maxima rīgasielā

Kārtējo reizi esmu vīlusies veikala Maxima rīgas ielā apkalpošanas darbos,atkal kasiere mani apkrāpa,protams veikala labā,vairāk neapmeklēšu šo vietu,iesaku pircējiem ļoti sekot kasieru manipulācijām

anna , 2015-04-17 14:49:43

atkal apkrāpa? tā gadās, ja neseko pirkumiem un summām pie kases. es arī, vienreiz aidomājusies, nepaskatījos kas cik un kā, un man Rimi ievadīja citu preci par 2x lielāku summu. diemžēl to konstatēju tikai mājās, pārplēšot iepakojumu un paskatoties cenu čekā..tā kā bija jau vēls vakars, un produkcijas iepakojums saplēsts..... atlika tikai dusmās ēst "zelta vērto" pirkumu.
citā reizē arī Rimi (cits) mani apkrāpa, bet tā kā bija nebojājošs produkts un oriģinālā iepakojumā, aiznesu kopā ar čeku uz veikalu, kur man starpību (gods godam) atmaksāja.
tāpat sanāca Daugas maximā, kad man akcijas kakla karbonādes (par 3.89 eur) vietā jau pie svēršanas uzlika cenu par fileju (uz 2 ar kapeikām kg summa sanāca gandrīz 3x vairāk). skatījos pat pie kases čekā, bet tā arī nesapratu, kāpēc jāmaksā par 7 eur vairāk, nekā biju plānojusi. atkal, diemžēl, bija jau pēc 9 vakars, kad marināde sagatavota un atlika cept nākamās dienas viesībām paredzēto cepeti.. plēšot (ATKAL) vaļā maisiņu, lasu... LASU.. un beidzot sapratu.... es pati dura! ko lai saka!
kopš tā laika cenšos (protams, ne vienmēr domas ir pie produktiem) neskriet, bet sekot līdzi tam, cik un kas....
tā ka.. esiet modri visos veikalos!

čība , 2015-04-17 15:15:35

Daugas Maximā mani izbrīnīja, kad man neatļāva ar mazo grozinu iziet cauri kasei, esot jāatstāj groziņš iekšpusē. Tā nu es sīkos pirkumiņus stiepu uz rokām līdz soliņam, kur pārliku tos savā maisiņā. Dīvaini gan, ar ratiņiem var stumties cauri kasei, bet ar groziņu - nē. tas ir kā? Pret naudīgākiem lielāka labvēlība?

la , 2015-04-17 16:57:19

Kāpēc tos sīkos pirkumus bija jāstiepj līdz soliņam, ja varēja uzreiz salikt savā maisiņā pie kases. Vajadzēja kādreiz pavērot, ka ratiņi stāv pirms ieejas, bet groziņi, aiz. Un pareizi dara, ka neatļauj ar groziņiem staigāt visur, jo lielākā daļa tad tos arī tur atstātu un būtu jāvāc pa visu Daugu.

>la , 2015-04-17 21:06:07

ak nu, ak nu -"būtu jāvāc pa visu Daugu"! Un ratiņus Maximas darbinieki nevāc pa visu Daugu?
Un savā maisiņā neliku tāpēc, ka maisiņš bija dziļāk mugursomā, un tā kā negribējās visu manas somas saturu izkrāmēt pie kases un likt rindai gaidīt un brīnīties.
Izskatās, ka galvenais ir, lai veikala darbiniekiem būtu ērti, bet ne pircējiem.
Ziniet, tiem, kas pabijuši Eiropā par to smiekli nāk. Tur veikala politika ir tāda, lai pircējiem būtu ērti, un tur cīnās par pircēju, jo ir konkurence. Nu, nekas, citreiz Daugas Maximā pirkšu mazāk, toreiz tā sanāca, ka nopirku vairak kā biju domājusi.

la , 2015-04-17 21:20:39

groziņus nes uz aiznes uz mašīnām ...vai jaunieši pat lidz upmalai ar alus bundžiņām....tapēc groziņiem ir piestiprināti pīkstuļi...lai nepieaug kājas...

Lola , 2015-04-17 23:24:47

Man patiesībā ir vienalga, vai Tu ej uz Daugu un kaut ko tur pērc, vai nē, bet tā kā sāki kliegt par savu sāpi, tad saņēmi atbildi. Neviens netiek spiests iet uz kādu veikalu ja nepatīk. Un vēl, ne Tu vienīgā esi pabijusi Eiropā, jā tur cenšas, lai cilvēkiem būtu ērti, bet tur arī cilvēki māk pieklājīgi uzvesties. Novēlu turpmāk iepērkoties, jau laicīgi domāt, kur liksi pirkumus, lai nav ar maizes kukuli padusē jāstaigā.

>la , 2015-04-17 23:46:41

protams, ka TEV ir vienalga, vai es eju uz to veikalu vai nē, bet tirgotājiem normālā tirgus ekonomikā gan nevajadzētu būt vienalga. Tāpēc jau šeit cilvēki izsaka savu sāpi gan par nelaipnu apkalpošanu, gan par apkrāpšanu. Groziņu lietā vajadzētu ņemt piemēru no Mego vai Elvja vai tai pašā Vidus prosp. Maximā. Viss ir ērti!

la , 2015-04-18 09:47:04

Beidz muldēt, la! Par piemēru no Elvja varu teikt, ka tur jau toč' mazliet vajadzētu sanitārajiem dienestiem pavērot, kā klientus apkalpo. Vismaz Mālkalnes prospektā vairs neko sveramu nepērku, jo pat vairākas reizes esmu redzējis, kā pārdevēja sev degunu notīra un ar to pašu roku bez cimda gaļu iesver, vai arī paklepo neaizgriezdamās no vitrīnas. Brrr...:( Un ja Eiropu bāz, tad tur tiešām arī klients ir solīdāks un nāk iepirkties kā veikalā pieņemts, nevis kā uz tirgu, kur tantes sveramās ķonfektes "Gotiņa" ņem pakošļāt un tad ar visām zobu protēzēm nomet, jo dikti pielipa. Mums vēl pašai sabiedrībai ir jāpamācās un tad, kad jau padomju ieradumi būs pilnībā izmiruši, varēs jau uz klientu un pakalpojumu sniedzēju savstarpējo attiecību uzlabošanu cerēt. Pagaidām, ja Tev tur labāk, varēji arī padzīvot un necelt te paniku.

Airwo , 2015-04-18 14:59:21

Tevis nosauktie veikali ir tieši tie, uz kuriem cenšos neiet, jo liekas visnekārtīgākie Ogrē, it sevišķi Mego. Domāju, ka Dauga jau tāpēc neizputēs, ja tur neiesi.

>la , 2015-04-18 23:45:59

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet