Labericibas "DZIEDNICA"
Biju uz pieņemšanu pie dāktara ceturta stāva.Un tur gaidija rindu sieviete ar dīviem maziem bērniem un maziņš sāka čikstet , kā grib uz tualeti. Sieviete turpat atrada tualeti, bet tā bija zem atslegas. un ta viņa izstagajot ar bērniem visus stavus- visur zem atslegas! Pajautajot kase: adbide bija kā esot pagrabstāva. tikmer bērnam bikses pilnās!!!
Skaisti vai ne?! Laikam jasauc palīga televiziju!
Nu gan nodevi pa bundžām! Gandrīz neviena gramatiski pareiza vārda! Senos laikos gramatikā tev ieliktu treknu 2! bet par saturu gan ATZINĪBA!
Ja nesaproyi lietas būtību nebāz savu puņķaino degunu kur suns savu p.. nebāž Jautājums par tualetēm Ogrē ir aktuāls ,nevis gramatikas vainas dēļ bet ierēdņu neizdarības dēļ
Tualete dziednīcā ir pagrabstāvā, jau no seniem laikiem.Mēs ar mazmeitu tur ieejam, jo kā jau mazam bērnam pastaigājoties bieži vien sagribas uz tualeti.
No teksta īpatnībām taču redzams, ka tā ir krievu Gaida - apsveicami, ka cittautieši cenšas lietot latviešu valodu!
Tās vēl atskaņas no padomju laikiem, kad tualetes bija īpaši apsargājami objekti.
Apsveicu dziednīcās vadību!
Sieviete uzrakstija problemu un gaida ieteikumus, un saprasanu, bet ir tadi kuri vienkarsi apsirs citus, kada starpiba kura tautiba un ka rakstits, bet visi apmeklejam tualetes visu daram vienadi gan latviesi gan krievi un citi, Es piekritu mammai Gaidaji ka tas sausmas kas notiek ,es ari biju pagrabstava tualete un tur divas nedelas uz sienam bija rakstit ar fikalijam , visiem pie kajas neviens nevar aizietpie valdibas un pateikt.Ar so problemu vajag cinitis.
Sieviete uzrakstija problemu un gaida ieteikumus, un saprasanu, bet ir tadi kuri vienkarsi apsirs citus, kada starpiba kura tautiba un ka rakstits, bet visi apmeklejam tualetes visu daram vienadi gan latviesi gan krievi un citi, Es piekritu mammai Gaidaji ka tas sausmas kas notiek ,es ari biju pagrabstava tualete un tur divas nedelas uz sienam bija rakstit ar fikalijam , visiem pie kajas neviens nevar aizietpie valdibas un pateikt.Ar so problemu vajag cinitis.
O, Gaida jau vārdu nomainījusi!
nu tā vienīgā pieejamā tualete dziednīcā ir tik bēdīga,ka bail tur iet,vienmēr netīrs un smird neciešami...un durvis ciet nevar dabūt....
atslega no tualetes ir pie Dr.Grantinas
pagrabstāvā gaisma ieslēdzas pēc pus minūtes
Vai tur vispār ir kādas norādes kur pagrabā WC meklēt? Pirmo reizi dzirdu par tādu ekstru....
Bet es šodien šīs diskusijas iespaidā aizgāju un atradu Dziednīcas pagrabā tualeti :) Pirms pusgada meklēju, neatradu-domāju ka tās ir tikai baumas. Bet nē- tualete Dziednīcas pagrabā eksistē.Uzliktas pat norādes. Un nemaz tik ļoti netīra nebija...
Tualete visu laiku tur ir un tiesa, kas tiesa, tikai reizēm nav tīrs.
Vai uzreiz vajag saukt televīziju? Vai par maz jau ir bijusi televīzija Ogrē par dažādām nebūšanām? Tā jau ir mūsu pašu pilsēta!Vispirms vajaga interesēties dziednīcā, kas un kā, ne jau uzreiz iet un blamēt savu pilsētu pa visu Latviju.
Starpcitu tualete tur ir diezgan biezi netira, jo es apmekleju Dziednicu 2-3riz nedela un s gaju 4 stava pie sekretares,bet vina vienmer saka ta nevar but , un ta paliek nodienas diena.