oficiantes
Interesē, pēc kādiem kritērijiem suši ēstuve centrā izvēlās oficiantes? Tiek pieņemtas nelaipnākās, nerunīgākās vai tās, kurām ir visvairāk kaitīgo ieradumu? Jau cik reizes ir bijis tā, ka no oficiantes nedzird ne "lūdzu", ne "paldies". Un tādu sūdzību es dzirdu arī no saviem paziņām. Arī alu viena no viņām varētu iemācīties liet. Ja es prasu 0,5, es vēlos 0,5, nevis 0,3, un pārējo putas. Šķīvjos pirkstus, pienesot ēdienu, arī nevajadzētu likt. Suši un picas ir debešķīgi gardas, bet, dēļ oficiantēm, man vispār vairāk nav nekādas vēlmes apmeklēt šo ēstuvi. Pasūtīšu labāk uz mājām..
Saki neskolotas lauķes stradā ? Nu bet kādi klienti tādas oberienes , varbūt viņam citi būtiski plusi , liela biste smuka pakaļa utt. A tev tur tik nes un sniedz PATS paņem:)
pasūti gan uz mājām, tad neredzēsi, kā uz taviem suši pavārs kārtīgi nospļaujas ;))
bet tas tā, jokam. ja nopietni, gandrīz visās suši ēstuvēs nodarbina nogurušus (pie kam liela daļa, ārzemju) studentus, līdz ar to nelaipnība/riebums/paviršība... tas ir tikai norma.. ja nagi tīri, tad nekas, ka šķīvi tur biku tālāk, nekā oficiantam pieklājas..
vari nedot dzeramnaudu, paskaidrojot, par ko tāds sods..
Varbūt jauniņās oficiantes un vel mācās tikai? Pat pimpi rokas nav turējuši
Nez vai tajā suši ēstuvē joprojām strādā pēc principa: ''Sākumā apkalpojam pasūtījumus ar piegādi, pēc tam tos, kuri atnākuši ēst uz vietas.''? Tā nu sēdi tur pusotru stundu, gaidot, kamēr sākumā sarullēs tiem, kas pasūtījuši uz mājām.
Nez vai tajā suši ēstuvē joprojām strādā pēc principa: ''Sākumā apkalpojam pasūtījumus ar piegādi, pēc tam tos, kuri atnākuši ēst uz vietas.''? Tā nu sēdi tur pusotru stundu, gaidot, kamēr sākumā sarullēs tiem, kas pasūtījuši uz mājām.
Es arī esmu par to, ka viesmīlēm ir jābūt tādām lai ir prieks tur atrasties un ņemot vērā, ka normālās ēstuvēs alga viesmīlēm ir ap 600-700eur, tad nu var arī pacensties.
Man gan nav bijusi tik slikta pieredze.
tā ir normāla alga?
Labāk kā nekas.
Labāk kā nekas.
Pasaki kurā vietā Ogrē apkalpojošā sfērā var nopelnīt 600 - 700 EUR ?
Takš 260 uz rokas saņem!
tev durakam vajag rokas pirkstus aplauzt katru atseviski (autoram) un tad pautus nogriezt, lai tadi ka tu izmirtu.
ja tāda algu man maksātu ,es smaidīga uz darbu ietu-ja nu gadijuma