sociālais dienests
Ārstu komisija slimam cilvēkam rekomendēja asistenta pakalpojumu.Griežoties sociālajā dienestā pie atbildīgās darbinieces Lanas Feiginas piedzīvoju interesantu situāciju,par kuru esmu patiesi pārsteigta.Kundze ar mani runāja pagriezusi muguru,tas ka neuzmeta pat skatienu nebūtu tik svarīgi,bet ja ar klientu sarunājas pagriežot muguru,tad liekas šokējoši.Patiesībā es viņu tā īsti nemaz nevarēju sadzirdēt,domāju,ka viņa arī,jo šo to pārjautāja.Arī tas,ka šāda darbiniece apšauba ārstu atzinumu un domā,ka nez vai tas ir lietderīgi,liek domāt par to,ka šai dienestā kaut kas nav kārtība.Gribas jau domāt,ka šī situācija ir neraksturīga,ka tas ir negadījums un citiem Ogrēniešiem nav nācies ko tādu piedzīvot.
Uzraksti sūdzību ministram
to Jā jā jā,tev iesaku nekurnēt un pazemojumus pieņemt ar pateicību,jo dievs mīl pazemīgos un pamuļķos.
Manai radiniecei arī bija ļoti nopietnas veselības problēmas pēc insulta. Griežoties pēc palīdzības Ogres sociālajā dienestā iepazinos ar Feiginas kundzi. Gribu pateikties viņai par padomu, palīdzību un atsaucību. Kaut vairāk tādu zinošu un iejūtīgu darbinieku būtu sociālajos dienestos!
Paldies Jums, Lana !
Nu tad, Anna, iesaki iedzīvotājai, kas jādara, lai Lana pievērstos arī iedzīvotājas problēmai!
Var jau būt,ka Lanas kundze ir labākais cilvēks pasaulē.Es to neapstrīdu,bet gan stāstu savu situāciju.Ja arī kādam tas liekas neticami,tad tā tas tomēr bija un tā šī kundze pret mani izturējās.Var gadīties,ka cienījamajai ierēdnei bija slikts garastāvoklis,vai es nelikos pietiekami daiļa,jo esmu kundze pusmūžā vai pat nedaudz pāri tam.Lai vai kā,jutos pazemota.Darbs paliek darbs,pat ja ļoti morāli smags.Saskarsme ar citu bēdām nav viegla lieta,tomēr ,ja šāds darbs izvēlēts vienmēr jāizturas pret cilvēkiem ar cieņu,neatkarīgi vai katru reizi var palīdzēt.
šādos gadijumos, vajag pieprasīt rakstisku atteikumu. Lai šī nejaukā darbiniece uzraksta attiekuma iemeslu un ar šo attiekumu jāiet uz domi pie Vecziediņas, viņa ir galvenā un atbildīga.
Un vispār kas tur par kantori, kādi tur strādā darbinieki - šausmas !!! Un vel noklusē kādas sociālās garantijas cilvēkiem pienākas
Es ar esmu vecāka kundze, bet Lana Feigina vienmēr ir bijusi laipna attieksmē pret mani. Tā kā man ļoti izbrīna tas ko Jūs iedzīvotaja sakiet. Parasti kabinetā arī ir vairāki darbinieki, ta kā Lanas Feiginas attieksmei pret Jums vajadzētu būt arī lieciniekiem.
Nu man jau arī stipri pāri vidējam vecumam un nudien pirmo reizi satiekot Lanas kundzi sastapos ar profesionālu un ļoti izpalīdzīgu attieksmi. Ieteikumi kā sagatavot dokumentus, lai atgūtu naudiņu par asistenta pakalpojumiem bija saprotami, apsekošana dzīves vietā bez aizķeršanās ,īsos termiņos. Nu neticu , ka Lanas kundze var būt nelaipna. Varbūt apmeklētāja atnāca ārpus pieņemšanas laikiem, bet arī tad neticas.
Uz socialiem jasuta parbaudi,un uz Lanu pirmo.
arī laipnajiem cilvēkiem ir savas melnās dienas, raksturiņi un kādi "rifi", BET apstrīdēt ārsta atzinumus uz aci diez vai būtu lojāli, ja ir vēl kāds, kuram sociāli palīdzēt vajadzīgs vēl vairāk. Katru dienu kā hobijā pa valsts instancēm taču neviens nestaigā!?!
staigā gan, un kā vēl staigā. Mani kaimiņi dzīvo jaunā mājā, ir mašīna, nekā it kā netrūkst un ir zīme, ka viņi nabagi. Redz kā prot melot. Un tu domā, ka visi ir godīgi? Ja jau darbiniece apšaubīja, tad jau bija pamats.