ja gribi nomirt-zvani Ogres ātrajiem
Nu ko , atkal mūžam sāpīgais jautājums-Ogres slimnīca!!!
Manai tantei darba vietā kļuva slikti un tika izsaukta ātrā palīdzība. ''Ātrie''atbrauca, uztaisīja kardiogrammu un pateica ka viss kārtībā. Kā gan savādāk, ''ātrie'' taču teica ka viss labi, tātad var turpināt dzīvot, kaut gan-spēka nav nemaz,tante strādā dārzā , iet uz darbu un te pēkši-atkal ļoti slikti un atkal ierodās tā pati brigāde un konstatē RIKTĪGU INFARKTU. Uz jautājumu-kā tas gadījās ka iepriekšējā reizē pilnīgi neko neuzrāda kardiogramma ? , seko plecu raustīšana un stulba atbilde- LAIKAM APARĀTS NESTRĀDĀJA. Un slimnīca- ak šī - kamēr ''zaļo' neiedosi, pat klāt neviens nepienāks.
Rodas liels un trekns jautājums-kam šinī gadījumā sūdzēties un kam tad īsti jāatbild gan par esošo aparatūru ''ātrajiem', gan vispār par veselības stāvokļa nopietnības izvērtēšanu. Tikai nesakiet ka ģimenes ārstam- smiekli nāk.
ar šo diskusiju mēs diemžēl neko nespēsim mainīt...visi zin Ogres pol. un slimnīcas bēdīgo slavu,taču ir jānotiek kaut kam globālam,lai būtu izmaiņas.
Ja uzskatāt, ka ārsti rīkojušies nepareizi - ziņojiet Medicīniskās aprūpes un darbaspēju kvalitātes kontroles inspekcijai (MADEKKI). Ja nosūtīsiet uz mūsu e-pastu (info@ogrnet.lv) precīzāku info (kad un uz kurieni tika izsaukti mediķi un tantes uzvārdu), mēģināsim lūgt slimnīcas galvenā ārsta paskaidrojumus.
pirmajā reizē var arī neuzrādīt neko, bet tapēc jau nav jāskrien uz dārzu un darbu , bet jāgriežās pie sava ģimenes ārsta, un ātrā palīdzība ar saviem novecojušiem kardiogrāfiem jau arī nav dievi, diemžēl . un nevajag jau meklēt vainīgos ja paši nesekojam savai veselībai.
Te nu gan es piekritīšu rean2.
savējos jau vajag aizstāvēt, bet saki ko gribi ŠIE MEDIĶI IR - VIENALDZĪBAS KALNGALS....
Lasu,brinos un shaubos. Brinos cik visi gudri,cik labi parzin medicinu,cik viegli metajas ar sliktiem vardiem-ta atverot savas sirdis naidam un launumam. Shaubos vai visi savas darba vietas esat zinoshi.perfekti,nekludigi un vai patiesi veicat savu ar prieku, vai vienmer esat laipni,atsaucigi...paskatisimies ari pashi uz sevi.
rijat ka cūkas ,strādājat kā zirgi- sauciet vetārstu!
Piedodiet,laikam jau ātro brigādes nav vienādas un ir arī atsaucīgi un labi mediķi. Taču bija gadījums ari manam tuvam radiniekam bija slikti, trombs bija plaušās un ātrās palidzibas ārsts neuztaisīja ne kardiogrammu neko citu, paklausījās un pateica, nu ja Jūs smaktu nost tad Jums būtu zilas lūpas, lai gan mediķi zin, ka elpas trūkums, liela temperatūra un slikta kardiogramma ir trombozes pazimes, un diagnoze bija saukstēšanās, pēc mediķu aizbraukšanas palika vēl sliktāk.....Es saprotu ka kādam vajag sākt sūdzeties, jo citādi šādi gadījumi vienkārši nekādi nav attaisnojami un ceru ka TAS mediķis negadisies nopietnos gadījumos, jo pretēja gadījumā diemžēl....
Kāpēc vispār jums vajadzīgi tie sliktie Ogres mediķi? Brauciet taisnā ceļā uz Rīgu!Tur jums neviens neliks maksāt ,visi būs smaidīgi un laipni:)))))))))))))))))))0
jā skatos ka zem mana nika arī kāds cits var uzrekstīt atsauksmi, nu nekādas jau kārtības ogrenet:)) vai var būt kāds paskaidros :))
Bljad tie arsti vienreiz man grieza nieri un sajauca ar manu pieri, izgrieza smadzenes un sabaza gailenes, ko man teikt par shadu triku :D
ogres aarsti man konstateeja lauztu kaaju un ielika gjipsii kaut gan riigaa beigaas izradijaas ka bij paarautas krusteniskaas saites un jaataisa operaacija u gjipsii nekaadaa gadiijuma nevareja likt
Varbūt nomirt gluži neļaus, bet komplikācijas rajona slimnīcas mediķu (ne tieši ĀP) čammāšanās un vienaldzības dēļ dabūt nav problēmu ;(((((((((((