labot. Tadām vieta Maxsimas kasē nevis salonā.
Man šķiet, te autorītei pašai, vajadzētu iemācīties latviešu valodu.
ja tev Luni vienalga,kapec apsauka par vatnikiem, tad saki ka tu pastalnieks.Kapec latviesi arzemes ar poliem,igauniem,poliem- runa tikai krieviski,tas ir valoda kura vajadziga visur.
Zanda ir salona vadiitaaja
Manuprāt Zanda reklamē sevi
Elux: nu Zanda šoreiz gan sevi nereklamē, jo pati tieši tajā brīdī biju frizētavā un redzēju bērna neapmierinātību par griezumu. Un tā friziere tiešām nerunāja latviski. Jo arī ar nākamo klientu jaunu vīrieti viņi komunicēja krieviski, tikai pāris vārdus latviski izteica. Un izskatijās, ka tiešām nepārzina latviešu valodu.
Ko uzklupāt Lunim, Lunis visu pareizi pateica! Un apkalpojošā sektorā valsts valoda IR JĀZIN!!! Ja nezin, tad jāatlaiž un jāpieņem darbā tāds, kurš zin. Haha, kā var nezināt kas ir vatņiks!!!! Vēl var pateikt no Fufaikciema :-)
Nu kātad sauca to frizieri????Negribētu savu bērnu viņas krēslā sēdināt
Man arī bij tāda pati pieredze ar puiku.Vairs šo frizētavu neapmeklēju.
tas Lunis riebigs pastalnieks-slikti audzinats,es zinu to frizieri vina no Azerbadzana,labs meistars.
nevajag reklamet : Kaut no Birabidžana , nejēdz normāli nogriezt stradāt par frizieri lai lasās uz maxsimas kassi tur ņem jebko kaut svaigi no ķurjagas.
Kaut no Kamčatkas. Man ļoti tuva draudzene arī ir no Azerbaidžānas, bet viņa brīvi pārvalda valsts valodu.
Galvenais jau pieminēt, ka friziere runāja krievu valodā
Ņemot vērā visus augstākminētos izteikumus, reālos neapmierinātos klientus un novērtējot situāciju darbavietā, konstatēju, ka dotā friziere Jūlija nespēja pilnvērīgi veikt savus darba pienākumus. Jūlija pārbaudes laiku neizturēja un tika atbrīvota no darba.
Speciali prieks smiekliigi... Ja bija japiemin,ka vina runaja krievu valoda....te ir Latvija un vinas pienakums salona ir runat latviesu valoda ar klientu nevis krievu!!!!!
juta: Muļķīte, vēlams runāt valodā kādā sazinās klients, pirmkārt labi jāzina valsts valoda, ieteicams labi zināt arī populārākas vietējās svešvalodas primāri krievu un angļu valodu. Jārunā ir valodās, kurās runā tavi klienti citādi BZINES TRUBĀ un pats duraks. Moments Nr.2 tā kā visa darbam nepieciešamā dokumentācija ir TIKAI latviski tas ir valsts valodā tātad darbinieku nemaz legāli nevar darbam pielaist jo viņš nespēj nokārtot nedz sanitāro minimumu, nedz drošības tehniku nedz ievērot iekšējās kārtības noteikumus. Man personīgi vienalga kādā no trim valodām latviski krieviski angliski ar mani sazinās friziere, vienīgi ja viņa nespēs sazināties arī latviski man būs lielas šaubas vai viņa ir profesionāls sertificēts frizieris iepriekš minēto iemeslu dēļ. Nav man vēlmes uzticēt savu galvu vai jebkuru citu pakalpojumu visādiem apšaubāmiem amatieriem bez legāliem papīriem, pats nedaru citiem, neiesaku.
Ja, Luni, Tev taisniba. Bet es runaju tiesi par sis klientes gadijumu. Ir jaruna tada valoda kada ar Tevi runa klients. Bet saja gadijuma ta nebija....
Istenībā jau te publikai ir pastulbu grāmatu iemācīta loģika:) Pirmo ko man iemācija mācoties in stradājot vācijā divas lietas "Klientam NEKAD nav tasnība" un "Klients idiots , tiec ar to galā" :):) Reāli ! Uzņemuma vadībāi NEKAD nekādā gadijumā nav jānostājas klienta pusē , tasnība vienmēr 100% ir tikai uzņemuma darbiniekiem :D :D Taču protams var PIEKĀPTIES izņemuma vaidā un konflikta izsmelšanai TAČU nekad neatzīt ka Uzņemuma nav tasnīva NEKAD un nekādos apstākļos:) DARBOJAS izcili .
Neiesaku šo salonu nevienam,kas nevēlas veikt eksperimentus ar savu izskatu.
Nav nevainas salonam, Zanda vienmēr izdabās klientam, strādā kā traka. Runājot par Vatnjiiem, tas meičas ir ļoti labas frizieres, tas tiesa gan.
Nu es teikšu tā, esmu bijusi vienu reizi, tieši pie šīs latviski nerunājošās frizieres. Ar frizūru biju apmierināta, vienīgi cena bij astronomiska, par sakņu pabalināšanu šķipsnās un galiņu apgriešanu man paprasija 45eiro.
tikai un vienīgi dēļ cenas tur neesmu atgriezusies, jo atradu frizieri kas kvalitātes ziņā strādā tāpat, arī salonā, bet cena par visu to pašu ir no 22-25eiro
Nu es teikšu tā, esmu bijusi vienu reizi, tieši pie šīs latviski nerunājošās frizieres. Ar frizūru biju apmierināta, vienīgi cena bij astronomiska, par sakņu pabalināšanu šķipsnās un galiņu apgriešanu man paprasija 45eiro.
tikai un vienīgi dēļ cenas tur neesmu atgriezusies, jo atradu frizieri kas kvalitātes ziņā strādā tāpat, arī salonā, bet cena par visu to pašu ir no 22-25eiro
ellinciks ej dirst labusjaka! rebenok debil, sama dura labrika govno. Le4isj