Ietves Ogrē

Šorīt Ogrē nebija iespējams normāli pārvietoties pa ielām. Brīvības iela un Bērzu aleja bija kā slidotavas. Problēmas bija iziet no pagalma - ledus un pa virsu ūdens. Arī citas ielas un pagalmi esot tādā pašā stāvoklī. Ir skaidrs, ka sētnieki vien nespēj notīrīt sniegu šādos laika apstākļos, bet vai nav iespējams piesaistīt tehniku? Varbūt domes pārstāvji varētu pastaigāt pa pilsētas ielām un palūkot, kādā kārtībā ir ielas?

Elita , 2015-01-13 08:40:46

Domāju, ja domes parstāvji sāks staigāt pa pilsētas ielām , daudzi no tiem tālu netiks. Visticamāk gala punkts būs slimnīca !

es , 2015-01-13 08:52:15

Diemžēl ne tikai šodien, arī svētdien pat pusdienlaikā situācija bija tāda pati, ar atšķirību, ka vismaz šorīt 8:00 posmā b/d "Sprīdītis"- dz/c stacija tika manīti pat veseli 2!!! sētnieki.

Iveta , 2015-01-13 08:55:39

Pie MRS pieturas uz Stirnu ielu kamer kadu nenotrieks tikmer gajeju celu neiztiris

Dace , 2015-01-13 09:17:26

Ietve no Rimi līdz Daugai tīrs ledus !

xxx , 2015-01-13 09:36:27

Tik slikti kā šogad pilsēta vēl nav tīrīta, precīzāk teikt, netīrīta!

Inga , 2015-01-13 09:45:20

Tik slikti kā šogad pilsēta vēl nav tīrīta, precīzāk teikt, netīrīta!

Inga , 2015-01-13 09:45:28

un ko jūs domājat: ko var darīt sētnieks, ja apakšā ledus, virsū ūdens? Izsūkt ūdeni ar putekļusūcēju? Ir laika apstākļi, kad pašiem jāuzmanās, jāmeklē apkārtceļi, ne jau visur iespējams paklāt tepiķīšus!

un? , 2015-01-13 09:54:56

bet kaut ko dariit tomeer var?/!! savaadaak tieshaam..sauc kaut taxi:( paarvietoshanaas pa ietvi nav iespeejama..

poga , 2015-01-13 10:05:16

Neviens neprasa smelt ar sniegalāpstu ūdeni (ko starp citu, svētdien darīja onkulis, kas regulāri kopj Turkalnes ielas skvēru, jo no Mālkalnes sētnieku netīrītās teritorijas kūstošais sniegs vienkārši straumēm gāzās uz viņa iztīrīto un nokaisīto celiņu), bet elementāri NOKAISĪT IETVES ar smiltīm!!! Kas, tās kastes ceļmalās varbūt tikai skata pēc stāv, un sētniekiem no viņām nav atslēgu? Manuprāt, tas ir vienkārši pofigisms un nolaidība!

Iveta , 2015-01-13 10:09:11

Ne visi setnieki slikti strada,pati dzivoju Vidus prospekta un katru ritu pirms 7 eju uz darbu pa Ausekla prospektu,tur viena setniecite strada loti labi,vinai ir vieniga tira ietve no Ausekla 7 lidz Varpai,pat svetdiena tur bija patikami iet,lidz asvaltam bija notirits,parejie setnieki pa to pasu ielu gan nedaudz slinko.Paldies sai laipnajai un smaidigajai setniecitei.

kristiana... , 2015-01-13 10:48:05

Brīvības ielā visbīstamākais posms bija no Domes līdz Pastam (sen nebiju redzējusi tik izmisīgi gāzelējušos cilvēkus vienkopus), tālāk jau sētnieki čakli kaisīja smiltis. Paldies viņiem!

vārna, riebīgā , 2015-01-13 10:55:28

Jā - dažās vietās ir labi notīrīts - piemēram, Mālkalnes prospekta daļa, kas ir paralēli Zilajiem kalniem! Tur sētnieki ļoti rūpīgi tīrija sniegu un tagad viss ūdens var aiztecēt, bet tur, kur sētnieki tikai pa virsu pavicinās un saber to trako ķīmiju, veidojas putra un ūdens turas padsmitcentrimetru augstumā!

piekrītu Kristianai , 2015-01-13 10:58:23

Par infra struktūras darbību ir taču Spakovskis un vietnieki atbildīgi,bet viņiem jau nav laika rūpēties par nodokļu maksātāju labklājību

Tā ir , 2015-01-13 11:30:24

Vispār jau sētnieki, cik zinu, ir "Mālkalnes", vai kā nu viņu tagad dēvē, ēku un teritoriju apsaimniekošanas iecirkņa pakļautībā. Varbūt tagad, kad tur tās dižās pārmaiņas, viņu darbu nav nav, kas kontrolē?

Iveta , 2015-01-13 12:07:08

.....ne jau visur iespējams paklāt tepiķīšus!
Nevajag jau klāt deķīšus, bet var taču sniegu (sniega putru) nošķūrēt, izbraukt ar traktoru, galu galā ledu uz ietvēm saskaldīt. Bet tā jau laikam lieka greznība?! Drīz taču sniegs nokusīs, bet tikmēr lauzīsim kaulus, bojāsim apavus un automašīnas.

atbildot un? , 2015-01-13 12:07:24

nevar salīdzināt dažādas ietves. Kur plakanas un taisnas - tur vēl var ko darīt. Bet kur ir šķības, ar iedobēm, tur varbūt tajās zemajās vietās kušanas laikā ietek no zaļās zonas, kas ir augstāk. Tur nu neko nevar darīt, atliek cilvēkiem iet apkārt pa zaļo zonu kamēr daba pati visu nokārtos.

un? , 2015-01-13 12:52:11

nav ko vazaties pa ielam

setniece , 2015-01-13 13:07:45

Ja iet runa par vazāšanos, tad es gāju uz darbu .
Es arī tieši šorīt biju satriekta par netīrajām slidenajām ietvēm Ausekļa prodspektā.Pa Vidus prospektu, es nemaz neeju - jo zinu, ka tur būs bardaks.Pagājušā gadā Auseklis bija labs, šajā gadā - briesmas!Viena sētniece pie bērnudārza ir līmenī- dara, ko var.Citi- laikam kā ofisa darbinieki plāno ierasteis darbā 9.00.rezultātā -šodien gājām pa ielas vidu, jo pa Ausekli nepāra numuru pusē -nevarēja paiet.Gar auto stāvvietu Vidus prospektā nebija labāk.

roselle , 2015-01-13 13:45:05

Kamēr būs Irēnīte tikmēr man pofig ko jūs visi te rakstat es viņai kukulīti-viņa man 5 mājas.visu nevaru paspēt pa vienu ziemu,varbūt nākošajā es varēšu paspēt ausekļa notīrīt,šogad iztieciet kā ir

5mājusētniece , 2015-01-13 16:42:10

Setnieku prieksnieciba

iedzivotaji Ausekla 9 , 2015-01-13 16:48:15

Setnieku prieksnieciba lai paskatas ka strada si gada labaka setniece,kauns skatities,visas ietves netiritas,knapi var paiet.Piekritu Kristianai,talak lidz Varpai viss loti tirs.

Ausekla 9 iedzivotaji , 2015-01-13 16:54:37

braucot no skolas ikskile bij sarezgiti ieklut vilciena,viss perons leduu un neviena smilsu graudinja.cilveki slidinas ka piles pa ledu,katra kaja iet uz savu pusi.vajprats

ledus , 2015-01-13 18:50:46

Un kas notiek Grīvas prospektā pie bijušās Daugaviņas ēkas? Tās apkārtni vispār neviens nekopj. Turklāt šajās dienās attiecībā uz sētniekiem ir tikai viens lūgums - lūdzu, nokaisiet kaut vienu smilšu taciņu uz ledus, lai var normāli iet. Kur tā ir - OK.

Nu , 2015-01-13 21:01:03

Vai Bērzu aleja 6, kādreiz tiks sakopta, gan iekšpusē gan mokaisīti celiņi? Mēs ejam uz darbu. Bet rodas tāda sajūta, ka mūsu sētniece domā ka viņa strādā ofisā, nevis tīra mājas apkārtni no sniega, daži smilšu graudiņi vietām tiek pakaisīti.Ko lai dara, jātīra taču sētniekam,nevis mums , mājas iedzīvotājiem."Namsaimniek" kontrolē šīs sētnieces darbu!

ogreniete , 2015-01-13 21:03:12

Ivet, kāpēc gan tev pašai nepaņemt rokās lāpstu un kaut reizi pastrādāt, a?

.............................. , 2015-01-13 21:52:14

tāda ir visa ogre, visi celiņi ! šodien skrēju, gan pa centru, gan pa Kartonfabrikas rajonu,gan Lašupēm-liekas,ka visā Ogrē nav neviena sētnieka!!!

zizu , 2015-01-13 22:49:48

Ja es būtu sētniece, tad arī strādātu, bet man ir cits amats, bet mūsu sētniece ir zem katras kritikas ( Bērzu alejas 6 sētniece)

ogreniete , 2015-01-14 20:23:39

Nu klausies nezinu kas tu esi,bet reāli esi aita.Jo neviens tik čakli nestrādā kā mūsu mājas 6 sētniecve.Kā tev nav kauna ko tādu vispār uzrakstīt par šo strādīgo sievieti.Vai tik nēsi jaunā ienācēja...

aija -ogrenietei , 2015-02-06 20:50:14

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet