43.km

Gribu pirmkart pabridinat, ja kads doma pasutit galdu klasanu no 43.km, labak to nedarit, varbut uz mazu cilveku daudzumu var, bet ne uz 60 cilvekiem. Sakas ar to, ka viss aizkavejas, cieminiem nacas sakt ar salatiem un galjas platem, velak tik leni pienesa karsto, ka pirmie jau bij paedusi, kamer citi vel sedeja pie tuksiem skivjiem, tas vel butu sikums, tad diviem no viesiem salatos trapijas mati, nu ar butu piedodams, bet ja mes pasutijam galdus pa 12ls uz cilveku, un kad mes teicam, ka ir tukss galds, mums teica, ka celja izdevumi sanaca baigi lieli vinjiem, bet mes tacu nezinajam, ka vinjiem pat busa nav, un ka vinji ar savu vieglo 8 reizes braukaju uz svinibu vietu, kamer visu saveda. es pat sobrid vairs nevaru visas pretenzijas uzrakstit, bet gribu tikai pabridinat... labak neriskejat...
p.s. rakstu bez garumzimem, jo kompis nogljukoja...

sieva , 2007-07-17 18:19:21

nu visuma kazas bij izbojatas, un vel aizmirsu pateikt, es nezinu, kas vinjiem ieteica vienu sievieti panemt paligos, bet nav smuki ejot nakti uz majam stiept pilnu somu ar kaut ko, tatad ari zog...:-(

sieva , 2007-07-17 18:27:39

Es vispār nesaprotu, kā var mazajā 43.km krogā var iedabūt 60 cilvēkus.

x , 2007-07-17 18:59:27

ne tas notikas Jumprava, vinji izbrauc uz banketiem...

sieva , 2007-07-17 19:18:52

Vai jūs traki, jumpravieši? :)) Jums tak turpat Dzelmēs ir laba virtuve :) Vai tiešām viņi neizbrauc uz banketiem?

x , 2007-07-17 19:51:36

Tur jau ta lieta, ka vinjiem parak daudz darba vasra, tapec ne... mes jau tur ari gribejam sakuma...

sieva , 2007-07-17 20:11:06

Kādus 2 gadus atpakaļ braucām ar draugu diezgan regulāri uz 43km paēst, viņu krēmzupas un "43" bija gardum gards! Porcijas lielas, skaistas un apkalpoša bija o.k. Tad nezkas notika un darbinieki sāka mainīties un mainīties, porcijas palika miniatūras un svezi uz galda vajadzēja aizdegt pašiem, pelnutrauku samainīt vajadzēja palūgt, tēju atgādināt u.t.t. Un tad mēs atradām gandrīz blakus "Brīvniekus"!!! Pasakaina vietiņa! LAI VIŅIEM VEICĀS!!! :))

Zaķis , 2007-07-18 08:55:59

Tomēr labākā ēstuve ir Policijas Akadēmija. Ēdiens tīri labs, cenas nav pasakainas un arī oficiantes laipnas, it sevišķi Līvija. (Tā nav reklāma) Vienīgi auto stāvvieta ir par mazu.

J. , 2007-07-18 12:16:04

Nu gan policijas akadēmijā ,es uzskatu vissliktākā ēstuve visā Ogrē. Pie tam dārgi un ļoti negaršīgi. Tik taukaini un eļlaini tie ēdieni un meičas ar nelaipnas. Fui.

kūka , 2007-07-18 12:33:26

Pirms ~2 gadiem biju aizbraucis paēst pie viņiem pusdienas, bet tas pasākums ievilkās vairāk kā uz 1,5 st, plānoto 40 min. vietā. Pat zupu nācās ilgi gaidīt, bet kad tā bija apēsta un labu brīdi bijām gaidījuši, jau dzima galvā doma teikt, lai nemokās ar karbonādi, ja jau tik ilgi viņiem tas sanāk. Kopš tā laika tur neesmu bijis.

Yupiter , 2007-07-18 18:40:42

jā mums ar nācas vilties ēdienu gaidījām 1.5 stundas,tā bija pirmā un pēdējā reize tai uzņēmumā.

xzbit , 2007-07-19 09:29:14

Jā policijas akadēmijā vis labāk un garšīgāk paēst. Zēl tik ka cenas palielas palikušas, bet vismaz ir kvalitāte. Viņi klāj arī ļoti labus galdus, bet arī nebiaj no lietajiem. Labi ka nav sanācis tajā 43 iegriezties un nesanāks.

xx , 2007-07-19 16:44:05

Nu Policijas Akadeemija ir galiigi garaam. Tur jau, kad ieej sajuutu vecas eljljas smaku, kur nu veel eest. Vieniigaa vieta, kur shad tad atljaujos aiziet ir Vairaak Saules piceerija, bet taa kaa sen neesmu bijusi, tad neteikshu, ka tur tagad koprojaam ir labi. 43.kilometraa biju divas reizes. Taa " kreemzupa" man shkjita taada kaa no pacinjas, karbonaadei nebija ne vainas, bet nu " interjers" un apkalposhana man nepatika, taa kaa tur vairaak arii neiegriezos. :)

Vecaa_Govs , 2007-07-25 17:12:59

Vispār nesaprotu kā Ogrē var kaut kur paēst- praktiski visos krogos ir neēdams, jo pasūti vienalga ko - garšo viss vienādi - trekns, taukains un cepts vecās eļļās. Piedevām vēl briesmīga pakalpošana un dārgi. Patreiz tuvāko sakarīgāko krogu esmu atradusi Lielvārdē Kanti.

xyz , 2007-09-06 16:27:45

varu apstriidet jautajumu ka ogre visas vietas ir needams, runa iet principa par krogu 43.km, bet skatos laudis apspriez ari citas vietas ogre! Varu pateikt to, ka kafejnica Ilze ir viss labaka kafejnica kur var garsigi paest, ka ari pa ljoti pienemamu cenu un ar patikamu apkalposanu, tur viss ir svaigs un ljoti garsigs, darba pusdienas ejam tikai uz Ilzi pusdienot pat slavenais Niko blakus ne stav ar taam cacam isajos svarkos kuri smaida tikai jauniem viriesiem un nemana ka viniem sez pilna kafejnica ar klientiem.....Niko vispar fuj un porcijas briemigas ta pati karbonade francu gaume ir pilniga ne kada...... Ilze ir pati labaka vieta... Un varu so jautajumu ilgi stridet...

xxx , 2007-09-07 12:27:13

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet