Triāls zog
Nu jau arī man un maniem kaimiņiem noriebies, respektīvi, veikalā "TRIĀLS" , KAS PRETī STADIONAM, regulāri krapj cilvekus. Kasieres mīl skaitīt vienu produktu vairākas reizes, izdot mazāk kā vajadzētu, un visādi citādi krāpties. Neskatoties uz regulāram iedzīvotāju sūdzībām, šīs kasierītes mainās reti, un cik saprotams, arī jaunas tiek apmācītas krāpt pircējus. Ir bijuši gadījumi, ka vienā dienā vienu un to pašu cilvēku apkrāpj vairākkārtīgi, attieksme ir nožēlojama.
Ar veikala vadītāju vispār nav vērts runāt, pat ja viņa ir uz vietas, neko nepanāksiet.
Briest doma rakstīt augstāk stāvošām instancēm. Veikals atrodas ļoti labā vietā, tikai tajā nav vēlēšanās iepirkties. Būtu jauki, ja tā vietā atvērtu jebkuru citu. Un par gaļas svaigumu arī vienmēt ir vērts šaubīties. Ir redzēts, kā to gaļu no rītiem mazgā, lai izskatās saviga un nesmirdētu.
Tribocka kungs, kauns.
Mālkalnes JUMĪ tajā pašā laikā žāvētās gaļas nemazgā bet atstāj tādas pašas apkaltušas un baltas lai stāv un "pievilina" pircēju.... :)))..
Šitā ir jau kāda 10-tā antireklāma Triālam un konkrēti Tribockim. Vai tik te kāds politiski motivēts gudrinieks necenšās nomelnot konkurentus! Diez kapēc par tādām miskastēm kā Saulīte vai Jumis neviens pārāk nečīkst?!
ļaudis, jūs laikam esat slikti informēti, bet lielākā daļa šī uzņēmuma akciju, vismaz kādi 70% ja ne vēl vairāk piedēr ārzemju kompānijai. tribocka vārds tur tikai kā nosacīts brends palicis. acīmredzot negāja vis tik labi tirgošanās ar desām utt. :p
Kamī, vai Tu nejauc SIA "Triāls" ar SIA "Altri". Veikali taču nav pārdoti?
piekrītu Anguss,cik pati iepērkos Triālā,nekad vēl neesmu vīlusies.Pārdevējas pat aiziet blakus telpā izlasīt labākos gaļas gabaliņus!
Vajag cilvēkus cienīt,nevis uzskatīt par bomžiem,kas iepērkas sia Altri.Kāda starpība kam pieder veikali-Tribockim vai ārzemniekiem.Un ja padomā,tad visi lielveikali ir misenes.''Saulītes''apmeklējumi izraisa vēlmi ārstēties pie dakteres Ušpeles.Tāpēc es to neapmeklēju.Angus,es neesmu politiķe,bet gan ierindas pircēja,man rūp kvalitāte unmana veselība.
Nu ta KUKAŽA audzē pati cūkas un štopē cik tik lien!!! Vēlreiz atkārtoju - Triāla produkcija ne ar ko nav sliktāka par pārējo veikalu produkciju! Gluži otrādi!!!
Ja tā padomā, tad Ogrē vispār var badā nomirt! Saulīte smird, Elvi zog, Triāls tirgo vecus produktus un vecais labais Jumis izceļas ar to, ka tur mūžīgi klientiem uzmācās pohaini apsargi ar sarkaniem ģīmjiem!
Tas ka Triālā ir izlikta cena viena, bet tirgo par augstāku cenu, jau pierasta lieta! Toties gaļa tur Ogrē vissvaigākā, bet par desām gan nezinu!
Desas ir tik labas , ka mans suns tās neēd! Toties Tribockis paliek arvien resnāks!
nu bet kurs liks saslika svaigu galju,kurs uz malto galju laidis karbonadi un skjinkji? stradaju triala-malto galju neperku,desas vel o.k. sasliks-labak pirkt galjas gabalu un pasam taisit...
vai Jums nešķier, ka pietiek gānīties par cilvēku. Atcerieties, ka tie gānīšanās vārdi nāk taču atpakaļ. Un tas, ka Tribockis ir neērts cilvēks, jau zināms sen. Bet, kaķa lāsti jau debesīs nekāpj un lai Tribockim un viņa ģimenei pietiek spēka izturēt.
Man jau patīk - ja jau Tribockis vaikāviņutur ir politiska persona, tad visas sūdzības par produkcijas kvalitāti un apkalpošanu automātiski tiek pieskaitītas pie politiskajiem pretiniekiem? Neko jau sev... Bet ar gaļas produkciju Ogrē diemžēl ir problēmas... Vai nu veikalos par daudz pasūtīts un neizpērk, vai reti pasūta un tad ilgi tirgo, kamēr neizpārdod, nezinu...
Nezin kā Triālā, bet citos veikalos pārdevējiem vadība liekot šmaukt pircējus - izsitot lielāku cenu, "nejauši" pieskaitot divreiz... Savādāk aldziņas mazas + no pārdevēju algām atvelkot zaudējumus par nozagto produkciju.
Triālā foršas pārdevējas. Druvas ielā nevienu nešmauc.
nu vispār par to picēju apkrāpšanu, tas ir slīpēts gājiens, arī citos lielveikalos pārdevāja vienu preci pieskaita vairākreiz ( ja pirkums ir uz lielu summu), un uzmanieties ar sasvērto preci, jo svars var būt mazāks nekā ir uzrādīts, tas tāpēc lai veikals segtu iztrūkumus ko radījuši zaglēni vai pašas pārdevējas. Tāpēc cienījamie pircēji sekosim līdzi ko mēs pērkam un cik mēs pērkam. Ne tikai Ogres veikalos, bet arī Rīgas lielveikalos.
šausmas ko jūs te muldat par triālu.triālā iepērkos loti bieži pat var teikt pārāk bieži....nekad nav gadījies ka man būtu apkrāpuši pieskaitot vienu un to pašu preci vairākas reizes vai nepareizi naudiņu izdevuši!nerunājot par jumi malkalnē jumī pat cenas nejēdz izlikt bij gadījumi ka iepērkos (vienmēr sekoju cenām) nopērku vairākas preces aizeju pie kasēm un tā prece īstenībā maksā par 10- 20 santīmi dārgāk!
varu iedomāties kā Tribockis regulāri apstaigā bodītes un pasniedz pārdevējam kapeiku "pi**anas" kursus.. :D :D sviests...
kas sauc triālu un maximu par misenēm, lai brauc iepirkties uz kādu sky veikalu vai un tiem pašiem eko produktiem. maximai ir svaigākā pārtika ogrē, jo tur ātrākais ikdienas pārtikas preču apgrozījums, pat biezpienu vakaros jau nevar nopirkt - izpirkts. jums, kungi un dāmas, laikam tie pensionāri nepatīk, kuri santīmus skaita pie kases. elvi tos, protams, nav, bet produktus pirkt bīstami, cenas drausmīgas un garas rindas.