Beta
Vai vēl kāds pamanījis Betas nestabilo darba grafiku? Jau tā tur visa kopmnīšu elite un tā,strādāt gan jau tur arī nav forši, tas ir saprotams.. Bet uz veikala durvīm gan darba laiks norādīts līdz 22:00, bet par biežu pārsteigumu kļūst tas, ka pārdevējas pašas izodmā veikalu aizvērt 21:20, 21:40 un tā tālāk. Visiem jaugribasātrākuz mājāmpēc darba, bet tas kaut kā nav normāli.
Es vispār nesaprotu kāpēc nevar iet uz normālu veikalu? Betā taču tik maza izvēle....
tev ko spirtu vajag?
pircejam un citiem....esat pamanījuši,ka Jūsu "Betu" klapē ciet? Neticat , aizejat paskatīties, izvākts jau tukšs. Nebūs jums veikals, nebūs problēmu!
vienīgā vieta kur lēto dzeramo odieri iepirkt...
Bet kam pieder Ogres tirgus?
Fjodoram !
maza izvele :d bet lai cik liela izvelu butu tapat perk vienu un to pasu...:d
Ar 1. jūniju veikals Beta vērsies ciet uz rekonstrukciju.
Ar 1. jūniju veikals Beta vērsies ciet uz rekonstrukciju.
Nu gan viens otrs te raksta.
Es alkoholu tādōs vaikalos kā Beta nepirktu. Runa par izvēli nav domāta alkoholam, bet maizei,gaļai, dārzeņiem.
Man ļoti patīk Tops vai Rimi vai Ogres tirgus.
Šāds grafiks viņiem arī bija pirms pusgada,ne tuvu vēršanaiciet.. Un nē, uz normālu veikalu aiziet nevar, jo strādāju arī krieni ilgāk par 21, šis ir vienīgais veikals pa ceļam,kurā vēl varēju papsēt ieskriet.. Un nē, spirtu man nevajag, skumji, ka lielākajai daļai iepirkšanās veikalā asociējas ar alkohola iegādāšanos. ;)
Beta pa ceļam? Un Tops sanāk ne pa ceļam? Tops taču tikai pāri ielai un drusku pāšrsimts metri jāpaiet. Un strādā arī līdz 22, tāpat kā Rimi.
Bet ja tāds darba laiks, tad varbūt saprātīgāks risinājums ir visu ēdamo sapirkt brīvdienās? Savārīt zupu vairākām dienām, vai sacept gaļu? Tad nebūs tā,ka pēc darba neko vairs nevar paspēt.