Ogres ķirurgi atkal spīd....

Anyks
2007-07-26 09:17:11
Šodien no rīta atkal viens ļoti nepatīkams atgadījums Ogres slimnīcā.Meitene darbā sagrieza stipri roku un Ogres slimnīca ĻOTI izpalīdzēja,uzlīmēja leikoplāksteru ar kuru nevarēja aprurēt asiņošanu.Māsiņa to pēctam bija ieraudzījusi un prasījusi dakterim ... ,vai tur patiešām neko nevajag vairāk darīt jo asiņošana neapstājās.Meiteni atveda atpakaļ uz darbu un viņa bija noraudājusie par attieksmi pret cilvēku Ogres slimnīcā,ja gadījumā ar tevi kas notiek... ???Nu ko lai saka,tātad mēs nevaram uzticēt pat mazo pirkstiņu.

Anuyk , 2007-07-26 09:38:14

Māsiņa nebij tāda ar lieliem baloniem un īsā halātinā jā vēl lielam sarkanam krustam uz cepurītes bij jābūt!!? Bija tāda!!? Tad tas nebūs bijis Ogres slimnīcā bet netālu esošais "Masāžas salons Sex šops!"

Lunis , 2007-07-26 09:57:55

Cik es zinu netālu no slimnīcas ir tikai ir morgs. Par Luņa piemināto salonu-šopu gan nekas nav dzirdēts. Bet ja nopietni, tad vajadzētu katru otro dakteri ielikt cietumā, tad pārējie sāks nopietni izturēties pret savu darbu.

J. , 2007-07-26 11:39:06

Man tākā pašam ir ļoti bēdīgas situācijas par Ogres Slimnīcu, gan pašam gan ļoti tuviem cilvēkiem (letālas) !! un pat mācībās mediķiem pat arzemēs tiek pieminēts mans gadījums kā ārstu nolaidība un nezināšana ! NEIESAKU NEVIENAM IET Uz Ogres Slimnīcu, lai Bankrotē Un put ārā @$#@$^ . Tiku pats nogādāts ar ātrajiem un ko lika iepūst trubiiņa un saka ka esmu reibumā un ejat, a tas nekas ka ir pušu asiņojoša piere, ne šuves neko, kamēr neuzstāju un neiznāca samiegojusies dežurējoša māsiņa un neuzlika šuves !
un vel cik ilgi ir jāveic Apendiksa operācija ? vidēji 40- 50 min. , a man ilga 4 h un 30 min un vel nesaka vai ir bijuši sarežģījumi ! (redziet praktikants operēja) no māsiņas uzzināju ka tjipa bijušas lielas nepatikšanas ka parastās māsiņas sauktas palīgā uz operācijas zāli ! hmm A Man tas nav jāzina ?

Ogrish , 2007-07-26 11:51:16

un pat nepaprasīja maksu par slimnīcu ? hmm interesanti kam par godu ? kukulis vai ?

Ogrish , 2007-07-26 11:52:29

Kādas gan muļķības tik cilvēki neraksta! Apendicīta operāciju NEKAD nevic 4,5 stundas! Kas attiecas uz prktikantu, tad viņam vienam pašam neļauj operēt (cik zinu). Varbūt tas nebija apendicīts, bet gan perforējusi kuņģa čūla??? Un ko darīja parastās māsiņas operācijas zālē? Viņas pat instrumentus neatpazīst. Nevajaga rakstīt muļķības. To ka katrs grib kaut kā paspīdēt, tas ir skaidrs, bet vajaga rakstīt to kas ir,nevis fantazēt.

oxo , 2007-07-26 12:10:25

OXO Cilvēks izsakās kā māk,nejau visi mes esam ārsti.

Anyks , 2007-07-26 12:26:52

Tu OxO : izrakstā no medicīnas kartes priekš slimības lapas "APENDICĪTS" ! un ja Tu saki ka neveic tad kadēļ bija tik ilgi ? un jā praktikants nebija viens, un māsiņas saka ka man tuējušas zarnas ? un zem narkozes 6 stundas ? operācija sākās 23.00 no narkozes 1 reizi pamodos 5.00 ??

Ogrish , 2007-07-26 12:44:29

Un vēl iesaku nemēģināt iet pie Ogres poliklīonikas okulista ar metāla skaidu acī! To tik vien komentēs kā ko zvaniet, ko vajag, ko nevar paciesties kad pati izkritīs????????? Acs sarkana, grauž un tās skaidas jau mēdz ieaugt! Protams, ka pats vainīgs, ka brilles nelieto griežot metālu, bet kāpēc tāda attieksme? nemaz jau nerunājot par labdien, lūdzu, paldies un uzredzēšanos! kauns par savu pilsētu!

kazene , 2007-07-26 12:49:47

Kazenei: Bet Tur ir jāuzmanās, man paziņa no tādas diagnozes palika ar neredzīgu aci !!!

Ogrish , 2007-07-26 13:10:52

Visi kropli, visi slimi no Ogres slimnícas, pienák brivdienas nav ko glabaat :D Kádas veci un Beibes ir júsu izglitibas? vai nestrádajiet par párdevéjiem? ( labákajá gadíjumá). Loit gribetos uzzinaat júsu vecumu.... tádi idioti ir jaunajá paaudze, vai jau vecákaja vél palikusi eksemplári? Vai nevar ierosinát diskusiju par júsu izglitibu, algu, un darba vietu... Nu LOX.... :D

klau , 2007-07-26 13:50:48

Anyks- tu gadiijumaa nestraada par pardeveeju Varpa un nedziivo Malkalnes pr. 24? Tur viena taada lose arii dziivo, izskataas peec vinas " Bazara" :D

he , 2007-07-26 13:55:12

To klau: Kas Tev ir pret pārdevējiem?

J. , 2007-07-26 14:46:03

Palasot sos komentaarus, siem rakstiitaajiem tikai vareetu buut izgliitiiba un darbs, kur jaasver un jaafasee.

Klau , 2007-07-26 14:59:45

pašam bija pagājušo vasaru saskarsme ar mūsu Ogres (super) slimnīcu, kad satriecu kāju - pietika ar vienu miegainu uzņemšanas nodaļas darbinieces skatienu, lai konstatētu diagnozi! bija alkohols, bet kad paprasīju izziņu par to, ka esmu griezies pēc palīdzība - tūlīt sekoja trubiņa uz alkoholu un izsaukta policija: jo ES traucēju strādāt (gulēt) godīgai (čaklai) Ogres daktrerītei nakts maiņu. bet vai tad iedzēris indivīds arī nav cilvēks - pat tad, ja kāja būtu traumēta kautiņā vai citā piedzīvojumā ( es toreiz vienkārši , bet neveiksmīgi iekritu mūsu pilsētas izremontētās ielas bedrē). kādi secinājumi? nu, nekādi!!!!!:D:D:D:D:D

HETS , 2007-07-26 15:16:57

to Klau: hmmm es skatos pats vel no autiņiem neesi izaudzis, vainu arī esi tās iestādes darbinieks un, kā jau saka Vārna vārnai acīs neknābj :) Jā ir Vecie Ārsti kas savu darbu izpilda cepuri nost, bet tas ir aptuveni 20 %....

Ogrish , 2007-07-26 15:48:43

he, he tur jau tā nelaime ka to slimnīcu vairums iedzērusu indivīdu noslogo!!! Atradusies pai beerniņi! Nevis par cilvēkiem daudzus no viņiem var uzskatīt, sīki valsts kretīneļi!!! Kuru mātes ir rukājušas un no rokas mutē dzīvojušas, lai jūs izaudzinātu!!! Tikai šajā kategorijā par ārstiem nekļūst!!!. Tā Lūk!!!!

Klau , 2007-07-26 18:39:08

to Klau! nekad neesmu ļaunu vēlējis, bet tev personīgi novēlu nokļūt Ogres slimnīcā ar nelieliem grādiem asinīs (nejauš gadījums jubilejā) .. ! ko tad tad tu rukšķēsi, ja jau pēc savas mātes secini, ka lielākā daļa pilsoņu ir auguši savā vaļā un netika pieskatīti - tieši tādi kā tu ir tie īstie valsts kretīneļi!!!! ja kas nepatīk iesūdzi mani tiesā - mana adrese ir: www. Ogre. lv

HETS , 2007-07-26 19:17:50

hmm To klau : nu izskatās, ka tev tādas mātes vispār nav bijušas un nav iemācījusi pareizu uzvedību un sapratni pret clvēku nelaimēm, un vel tev varu pateikt no arī savas dzīves, ka Ogres sļimnīcā dod zāles pirms diagnozes noteikšanas - un diagnoze parāda ka nepareizās zāles ir dotas : позна пить Боржоми , когда почки отвалилис !!!!!

Ogrish , 2007-07-26 19:23:52

Nu nu... ar grádiem mani ta pagrúti bús ieraudzít, Hetiñ! Bet Ogres slimnícá esmu árstéjusies un atskatijusies uz tiem plánprátigajiem pacientiem, nu tiem ar tiem gradiem :D Ko tad juus neveersaaties un netiesaajaaties, ja jau taa esiet izkroploti? zales ne taadas un orgaani atkritusi, tagad noteikti vieniigaas zaales pret Depresiju ir Smiga :D

klau , 2007-07-26 19:42:45

hmm To klau: nu doma pareiza par to ka tur ir "tiem plánprátigajiem pacientiem" jo normāli cilvēki uz Ogres slimnīcu netiek nogādāti, un ja tiek tad tikai līdz nākošajam rītam - vai arī līdz kaimiņmājas vēsajām telpām !!!

Ogrish , 2007-07-26 19:48:20

zinot Latvijas tiesu sistēmu nav jēgas sūdzēties, jo ātrāk nomirsi nekā izcīnisi taisnību ... !
bet tev Klau var tikai novēlēt vēlreiz: nokļūt Ogres slimnīcā plānprātīgā pacienta ādā, tad gan varēsi arī piebiedroties mums - cietušajiem no netaisnības - un tiesā sūdzēt visus pārdarītājus !!! :D:D:D

HETS , 2007-07-26 19:53:21

to Klau: spriežot pēc iepriekš rakstītā (par pārdevējām) var secināt, ka tava profesija ir paša ideālākā - apkopēja vai sētniece Rīgā, Tvaika ielā 2.

HETS , 2007-07-26 19:55:42

Ogrish, tu jau arii tur biji Brackin! :D Raksti par saviem atkritusajiem orgaaniem, kapenu staastinus jau no savas druumas pacienta pieredzes Ogres slomniica :D

Klau , 2007-07-26 19:57:29

Nokluusana Ogres slimniica mani nebaida :D Un Hetiñ, mílumiñ, planpratiiba man arii nedraud, sis paziimes ir manaamas juusu diskusijaa... iespeejams tas arii vareetu buut izgliitiibas truukums, ko jau vairaakas reizes jau uzsveru :D
ja, ja esmu apkopeeja.... :D

Klau , 2007-07-26 20:04:41

Anyks izsakaas ka Ogrish izsakaas kaa maak, bet nu tur juutams reaals analfabeetisms, gan no abiem diskusiju daliibniekiem :D taads tadu atrod, juus jau pasi variet saakt sevi arsteet... domaaju ka esiet sinii jomaa ipasi apgaroti un apgaismoti :D
nu kur juus esiet, man sarakstoties ar jums reaaliuzlabojas noskanojums... jautri te pie jums :D

Klau , 2007-07-26 20:10:21

un māsiņas saka ka man tuējušas zarnas ?= Ogrish varbuut tavu tuupli tureeja :D, nesajauci ko atejot no narkozes. vai nebiji augsamcelies ka tik labi visu zini par savu apendiciita operaaciju :D

Klau , 2007-07-26 20:31:33

Ko var ņemties,par profesijām ,par izglītību ,par audzināšnu .... utt.Manuprāt sākumā apsprieda ko citu... Tad padomājat Jūs paši kāda ir jūsu izglītība,profesija un audzināšana,ka visas dienas garumā varat viens otru aplikt....
Un ja runa ir par Ogres poliklīniku,tad es domāju ka vismaz 70% Ogres iedzīvotāju ir ļoti vīlušies,un es protams esu tajā skaitā... ja kas pārdevēja nēesmu......
Un katra profesija ir vajadzīga ,es neuzskatu ka strādāt par pārdevēju,sētnieku,apkopēju utt. ir kāds kauns.
Klau ! Pēc taviem komentāriem spriežot nekas diži spožs tu nēesi,tad tev būtu ko citu ko darīt ,nevis sēdēt visu dieni i_ netā un visus aplikt. Kādreiz vajag padomāt arī ko raksta.... cik zems līmenis... žēl ka jaunā paaudze sevi vērtē pārāk augstu nekā patiesībā ir...

xzbit , 2007-07-26 20:43:30

to Klau ! hmm zini ir taada profesionāla kaite ka burti rakstās savādākā kārtībā nevis kaa lasās bet jēga ir viena un tā pati jebkuram vārdam izmainot burtu secību izņemot pirmo un pēdējo Cilvēka smadzenes izlasa kā pareizu vārdu ! tākā nepiesienies pie maniem tekstiem. un ja piesienies tad esi izbijusi učene no LPRS laikiem kas ir iesūnojusi savā stagnācijā ! !!!! un es tiešām zinu daudz par sevis veiktajām ķirurģiskajām manipulācijām un arī pie mana tūpļa neesi tu stāvējusi, ne tu zini arī par manu izglītību un nodarbošanos. tadēļ ir tāds secinājums ka tu esi kā i-netā saka LAMERIS )iesācējs, kurš sevis izpausmē tik spēj aiz nika slēpjoties palielināt savu EGO (ICQ) !!!

To xzbit: hmm piekrītu par tevis teikto ! tikai beigas nesapratu, kam Tu to domāji ja man, HETAM un Klau nu jā daļēji ir taisnība par to, ka panesās saruna ne tajā virzienā ka Topiks, bet ir tāda lieta ne jau mēs sākām aprunāt ar HETU cilvēkus kas izsakās nepozetīvi par Ogres rajona slimnīcu kuru tiešam esam izbaudījuši nejau no tās labākās puses pat arī esot skaidrā !!!

Ogrish , 2007-07-26 21:14:23

Esmu viena no tām "laimīgajām" sievietēm, kuras izbaudīja operāciju ar spinālo anestēziju (špricīte mugurkaulā un nejūti neko, kas zem jostasvietas. Starp citu - apendicīta operācijas jau sen neveic pie pilnas narkozes (ja vien tam nav nopietni iemesli, piem. peritonīts). Nekādas māsiņas nekādas zarnas netur, viņām ir "sešinieku" funkcija. Bet instrumentu nosaukumus viņas zina gan, kā gan citādi viņas varētu padot vajadzīgos rīkus? 6 stundu apendicīta operācija - nereāli, nav ko tur tik ilgi darīt. Nuuu, vienīgi ja peritonīts (bet tas, cik sapratu, nebija). Tas, ka kāds atmostas pēc narkozes pēc 6 stundām, ir cita lieta - tas, savukārt ir atkarīgs no anesteziologa un operējamā indivīda organisma īpatnībām.

x , 2007-07-26 21:17:41

to Klau! secinot tevis rakstīto man ''jāatvainojas'' par apkopēju .. ! bet tomēr varu secinā to, ka tu laikam esi Ogres slimnīcas darbiniece, kura 5 gadi atpakaļ gribēja man amputēt roku ( skaidrā ), bet manas nepiekrišanas dēļ un Rīgas dakteru izpratnes (profesionālās pieejas) dēļ roka tika glābta un funkcionē līdz šim. ja tu, Klau esi izglītota un nelieto alkoholu savā dzīvē, tadeļ visu nakti trenējies pareizrakstībā un nebrauc augumā tiem, ko nepazīsti dzīvē - varbūt tava profesija nav tik labi apmaksāta ( to var just pēc naida tavos izteikumos), tad taisnību jautā savai mātei: kādēļ tevi ir dzemdējusi analfabētu pasaulē!!!!!!

HETS , 2007-07-26 21:23:16

to x : jā piekrītu taviem izteikumiem, nezinu latīnisko terminaloģiju, bet zinu vienu lietu, ka man bija plīsus apendiks un varētu būt arī ka google raksta peritonīts - vēderplēves iekaisums .

Ogrish , 2007-07-26 21:27:42

ja buutu tikmazturiiga, diezin vai te uzjautrinaatos :D Ogrnet lasu pirmo reizi, pareizaak sakot sanaaca diskusija un tad man ieteica ieluukoties seit. Jo godiigi neesmu par Ogri sajuusma, ka par jauniesu iespeeju pilseetu. tamdeel protams mans bizness ir Riiga un Ogre ir veel ipasumi un sobriid man ir atvalinajums un iegriezos Ogree. Tur protams visus jaunumus arii uzreiz dzirdeeju. Árste neesmu, bet tiesaam esmu bijusi Ogres slimniica gan kirurgija, gan ginekologija un cienu arstus kuri tur straada. Man nav bijusas ar viniem ne nesaprasanas. Es klausu vienu noradeem un izraadu cienu, un nav bijusas ne aploksnes vajadziigas, ne kas cits. Arii dels ir pakaapeleejis, staabus taisiijis un traumas dabuujis, esmu arii vinu vedisi. Visu cienu, nekaadu probleemu.
Zini kad kaads idins saak nolikt un rakstiit ka vins ticis apkalpots, peec taa kaa vinu atpazina.... zini, kad padziivo Riiga, saproti ka Ogre ir tomeer lauki. Agraak loti buutu sim iebildumam stridejusies pretii, un katrs kurs kaut nedaudz sniipi virs zemes paceelis, Ogree jau iedomaajies ka nu tik vins ir, gan uzvediiba, ambiicijas un runas stilaa... bet lai tas Muga ierodas Riiga, tur vins nav nekas, tur jau dominee cita Alianse :) Lauki!!! :D
Medikis neesmu, bet cienu tur stradajosos. Esmu par to ka japalielina algas medikiem, jo pati tiesi si iemsla peec ka tik ilgi jamaacaas un tik nieciiga alga, mediciinu neizveeleejos. Es piekriitu ka mazas algas ir tiem ar profskolu izgliitiibu, bet ne cilveekiem kuri nomacijusies 11 gadus un glabj muusu dziiviibas. Es vareetu apstriideet pedagogu darbu, nevienmeer piekriitu noteiktaam metodeem, bet zinu Ogres arstus un tur Jefini, viss ir O.K.
Saac satraukties par savu ICQ, ar maneejo viss, Laucinieki un pardeveeji ir O.K. ;)

Klau , 2007-07-26 21:57:58

Vai uz brivdienaam buus ko galabaat? Kuram tad atkal zarnas tureetas, kuram tuuplis, kuram kaaju ar zaagi veeleejaas amputét? Labi ka Ogréniesi seit tie blaujosie,tadi izgliitoti un aizliegisu un iestaajusies pret Ogres aarstu nelikumiigajaam darbiibaam. Juus, planpraatini graamatu neveelaties uzrakstiit? Es sponsoreesu! :D Vareetu saukties "Piekaasts, dzimstot! "
Nu paliek garlaiciigi atkal, vai tad nevienam ogres slimniica nav atkal paari izdariits un kas atkritis, salauzts vai neaizsuuts :D Eu, Ogreniesi, jautraak :D NU.......

Klau , 2007-07-26 22:11:35

tas jau izskatās pēc atkāpšanās kaujas laukā! arī mana profesija ir no tām, kas cīnās par ikgadējo algas pielikumu - bet neprofisionāļiem Ogres slimnīcā nav ko darīt, jo + atsuksmes ir mazāk nekā - ! es vienmēr esmu izvēlējies Rīgas ārstus, bet ko darīt, ja šad un tad ir jameklē tūlītēja palīdzība.

Arī lacinieki ir cilvēki!!!!!!!!!!!!!!! un vairāk izglītotāki nekā rīdzenieki! jo lielākā daļa profesoru ir no dziļiem laukiem un 39 % rīdzenieku saknes meklējamas laukos.

HETS , 2007-07-26 22:11:56

hmm izlasot Tevis rakstītos tekstus sanāk esi neapmierināta sieva vīram kurš atrodas komandējumā, vai nu arī Menstruālais cikls sācies ! !! vienkāršii padomā ar ko tad Tu iebraucēja Ogrē ( Laukos) meklē, ja šeit atrodas visi neizglītoti un slimi dzērāji ! jo redz viņai esot tas ICQ ir OK hmm par ko ir diezgan jāpadomā !!!!! un pēc visiem :D cilvēciņš sēž pie kompja un štuko ko lai tādu riebīgu uzrakstītu lai varētu atpakaļ atriet ! kā iepriekš secinu cilvēciņam tika tiko pieslēgts I-nets un tad sāksim rakstīt visādas stulbības lai tika čaklajiem pirkstiņiem būtu ko darīt. par šādiem cilvēkiem diagnoze LAMERS, kas pāries pēc 2- 3 mēnešiem aktīvas forumu piedalīšanās jo redz tad cilvēkiem vairāk nebūs ko darīt, jo viņa savu vārda krājumu būs izsmēlusi. un tad arī radīsies gan pozitīvas un arī negatīvas atsauksmes nevis tikai slima suņa klepus.

Ogrish , 2007-07-26 22:20:02

Jūs mājās nebijāt, kad kaunu dalija? Līmenis!!!!?

ives , 2007-07-26 22:30:22

Neesmu tur redzeejusi Neprofesionálus! Hetins gaida katru gadu algas pielikumu, es vadu uznemumu ar nu jau 100 cilveekiem. Skiet ka zinu ka jatrada, ka javeicina aktiva tirdznieciba un daudz ko citu... Profesors jau var buut gudrs, bet esmu macijusies ilgi un pie dazaadiem profesoriem... no teorijas un realitaates kopsauceejs ir apmeeram 45 %. taa ka viens ir gudri boreet, otrs to realizeet dziive... tamdeel arii saku... izmaacieties, nevis nolieciet... aizstaveesu divas kategorijas:
1) mediki, jo uzskatu ka viniem ir tiesaam svariigaka misija uzticeeta un labi zinu Ogri, nav ne vainas:
2) uzñéméjus, jo taja lauciña tas pats, zagli u.t.t.... tad vienmér saku... uzprieksu, dibini un dari un izcel to kugi laukaa un tad saaksim runaat... nevis sitie.... ja, ja viena tante teica.... ja, ja manai draudzenei arii ta bija, kaimiñienei.... nolikt més visi mákam un vareni.... Ja man nepatiik, tuliit pat grieziisos pie administraacijas un risinaasu- nekaveejoties. esmu to Riiga dariijusi beernu slimniica Vieniibas gatvee berna del... Tur starp citu man ir kaskis sanaacis,bet beigaas tomeer atradaam kompromisu un vienojaamies uz abpuséji izdevígiem noteikumiem, gan viniem gan man.... :) Bet ari tur negribétu neko sliktu teikt, tie bija risinaami jautaajumi, nevis neta ja, ja fui, fui, idioti, visus cietumaa, atlaist... lai sie uztaisa sreiku, visi... pilniigi atbalstiisu :D

Klau , 2007-07-26 22:35:59

To Ives: nē 'bijām aizgājuši prātam pakaļ, bet viņs bija bija beidzies un kad aizgājām mājās kauns bija izdalīts :P

Ogrish , 2007-07-26 22:36:23

O Ogrish, šis komentārs pat man iepatikās D

Klau , 2007-07-26 22:59:26

Bet vai Tu biji ar mums ?

Ogrish , 2007-07-26 23:02:51

Nē, un tas kas saistās ar Ogres mediķiem, vēl joprojām Ne ...( nevar ar vienu izkapts vilcienu nolikt tos, kuri ir nopietni mācījušies un glābj jūsu, mūsu un bērnu dzīvības...bet ir lietas kuras man tevī patīk..

Klau , 2007-07-26 23:19:04

zini ir tāda lieta ja tavu laulāto draugu aizved uz slimnīcu un nepaiet pat 24 stundas un vins ir miris ? ko tu tad teiksi ? ja pat ir teikta diagnoze priekšā kas par vainu !!! ko tad teiksi ??? redz un ārstam piesprieda sodu 150 Ls apmērā un atbrīvoja no vadošajiem amatiem uz pāris gadiem !!!!! redz nejau nevelti es no pieredzes saku !!! tākā ziniet, ja dod zāles pirms Jūs apskatījis ārsts, tad lūdzu nedzeriet viņas, bet gaidat Ārsta apmeklējumu, lai nosaka diagnozi, jo savādāk būsiet baltās pelītes lomā !

P.S. Arī Man HETS nav sveš cilvēks un viņa saskarsmi ar Ogres slimnīcu diezgan labi pārzinu ( jo biju klāt vairākos gadījumos, gan zem % gan arī skaidrā - cilvēkam ir vienkārši tāda karma, uzskriet grābeklim atkārtoti). tākā nevelti sakam no PIEREDZES !!!!!

Ogrish , 2007-07-26 23:27:04

Cilvēk, kas vada 100 darbinieku uzņēmumu? Ko tu tur rakstīji par ICQ? :D Mums, laukos, tas ko tu domāji rakstās IQ (intelektuālais koeficients)....

x , 2007-07-26 23:28:13

Bet ICQ ir pavisam kas cits :) Kas līdzīgs Skype... Atšifrējas kā I seek you...

x , 2007-07-26 23:29:35

to x: še pieci !

Ogrish , 2007-07-26 23:30:29

hehe nu labi bet doma ir vispārējā, katrs skatās kā to grib :) bet ja atsaucās un atbild arī kļūdaini tad nozīmē, ka IQ ir vienāds ar manējo :P

Ogrish , 2007-07-26 23:32:01

:)) Tante bikiņ "peremudrila"... Labi, es gulēt, rīt palasīšu mūsu lauku forumu :D

x , 2007-07-26 23:32:19

Ja pamanīji, X, tad citēju iepriekšējos komentārus, kuri bija adresēti Man! Un tur ir atzīmēts mans ICQ, ko arī komentēju. Tā kā pie jums Laukos tas ir ICQ

Klau , 2007-07-26 23:33:51

Tad tu tāda pati lauķe :) Sēdi ar mums vienā forumā, lieto tos pašus terminus... Tak tirgo nost savus lauku īpašumus, smilgu pakaļā un lido Rīgas virzienā :)

x , 2007-07-26 23:35:47

Es jau ar varu sarakstīt, ka man īpašumi Lasvegasā, bet piķis kaut kur Kaimanu salās.. un Ogrē es iebraucu atpūsties :)

x , 2007-07-26 23:37:12

Zini kamdēļ nekad nebūsi veiksmīgs uzņēmējs... jo visu tikai notirgot doma....:D, bet es pērku ....:D

Klau , 2007-07-26 23:38:22

Jēziņ, nemaz netaisos būt uzņēmējs :D Ne visiem ir tik primitīvi mērķi :))

x , 2007-07-26 23:39:11

Labi, draugi, man rīt atbildīga diena un jāziedo laiks miegam. Bet jūs turpiniet ;)) Nepārdosim Ogri buržujiem! :))))))))))

x , 2007-07-26 23:41:25

Es taks neiesu pionieriem stāstīt kas man Ogrē darāms, tā būtu vēl viena diskusija par trakajiem ar ūdensmočiem... te arī tādu manīju. Vienu gan varu teikt esmu no retajiem kurš vada viņu bez promilēm...

Klau , 2007-07-26 23:42:28

Ko X, ko smagi rīt jāstrādā.... nu saldu dusu un jauku darba dienu ar cēlajiem mērķiem :D

Klau , 2007-07-26 23:49:54

jau mārmetāmies uz citu pusi ? hmmmm secinājums - laikam jau cits cilveeciņs raksta pēdējās atbildes !!!! (vainu vīrs vai vienkrši ...... cilvēks pie kura tagad pārvācāmies no Mūsu izcilās Rīgas Pilsētas, kas nav Lauki ).
to x: nekad un neparko nepārdosim ....

Ogrish , 2007-07-26 23:53:20

To Klau: Tu esi vīrietis vai sieviete? Pārlasot tavus komentārus vēlreiz = nākas secināt, ka tu esi nekatrā dzimts ( jeb kā krievu valodā saka "OHO" vai sredņij rod , vai vācu valodā Nekatrā dzimts ) !

P.S. un kuram Te ir "Lauķa izglītība"?

HETS , 2007-07-26 23:58:09

Visiem maniem domu biedriem - saldus sapņus !
bet pārējiem - smagus murdziņus !
attā!

HETS , 2007-07-26 23:59:49

marmetāmies = pārmetāmies !

Ogrish , 2007-07-27 00:01:03

Šie komentāri kārtējo reizi ir apliecinājums tam, kāda līmeņa auditorijai ir saistošs Ogrenet Forums.Tauta atvērās un parādīja savu augsto līmenīti.

T. , 2007-07-27 10:38:03

tad esmu taa, kas to pirkstu sagrieza. tiesaam gribeetos zinaat kas tu taada esi vaardaa he. labi ja tev ir lielaaka izgliitiiba, bet tas neko nemaina. tu vari buut ar augstaako izgliitiibu un straadaat tirguu! vienkaarsi neesi ar ko taadu saskaarusies,nu bet labi. un es ar savu vienkaarso izgliitiibu saku , lai tev veicaas.

a , 2007-07-27 10:45:36

he,vai tad ar izglītību un bez tās mēs neesam cilvēki,kaut arī lauķi vai kas.Mums nepienākās kvalitatīva medicīniskā apkalpošana?Un normāla attieksme???Un vai tev kautkādas personīgas pretenzijas pret mani,piedid man galīgi pie kājas un tas attiecas arī uz Klau.

Anyks , 2007-07-27 12:33:47

Ko jūs te varat ņemties un viens uz otru visādas gudrības mētāt? Izskatās, ka no tā vien spējat pārtikt lielākā daļa. Ja nevarēs kādam kaut ko gudru uzd... , tad diena nebūs izdevusies.

Ļenka , 2007-07-27 12:41:36

Jā! Klau "paspīdēja"ar savu izglītību un amatu! Nez kam un ko viņa vēlējās pierādīt. Palika nez kāpēc žēl šā cilvēka. Viss tak ir daudz vienkāršāk... ko tā ir jāsaspringst?

ives , 2007-07-27 12:44:23

neejiet gan neviens pie Ogres mediķiem!!!Jo tad tiem(kā man), kas māk normāli komunicēt un neuzskata ārstus par mēsliem būs mazākas rindas. nevienam aploksni nebāžu kabatā, pazīšanos nemeklēju,bet nezin kāpēc vienmēr esmu bijusi apmioerināta ar Ogres mediķu attieksmi un profesionalitāti. vai tik vaina nav jūsos pašos???

jokst , 2007-07-27 13:37:24

Mediķi ar ir tikai cilvēki. Ir bijusi ideāla attieksme un ir indivīdi kuri pret pacientu izturās kā pret traucēkli.

ives , 2007-07-27 13:45:29

Man atkal liekas, ka problēma ir nevis ārsta darba vietā, bet atalgojumā. Pofig, kur tas daskteris strādā, Ogrē vai Rīgā... ja nav motivācijas rukāt, tad kvalitāti un labu attieksmi var arī nesagaidīt...

x , 2007-07-27 14:42:03

Protams X piekrītu Tev,kad valdība arī ir pie tā vainīga,bet nejau tauta.

Anyks , 2007-07-27 20:14:20

nu gan stulba tautiņa te apgrozās.....

dakterīte , 2007-07-28 00:02:55

labi! uztaisīšu atkāpi no Ogres ārstiem, jo esmu biji arī Jūrmalā - Bulduru slimnīcā, kur kāds draugs pēc autoavārijas nogulēja nedēļu - tikai trešajā dienā parādijās cilvēks baltā halātā (neskaitot māsiņas, kuras pajutā vai nevajag pretsāpju poti), ienāca palātā, paskatījās uz telpā guļošiem - aizgāja. uz drauga jautājuma par ārstējošā arsta apmeklējumu, atbilde bija: vīņš jūs redzēja. izrakstoties no slimnīcas draugam nācās vēl krietnu laiku uzkavēties tikai tādēļ, ka nevarēja atrast visus pierakstus par ārstēšanu ...!
šinī gadījumā tā nebija nolaidība, bet gan cilvēciskais faktors - jo tā slimnīca izjūt katrostofālu speciālistu trūkumu un iepriekšminētais ārsts raujas stundām pat neaizejot mājās pie savas ģimenes - lūk tas ir darba fanātisms - par LIELO algu eksistēt un klausīties pārmetumus .... - Ogrē par tādu speciālistu neesmu dzirdējis ... .

HETS , 2007-07-28 08:28:35

Var jau pret ārstiem izturēties tā kā viņi pret mums.

Susurs , 2007-07-28 10:54:52

nu bet ja neved uz apendicita operaciju,2h pec kuņģa skalošanas!!!!Uz jautājumu māsiņai kad vedis-atbild Jūs dakterei kko nopirkāt????Runa ir par dakteri Martinsoni!!!!

kikii , 2007-08-31 12:57:20

Ko var pateikt par Ogre slimnīcu,kas ir gājējs tas ir aizgājējs.

? , 2007-08-31 16:27:03

padomaajiest logjiski,aars-ir pati gruutaakaa profesija..lai tiktu tajaa mediciinas skolaa...wajag buut iZcilniekam!!pasi juus neesat taalu tikusi,tik protat nodirst un wiss!!
nu LOHI juus esat!!!!ogres aarstiem wispaar cepuri nost!
esmu pabijusi arii riigas slimniicaa,tur ir taapat,kaa ogres slimniicaa...riidzinieki arii riigas aarstus nodirs!!..
ogres slimniicaa-JA TU IZTURIES LAIPNI,TAD PRET TEVI TAPAT..!es iztureejos laipni,un aarsti un maasinjas pret maniim bija smaidiigi un laipni!
ujn wispaar..anyk-kaads sakars tai meitenei ar KJIRURGIEM,..?tur wispaar kirurgi njipri4om...
pegjiku bars juus esat..:D...hohma par jums naak..:D:D

logjiskaa , 2007-11-25 00:20:45

Kad tiekat Ogres slimnīcā,īpaši ķirurģijā,painteresējaties kādas zāles jums dod!!!! Dod tikai sāpju noņemošas,lai tikai pacienti liek mieru. Ārstējošas zāles nav nevienas. Ķirurģijā guļ ne tikai ar lauztiem kauliem,bet arī ar citām vainām. Tā ir mana rūgtā pieredze-nozāļoja,lai lieku mieru,bet neko neizārstēja.

Dille , 2007-11-25 09:50:23

es arii zinu vienugadiijumu ohres slimniicaa-viena meitene bija staavoklii un vinjai vajadzeeja opereet aklo zarnu.kad vinja guleeja uz galda aarsts lika ievadiit narkozi,meitene teica ka vinjai nevar vadiit narkozi jo vinja ir staavoklii,bet aarsts teica nekas,uztaissiisi abortu.veel varu piebilst ka veeders jau bija redzams un tas beerninjsh bija looti gribeets!!! vaitad tieshaam aarsti pirms operee neskataas kartinjaas???tur tak jaabuut rakstiitam ka meitene ir staavoklii!!!!

zevs , 2008-04-29 15:08:43

Es nesapratu_Zevs ar paliidzeja opereet to meiteni,ka visu tik smalki zin?

### , 2008-04-29 21:31:05

gribētos /lielu paldies/ pateikt ķirurgam, kurš operēja manu vīru,10 februārī, kā rezultātā,kāja joprojām sāp un nedzīst,jo operācija bija veikta nekvalitatīvi. Tika amputēts pirksts.Tagad kāja ir uztūkusi un jāoperē atkārtoti.Protams Ogres slimnīcā to nedarīsim.Mēs esam cilvēki, nevis lopi.

es , 2014-03-18 19:42:13

Laba diena

Vai jums ir nepieciešams kreditu?
Vai jus interese iegut jebkada veida kreditu?
Vai jus finanšu uztrauc? Vai jums ir nepieciešams kredits, lai nomaksatu savu paradu un rekini ?, email
Mes velamies dot no aizdevuma, kam kadreiz, ka ir nepieciešama aizdevuma zema procentu likmi 2%, mes dodam no aizdevuma no vismaz 5,000.00 USD lidz maksimalajiem 100 miljoniem dolaru, marcinas, eiro, Ja ir interese, sazinieties ar mums pa e-pastu: jsemkffloaninvestment@gmail.com
Ieinteresetie aizdevumu prasitaji aizpildit un atgriezt zem borrower`s aizdevuma informaciju par parskaitijuma apstradei:

(Aiznemeji INFORMACIJA)

Pilnais vards:......................
AGE .............................
GIMENES STAVOKLIS..................
Kontaktinformacija Adrese: ................
Valsts .........................
Talrunis: ..........................
Nodarbošanas: .....................
Meneša ienakumi:.........................
Religija: ..............................
Tuvako radinieku: .......................
(Informacija par kreditu)
Summa nepieciešams ka Loan: ..........
Aizdevuma ilgums: ..................
Nodrošinajums: .....................
atmaksas režims: meneša vai gada ...............
Vai esat prasijis aizdevumu pirms? ...................

Thanks ka mes gaidam jusu atri stradat.

Ar laba velejumiem,
Jeff Michael

Jeff Michael , 2017-01-14 18:23:20

Es esmu profesionāla privātā aizdevuma aizdevējs. Es strādāju kopā ar ekspertu komandu kā personālu. Es piedāvāju lētus aizdevumus ar ļoti zemu 3% procentu likmi, darījumi šeit ir lēti, vienkārši, ātri, efektīvi un veiksmīgi. Man ir tiesības aizdot visu pasauli. Es piedāvāju ātru kredīta apstiprinājumu pirmajās 24 pieteikšanās stundās. Minimālā aizdevuma summa ir 20 miljoni eiro. Apmeklējiet mūs jebkura veida aizdevumiem, finansējumam vai projektu finansējumam. Apmeklējiet mūs šodien, izmantojot jerrybestloanfirm@gmail.com

mr jerry , 2018-05-18 16:26:47

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet