Ogres namsaimnieks
Normāls cipars par apkuri aprīlī, kuras nebija...
vis normali 16 eiro, letak ka sogad vispar nekad nav bijis, nomierinies....un apkuri starpcitu atsledza 30. datumaa
tiesam apkures nebija ,bet par apkuri jamaksa un pie tam daudz.
nav nekas par apkuri jāmaksā man bija 14 eiro, kur tad vel mazak
Ja salīdzina kā bija pirms gada, tad man arī pārsteigums. Par 2014. gada aprīli ~12 eiro, bet šogad ~22 eiro.
sakiet paldies majas vecakajiem, kuru delj visu aprili bija apkure, caklakie jau aprila vidu apkuri nosledza, man ap 14 eiro tikai jamaksaa....
letak ka sogad vispar nekad nav bijis
- nez kādēļ??!! tev dzelžaina loģika pamuļķi...
Ja cilvēks dzīvo strazdu būrī,tad nav brīnums,ka jāmaksā maz. Bet par aprīļa apkuri tiešām ir neadekvāta maksa aprēķināta 0,71 €/m2, interesanti, cik būtu jāmaksā,ja būtu auksta zidma bijusi. Pie tam, gāzes cena bija zema.
griivas 25 mainiigaa + pastaaviigaa 0,68; attieciigi kopeejaa summa 35 eur
Mūsu mājā par apkuri martā bija jāmaksā mazāk nekā aprīlī.Kaut kā dīvaini gan sanāk,ja martā 31 diena un 30 aprīlī atslēdza vispār...
tas ir namsaimnieks , vai precīzāk tā pati mālkalne, nekas nav mainījies - darbinieki tie paši , attieksme tā pati, pierakstījumi tie paši , tikai algas sev pielika un vēl parādu piedzinēju nolīga
Tas nu gan ir interesanti - kādi 14 vai 16, ja man 44! Nesaprotu, kāpēc mūsu māja tiek sodīta, un tas ir regulāri!
mums ar 0,89 par m2, a radiatori praktiski bija auksti.........Jo tālāk,jo trakāk!!!
vai tiesam kada komisija nevar parbaudit vai pareizs mums skaita par apkuri.
ja samainija Malkalnes prieksneiku vareji visu kolektivu samainit,tad varejam sagaidit parmainas.
Ne jau darbinieki ko var mainīt vai pierakstīt ... Pārmaiņas būs tikai gaidiet un tad redzēsiet cik labi bija uncik labi būs.
Interesanti man Ausekļa 6 gan rēķins par aprīli 76 tikai par apkuri +pārējais-ūdens,atkritumi,suns,kaķis,u.c.sīkumi= 146,- eur
Vai esat pasekojuši līdzi tīri matemātiskiem aprēķiniem? Atklāju, ka ūdenim uz 2 kubiem piemests klāt nepilns eiro, bet kanalizācijai pusotrs.
neklusējiet , rakstiet domes amatpersonām par šādiem gadījumiem. Briedim rakstīt nav jēgas , viņš neiedziļinoties problēmā pēc būtības , parakstīs arī pats savu "nāves" sodu...
Cik atceros dome pati jau to Briedi iecēla par direktoru, kada jēga tur sūdzēties? Viņi Ogres himnu tagad sacer un daudzas citas svarīgākās lietas risina