Veikals-kafejnīca vecās aptiekas ēkā

Šodien vienkārši biju pārsteigta ar rupju apkalpošanu kafejnīcā vecajā aptiekās ēkā. Mums vajadzēja nopirkt mazo ūdens pudeli.Kad pienāca mūsu rinda, tad pārdevēja pagriezās mums ar muguru un neviena vārda nesakot stavēja, kamēr izdomāja, ka var pašķirot papīrus. Tad uzjautāju- vai var nopirkt ūdeni? Bērns bija līdzi, ļoti gribēja dzert. Vēl pēc pāris minūtēm viņa izspļāva- jāuzgaidā! Viņa negribēja mums apkalpot, to varēja redzēt. Bet vienkārši pieklājīgi cilvēki tādos gadījumos vismaz atvajnojās, es jau nerunāju par to, ka viņa atrodās darba vietā!!!!!!!!! Ūdeni es nopirku bez problēmam ELVI veikalā, bet tādu apkalpošanu ilgi atcerēšos. Protams, ka tajā veikala-kafejnīcā neiesaku nevienam iet lai nesabojāt garastāvokli.

granula , 2015-06-30 17:12:23

tas, kurš ķip "Zelta rudens" (vai "Enhars"), kura nosaukumu pašas darbinieces nezina?
un tas, kurā pārdevēja tāda padomjlaiku krievuška-rupja, neieinteresēta pircējos, mūžīgi, kad kāds pircējs ieiet iekšā, tā šī aiziet prom uz virtuvi vismaz uz pāris minūtēm?
ja tā, tad viss skaidrs.. :)
man garastāvokli viņa nesabojāja, bet pārsteigta par tādu "kultūru" biju ļoti..

čība , 2015-06-30 17:21:44

Pārdevēja ir latviete. Aizvakar tur nopirkām belašu ar matiem, fuj

Madara , 2015-06-30 20:17:43

latviete - tāda sarkanrudiem īsi sprogaina veidojuma matiem un brillēs? latviete? ja par viņu ir runa, tad krieviete. kas ievieš cieņu-ka viņa, atšķirībā no daudziem citiem saviem tautiešiem, ir iemācījusies latviešu valodu un tajā arī runā!

čība , 2015-06-30 20:36:19

Ja iepriekš tur bijušajā kafejnīcā šad tad iegriezos, tad šajā pietika ar pāris reizēm, un eju tikai garām. Viņiem tāds interesanti atbaidošs "mārketings" - nepievilcīgs iekārtojums, smacīga telpa, šaubas par produktu svaigumu un, izrādās, arī nelaipna apkalpošana:)

Nu , 2015-06-30 21:03:45

Madara baigā , man gan tur parasti apkalpo ātri un laipni. Kad nesanāk laika aizvilkt līdz Pūres beķerejai tad šite iemaucu pāris bulkas .

Lunis , 2015-06-30 22:51:56

a kur tas ir?

zika , 2015-06-30 22:54:52

smirdīga mazā it kā kafejnīca, paši viņi tur cep, man arī vecā gaļa bija gadījusies pirādziņos. kādreiz pa ceļām tikai gadījas ienākt. tagad arī ceļu citu izvēlēšos. Paldies par vertīgu informāciju! Arī citiem novēlu apkārt tai vietai iet. Tur taču Pūres netālu un Elvi blakus. Lai paši ēd savus smirdīgus labumus....

puika , 2015-06-30 23:18:23

Nu taču vecajā aptiekās mājā no Bērzu alejas pusi

anna_zikam , 2015-06-30 23:20:40

normāli pīrāgi,pa lētu naudu,man piemēram garšo belaši un apkalpo ļoti laipni.īpaši tā vecā kundze ar krievu akcentu,tas ir tāds padomju laiku bufetnieces stils,vienkārši jaunie jau to nesaprot.

bufet , 2015-07-01 08:44:50

Nu nezinu gan, man arī nekad tur nekas ne vecs, ne negaršīgs, ne visādi citādi nepatīkams nav gadijies. Vienmēr laipni apkalpo. Pret "vecajām" pardevējām iebildumu nebija, tagadējās gan tadas familiāras, bet pīrāgus nopirkt man tas netraucē. :)

Zaķis , 2015-07-01 08:56:14

Man arī nekas slikts tajā kafejnīcā nav gadījies.

zika , 2015-07-01 10:28:22

Jā,bija gan viniem viena nelaipna pārdevēja(īsiem matiem,gados,skatiens viņai tāds neapmierināts)),es pat ja ieraugu viņu neko nenopērkot aizeju prom.Iesaku pretī tirgum,ļti laipna apkalpošana,arī ļoti garšīgi......

zinis , 2015-07-01 10:43:23

vini splauj ieksa ediena . tur needisu nekad.

lapa , 2015-07-01 12:33:58

nezz.. man nekas nav pret rupju balss tembru sievietei, sevišķi-bufetniecei, bet skatiens viņai tiešām tāds "vēl viens prusaks ienāca"..
kaut arī nekas vairāk, kā viņas skatiens, raupjā balss un mūžīgā vēlme aiziet uz virtuvi, kad ienāk pircējs, nav ticis novērots.
katrs pārdevējs ir savādāks (tāpat kā mēs - pircēji), un ar to jāsamierinās.. atceros Izumi gaļas pārdevēju-cirtēju (krievušķu ar blondi krāsotiem ruļļainiem matiem un ģīmi kā alkašam)... runāja kā vecis, cirta kā vecis, bet izrādījās visai jauka un savā veidā impozanta būtne :))

P.s. iepriekšminētajā kafejnīcā pasūtītie pīrāgi bija ļoti gardi, paldies!

čība , 2015-07-01 14:24:45

Maza ēstuvīte ar svaigām maizītēm , un apkalpošanai ar ne vainas. Šodien, intereses pēc, iegāju, padzēru garšīgu kafiju un neviens man pāri nedarīja :) Vai tik te konkurenti neuzdarbojas.

Bobis , 2015-07-01 15:03:01

Vienai blondai čībai nav ko darīt un raksta visur pēc kārtas.- žultīti savu izgāž :)

Bobim , 2015-07-01 22:38:34

kādas tur ausītes!!! ņamma:))

eli , 2015-07-02 13:00:20

granula,varbut tu vinu nobiedeji ar savu izkatu?

vau , 2015-07-02 14:40:10

>>Bobim
nu nevajag..
es šo rakstu neuzcepu - tas viens..
un man žults darbojas pēc anatomiski biloloģiskajiem procesiem pareizajos orgānos.. izgāzt to ārā būtu darīt pāri savai veselībai..
..blonda? jā, dažkārt pati sev tāda liekos.. un kas tur slikts?
un vēl-tavi komentāri pēc būtības ir labāki???

čība , 2015-07-02 19:34:02

nezinu gan ne vienu reizi, kad tajā kafejnīcā, kurai nosaukums Zelta rudens, būtu bijis kas negaršigs vai neēdams.Mēs ar draudzeni šad un tad tur aizstaigājam gardo kafiju iemalkot, salatiņus uzēst, mazbērniem bieži smalkmaizites iegādājos.Nevienu sliktu vaardu nevar teikt.Lai viņiem veicās!

Aiva , 2015-07-02 22:17:36

Man tur arī ļoti nepatīk. Īpaši viena pārdevēja, tumšiem matiem, latviski runājošā, bet nu tiešām attieksme kā te rakstīja "tiešām kāds "vēl viens prusaks ienāca".. ". Nu bet kādam varbūt arī nekaiš kā viņu apkalpo... Bet es labāk eju citā vietā. Tomēr centrā netrūkst kur ēdamo nopirkt.

anna , 2015-07-09 17:40:24

man ir arī gadījies saskarties ar nepatīkamiem brīžiem šai kafeinīcā,

es biezu tur ejo ,jo bulkas ok , 2015-07-10 00:48:12

Nezinu, kāda blusa te dažiem kož. Varbūt tv seriālus par maz rāda, tādēļ Santa Barbaru taisa savā izpildijumā? :)
Man ĻOTI patīk šeit iepirkties. Bulciņas VIENMËR ir svaigas, to zinu, jo iepērkos vienmēr pa vairākām, ik reiz kad sanāk iet garām. Patīk tas, ka cepj uz vietas. Ne tā kā Elvi , kur sūta no firmām un kamēr nonāk plauktos, ir jau cietas.

Evika , 2015-07-10 01:04:56

Man arī piemēram patīk ieiet nopirkt bulciņas tur, samērā lēti un garšigi! Vajag pašiem iet veikalos ar labu garastāvokli, nevis tos prusakus ienest iekšā, un pārdevējiem uz visu dienu sabojāt garastāvokli!

smukais , 2015-07-16 13:33:45

Man ar bij attieksme ka sunim no viņas puses.nelaipna,pagriežas un tēlo ka nedzird.blakus agrāk gāju tur pirkt tagad ne jo riebīgas saka taisīt iepriekšējā super

Katja , 2015-08-26 11:46:00

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet