torte
Vai kāds var pateikt,Ozoliņa konditorejā tortei Paula olu čaumalas ir iekļautas receptē un par tam arī jāmaksā,vai arī tās bezmaksas tortei līdzi.
Mums ar vakar svētku tortē čaumalas bija...
:)) es domāju, ka nav ļaunuma bez labuma.. kam gan pašam negadās olu kultenī uzkost čaumalu utml... olu čaumalas tak dabiskais kalcija avots, ko organisms visvieglāk uzsūc. kādreiz lauku olas berza pulverī un deva bērniem un veciem cilvēkiem. negaršīgs, bet iedarbīgs (neviens osteonorm, calcigran utt nestāv ne tuvu)
:))
vēl viens aspekts - ja jau čaumala tortē, vari priecāties - izmantotas ir OLAS nevis olu pulveris! attiecīgi - torte dabīgākas izcelsmes.
un vēl-nav jau stikla gabals, ka tāds sašutums :) kas ir dabīgs, tas nav riebīgs!
uzņem biku D vitamīnu (kaut uz palodzes kaila pastāvi) un būs labāks garastāvoklis, un kopā ar kalciju d vitamīns vispār ir tas, ko būtu jāuzņem ikdienā!
aiziet! visi uz Ozoliņa konditoreju pēc veselības! :))
Ozoliņa produkcija nav jau nekāda lētā,bet kvalitātes vairs nav.....
Tas slepena terāpija pret Osteoporoz! Aizmirsuši tik rēķinā pieskaitīt ! Greizieties pie izgatavotāja , viņš labos klūdu un izrakstīs jums papildus rēķunu par Osteoporozes profilakses pasākumu.
tauta, atslābstiet!
arī cilvēki kļūdās!
ēd zemi
Vislabākās tortes un kūkas var iegādāties Topā. Būs lētāk, kā Ozoliņa konditorejā.
Ozoliņa konditorijā vairs neiepērkos, kopš Ikšķilē man pārdevējai bija jā aizrāda lai nomazgā rokas, jo iepriekš bija mazgājusi vitrīnas. Manuprāt ar aerosolu pūst uz vitrīnām kurās ir pārtika vispār nav pieņemami, bet ja vēl pircējam pasaka uzgaidiet , pabeigšu mazgāt vitrīnu tad apkalpošu un pienākt pie pircēja ar nemazgātām rokām vispār ir antisanitārijas kalngals. Kad aizrādīju rokas nomazgāja, bet noslaucīja nenosakāmas krāsas dvielī. Kad aizrādīju , ka dvieli vajadzētu izmazgāt, ja jau īpašnieks nevar nopirkt papīra dvieļus, man pateica ka ja man vajag varu viņiem izmazgāt pati. Nu ko, vairāk neiepirkšos . Produkcijas kvalitāte arī nav vairs nekāda labā. Žēl , agrāk bija labāk.
-->nero..
Topā ir vislabākās ķīmiskās tortes ar supertruper rozēm un citiem ķīmiskiem ķinķēziņiem dekorējumā.. fantastiski skaistas un liela izvēle. diemžēl, neviena dabīga (izņemot sveramo kūku-biezpiena ar avenēm un plātsmaizes). bet tiem, kas atbalsta mākslīgā putukrējuma lietošanu īsta saldā krējuma vietā, tiešām siekala var būt līdz zemei...
piekritīšu arī par Ozoliņa konditorejas tortu necilo kvalitāti. arī kādreiz pirku, man garšoja olu liķiera torte. tā kā laiku pa laikam to iegādājos, ciemos braucot, tad pati arī varēju izbaudīt. taču nu jau gadus 3-4 tā vairs nav baudāma :( bet cena... tā ir par dabīgajām izejvielām un brendu, nevis kvalitāti :(
Ozoliņa konditorejai drausmīga pārdevēja Ogrē, Daugā, drausmīgi nelaipna, ar tādiem šķidriem matiem. Īsta klaburčūska, pāriet vēlme tur iet.
A Ikšķilē tāda grūtniece strādā aiz letes ka pirkt bail. Nevīžīga un nelaipna.
olu liķiera torte ir vissintetiskaka torte :D jo gatavo viennozimigi no pulvera :D
vissintētiskākās no vispār ēdamajām ir Staburadzes un Top tortes. pārējās vismaz gatavo no īstām olām un īsta saldā krējuma (protams, ar konservantiem, pēc ES regulām). ja olu liķieris ir pulveris, tad viss ir ok. sausais piens arī ir pulverī, bet nav sintētika. kartupeļu milti arī ir pulveris, bet nav sintētika. nejauksim visu vienā putrā.
Garda kulinārijas produkcija ir pretim tirgum Skolas ielā," Pie Vanaga" - laikam nosaukums!