Pīpmani
Ko darīt ar balkonu pīpmaniem ,indē visus
izdzīsi no balkoniem tupēs visi pie poģīšu durvīm
Atstāj uz sava balkona atvērtu gāzes balonu.
Neko,ko var izdarīt,tas ir viņu privātīpašums!Nevar logus vaļā!
Viņam maz naudiņas privātmājai, Tev maz naudiņas privatmājai. Nāksies vien sadzīvot. Tu varbūt skaļi krāc naktī...
Sāc pīpēt vairāk par viņiem, salaid dūmus viņiem caur trubām! Elementāri!
uzliec uz balkona plastmasas ķemmi un aizdedzini. Sevišķi vasarā kad ir karsti. Lai šie arī sēž pie aizvēriem logiem. Vārdu sakot kaut ko smirdīgu. Mans īpašums, mana pils, daru ko gribu!
Man ari bija tāda problēma, kad augšējā stāvā dzīvoja meitene pubertātes vecumā-visu laida pāri margām lejā-izsmēķus, pudeles, pelnus utt.Ātri atrada čali, tagad ir tikai vecāki-un miers.Paldies tam augstākajam!
Labāk lai pīpē uz balkona,man kaimiņi dūmo toletē un pa ventilāciju visi dūmi nāk dzīvoklī,vai tad tas ir labāk???????????
Ko darīt ar kaitinošiem kaimiņiem, kam vis traucē?
piekakā pie durvīm
Ja uz balkona pīpē tas vēl ir štrunts, uz to brīdi logu var aizvērt. Mūsu mājai ir kāds idiots kurš nemāk savu benāru kārtīgi nodzēst un iemet to miskastē. Līdz ar to misene aizdegas un pa to šahtu kas iet līdz 9.st. dūmi nāk augšā un dzīvokļos iekšā viss nāk. TAS IR DAUDZ BRIESMĪGĀK!
Uz mūsu balkona atkal nenodzēstas cigaretes reizēm uzmet.Un ja nu kaut kas aizdegas?Vai tiešām ir grūti nodzēst un izmest SAVĀ miskastē?Kaimiņus tomēr jāciena.