TC Dauga pārdevēja

Gribēju padalīties sašutumā! Tc Dauga, sporta veikalā strādā briesmīga sieviete ( ja godįgi, sieviete tur bija pagātnē ) vecene.
Pārpīpējusies tā, ka pat tuvumā bija grųti atrasties, nepārtraukti pļāpąja pa telefonu, skaļā balsī rēca,.. pat tad, kad viņai jautāju par izmēriem, man bija jāpagaida, lidz viņa beigs ķiķināt pa telefonu. Beidzot runāt pa telefonu, viņa turpināja vel čatot sms formātā, kad atkārtoti jautāju par izmēriem, viņa aci nenolaidusi no telefona atbildēja- aha, mirklīti!
Beigās man tas viss noriebās un aizgāju prom, tā arī neuzmērijusi apavus!:D
Nedaudz smiekli nāk par tādu tirgus veceni, tur vairs kāju nesperšu.

Māra , 2015-05-25 13:46:55

Jā, ja godīgi, man ar nācies šinī pašā veikalā ar to saskarties.. bet es viņā eju tik tad, kad ir pārdevējs vīrietis.

pircēja , 2015-05-25 13:53:10

Man vina atgadina raganu pec izskata, bet nav traapijies, ka nelaipna, bet peec cigareshu duumiem ozh gan pamatiigi.

podzinjjaa , 2015-05-25 13:58:53

Ja sviests mutē kūst, tad nav veca

!!! , 2015-05-25 14:16:59

Tu viņu tur ostīt vilkies?

c , 2015-05-25 14:37:13

Kaunaties daiļavas! Nez kādas Jūs būtu pārdevējas lomā? Vai smaidītu vienā laidā, kā saulītes. Spriežot pēc komentāries...nē. Apdirst otru ir vienkāršāk.

fui , 2015-05-25 14:37:18

Pārdevēja rēgs. Ir gadījies ieiet veikalā, pārdevēja aiz letes mierīgi malko kafiju un neliekas traucēta......

Fui, fui , 2015-05-25 15:04:52

Tu gribēji pusapkalpošanās veikalā servisu: kafiju +kūciņa no Ozoliņa konditorejas? Darbā neēd, nedzer un pačurāt ar neej, pamperos sēdi? Būsi tāda pat kā sporta veikala pārdevēja, ja ne vēl plānāka, sažuvušāka!

>>fui, fui , 2015-05-25 15:11:17

Tu gribēji pusapkalpošanās veikalā servisu: kafiju +kūciņa no Ozoliņa konditorejas? Darbā neēd, nedzer un pačurāt ar neej, pamperos sēdi? Būsi tāda pat kā sporta veikala pārdevēja, ja ne vēl plānāka, sažuvušāka!

>>fui, fui , 2015-05-25 15:11:37

Nē, elementāru sasveicnāšanos un piecelšanos kājās, kad ienāk pircējs. Nu nav viņu tur tik daudz, ka tik šausmīgi nogurst. P.S. Pašai pieredze klientu apkalpošanas jomā veikalā 10 gadi....

Fui,fui< , 2015-05-25 15:51:06

Es arī eju tikai tad kad vīrietis strādā. Ir nācies saskarties ar nelaipnu attieksmi no šīs pārdevējas puses :( Tas nekas, ka nav lielpilsēta. Apkalpojošā sfērā, jā, ir jāsmaida un jābūt elementārai laipnībai. Nevajag pārspīlēt ar kafijas pasniegšanu un kūciņām.

... , 2015-05-25 15:56:00

P.S. Pašai pieredze klientu apkalpošanas jomā veikalā..............

,, P.S. Pašai pieredze klientu apkalpošanas jomā .................?! ,, Nebrīnos par komentāriem!

jui , 2015-05-25 16:24:06

Nu nav gan tā! Mani vienmēr sagaida ar smaidu, nu nevajag tik prasti apkaunot cilvēku. Ceru, ka nākamreiz kāds par tevi - Māra ko uzrakstīs! Zemeslode apaļa...

:) , 2015-05-25 16:25:43

Ja nepatika, saki viņai. Ko te spamo?

kate , 2015-05-25 17:05:41

Es tā sieviete ir ļoti pat laipna:)Cilvēkam kuri te raksta tos komentārus..japadomā,kapēc pret viņiem ir negativā attieksme!!!..mums pat neprasot,puikam iedeva futbola bumbai atlaidi:)

Dace , 2015-05-25 17:47:26

Māra, kaunies, apsaukā, nomelno...šausmīgi.

Mārai , 2015-05-25 18:34:10

mani arī vienmēr sagaida tā vecene ar smaidu,jo es viņā ieeju no citas puses

д , 2015-05-25 19:23:22

Varbūt tu esi viena no 100,pret kuru ir laipna!
Varbūt tu esi tā ragana?
Es arī esmu sastapusies ar negatīvu attieksmi, uzreiz uzrakstiju e-pastu veikala īpašniekam,bet nekas netika darīts lietas labā!
Kā es viņu tur redzu,tā iekšā nekad neeju!

To Dacei , 2015-05-25 19:57:54

redzēji ko tur uzrakstija,viņš viņā ieiet

j , 2015-05-25 20:57:26

ta ragana ir ta izspūrušā vīrieša sieva :D man tas veikals ar nepatik ,1 _tizli pārdevēj2_ šausmigas cenas ,aizbrauciet uz Rīgu tur pavisam citas cenas un daudz patīkamākas sejas.

cvb , 2015-05-25 22:35:55

šinī punktā Tev brokastu cepumiņš.

>>Fui,fui< , 2015-05-25 15:51:06 , 2015-05-26 09:01:05

Mūs apkalpoja normāli.Esam tur pirkuši gan apavus gan bumbas.Palīdzēja vienreiz izvēlēties puikam dāvanu -parādija, pastāstija. Es vispār nezināju, ka tur arī vīrietis strādā, cik es eju-vienmēr viņa.Un izskatās viņa normāli, atbilstoši sporta preču veikalam:) Balts pončiks tur galīgi nederētu :D

I. , 2015-05-26 10:22:30

savitusi pīpene tur ar neder

cccr , 2015-05-26 11:21:29

ja bez čeka.

cenas normālas , 2015-05-26 11:50:49

ne cik ilgi Tu arī būsi veca pīpene vai kroksis. Neizbēgami. Ar katru dienu tuvāk tam vecumam.& neviens neliedz ej un strādā pārdevējas vietā!

>>cccr , 2015-05-26 14:54:42

vnk. mana vārda māsa ir ārkārtīgi prasīga pret citiem un ļoti ambicioza, reti kaprīza jauna māmulīte ...

Māra2 , 2015-05-26 14:57:22

vnk. mana vārda māsa ir ārkārtīgi prasīga pret citiem un ļoti ambicioza, reti kaprīza jauna māmulīte ... un diez vai viņas īstais vārds ir Māra!

Māra2 , 2015-05-26 14:59:08

vnk. mana vārda māsa ir ārkārtīgi prasīga pret citiem un ļoti ambicioza, reti kaprīza jauna māmulīte ... un diez vai viņas īstais vārds ir Māra!

Māra2 , 2015-05-26 14:59:25

Kādēļ,tik drausmīgi ir jāapmelo cilvēks?Viens sāk melot,pārējie dzied līdzi...Vai tiešām latvieši nemēdz būt savādāki,kā tikai baumotāji,skauģi,negāciju cēlāji???Ja Jūs paši,varētu,tik labi izskatīties,kā viņa savā vecumā!!!Un varu arī pateikt Jums priekšā,šī sieviete nesmēķē...Letiņi,mainiet savu domāšanu uz pozitīvāku pusi un būs vieglāk dzīvot,nebūs laika nodarboties ar negācijā...Paši Jūs dzīvojat ar mazvērtības kompleksiem un līdz ar to noliekat citus!Kauns....

???? , 2015-05-26 15:57:28

1) Tas vecis nav viņas vīrs
!!! 2) Viņa nepīpē
3) Priekš viņas vecuma viņa izskatās normāli
4) Cilvēkam ar vienu pārtraukumu dienā nevar aiziet uz veikalu iepirkties darīt sev nepieciešamās lietas, tapēc arī dzer kafiju un apēd pusdienas!
Man vienkārši kaitina tādi cilvēki kuri raksta muļķības

pircejs , 2015-05-26 16:15:26

!!! 2) Viņa nepīpē
4) Cilvēkam ar vienu pārtraukumu dienā nevar aiziet uz veikalu iepirkties darīt sev nepieciešamās lietas, tapēc arī dzer kafiju un apēd pusdienas!

pircejs , 2015-05-26 16:15:28

!!! 2) Viņa nepīpē

pircejs , 2015-05-26 16:15:30

!!! 2) Viņa nepīpē

!!! 2) Viņa nepīpē

!!! 2) Viņa nepīpē

!!! 2) Viņa nepīpē

pircejs , 2015-05-26 16:15:32

Kādēļ,tik drausmīgi ir jāapmelo cilvēks?Viens sāk melot,pārējie dzied līdzi...Vai tiešām latvieši nemēdz būt savādāki,kā tikai baumotāji,skauģi,negāciju cēlāji???Ja Jūs paši,varētu,tik labi izskatīties,kā viņa savā vecumā!!!Un varu arī pateikt Jums priekšā,šī sieviete nesmēķē...Letiņi,mainiet savu domāšanu uz pozitīvāku pusi un būs vieglāk dzīvot,nebūs laika nodarboties ar negācijām...Paši Jūs dzīvojat ar mazvērtības kompleksiem un līdz ar to noliekat citus!Kauns....

???? , 2015-05-26 16:41:10

Mīļie Latvieši, kā vienmēr esam tik laimīgi kad varam pagrauzt kādu citu latvieti....
Vispār nesaprotu kāds sakars pārdevējas izskatam ar to kā viņa dara savu darbu. Mēs visi kādreiz novecosim un ko tad visi sedēsim mājās un nestrādāsim. Vai vispār kads ir padomājis cik grūti ira pārdējām,ka tu nevari iziet āra uz labieriecībām kamēr tev neatļauj to darīt un ka bieži vien pārdevejas dzer kafiju, jo jāstrādā entās dienas veikalā kur pilns neapmierinātu klientu, kas savu neapmierinātību par dzīvi izgāž uz pārdevejām. Es visu labi saprotu jo pati kādu laiku esmu stradajusi Rīgā tirdzniecības centrā , nevajaga tā noķengāt cilvēkus publiskajā telpā. Ja neapmierina kādas pardevējas darbs var uzrakstīt sūdzību veikala vadībai vai veikala atsaukšmu grāmatā izteikt savu nepatiku.

laila , 2015-05-26 19:44:22

Kad gāju pirkt sporta tērpu, man drīzāk bija skaudība, cik šī pārdevēja ir labā formā - viņa pati skrienot. Un skriešanu ar smēķēšanu grūti tā kā apvienot. Ar gadiem ikviens cilvēks mainās. Turklāt viņa laipni apkalpoja. Te laikam viss "panesies" tāpēc, ka kādam bijis slikts garastāvoklis.

Nu , 2015-05-27 22:06:30

Mums arī šī pārdevēja atlaidi iedeva gan futbola bumbai,gan florbola nūjai.Arī mans dēls ir pats iepircies un bērnu vienmēr laipni apkalpoja.Nez kā paši vecumā izskatīsieties.

saule , 2015-05-27 22:56:10

nu diemžēl es arī būšu viena no tām kas izsaka neapmierinātību par šo pārdevēju. man izskats netraucē, bet attieksme no viņas puses ir tiesa nepieņemama. ja tu esi pārdevējs, tavi klienti ir pircēji elementāra cieņa pret tiem nav daudz prasīts.

miss , 2015-05-27 23:04:14

nu diemžēl es arī būšu viena no tām kas izsaka neapmierinātību par šo pārdevēju. man izskats netraucē, bet attieksme no viņas puses ir tiesa nepieņemama. ja tu esi pārdevējs, tavi klienti ir pircēji elementāra cieņa pret tiem nav daudz prasīts.

miss , 2015-05-27 23:04:18

a huļi viens un tas pats komentārs jaraksta 10 reizes ? kas rokas trīc vai ,ka spied tik daudz,vai ar nerviem nav kaut kas kartība .Un tas sievisķis veikala tik un ta nav jauks

cccr , 2015-05-28 10:03:26

TIE KOMENTĀRI KURI ATKĀRTOJAS VIŅA UZRAKSTĪJA PATI, AR TO KA PARDĒVĒJA IR ŠAUSMĪGA PIEKRĪTU ARĪ 2 REIZES BIJU IEPIRKTIES UN ARĪ AR SURPZĪZEM TO VIŅAI IR PĀRTRAUKUMS UN MAN JĀJIET ARĀ NO VEIKALA-MAN BIJ JĀGAIDA 30 MINŪTES A VAJADZĒJA OTRADĀK VIŅAI AIZSKAVĒT SAVU PARTRAUKUMU KAMĒR MES PIELAIKOSIM APAVUS,VIŅAI SAGADA GRŪTĪBAS MEKĒLT CITU IZMERU JA NO PIRMAS PIELAIKOŠANAS IZMĒRS NEDER,TO KĀ VIŅA NEPĪPE TAGAD SKAIDRS,BET SMARŽAS SHANEL MADEMUASEL TOMĒR DER JAUNĀKA VECUMA SIEVIETEM

MILDA , 2015-05-29 09:57:29

tie komentāri atkārtojas, jo serveri vienā vai otrā pusē "gļuko", viszinīši. Nepatīk pārdevēja, ejiet pie tā "veča" - sporta veikala bosiņa un piesakieties darbā: vispatiesākie eņģelīši pēc vaiga, darbos un dzīvē! "Dauga" sporta veikals gaida Jūs pārdevēju vakancēs! Neaizmirstiet: darbdienas = gavēņa dienas. Pamperi XL arī noderēs, kad Mildiņas un Māriņas, cccp vai psrs-isti nāks iepirkties!

CCCP & MILDAI , 2015-05-29 13:51:30

Vai tu Jums kauna nav, sievietes? Kā var apspriest vēl izskatu? Pašas baigas skaistules? Ja ir pārmetumi par darbu- tur arī griežaties. Nav viegls darbs apkalpošanas jomā. Vienmēr izbrīna Maximas kasieres, kā var izturēt visu dienu pirkumus cilāt. A par šo veikalu nekādu problēmu arī nav. Man tur arī atlaidi iedeva un ļoti laipni apkalopja, palīdzēja atrast piemērotāku izmēru. Tā paša sieviete. Ta varbūt Jums pašam jābūt drusciņ laipnākām, a?

Mārai un podzijjnai , 2015-08-07 12:02:47

Neesmu ar viņu saskāries, nemācēšu pateikt neko par apkalpošanu, zinu, ka nesmēķē un īpašnieks nav viņas vīrs, pēc runas stila un vizuālā tāda baigā caca liekas un bišku iedomīga, bet tas tā, protams sejā nav nekāda skaistule, vecums nenāk viens, gribēšu redzēt kādi paši izskatīsieties, bet nu ar tik sexīgām formām kādas ir viņai, jūs tādā vecumā toč nebūsiet, pats esmu jaunietis un teikšu godīgi, figūra viņai ir vienkārši SUPER, reti kurai jaunietei ir tik labas formas! 100punkti šitām bļāvējām pļockām te ir riepas un plakanas pakaļas un ir uz pusi jaunākas, bet noriet tak vajag!!!

sdfhhsdfh , 2015-08-13 17:05:41

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet