kur dzīvot
pavisam nopietni, kur dzīvot cilvēkiem, kuriem nepietiek līdzekļu, lai iegādātos dzīvesvietu? un tagad jau īres naudas arī ir fantastiskas.
Fantastikas? Nu nezinu. Lielvaardee ap 120Ls var iireet svaigi nenoveetaa maajaa smuki remonteetu dziivokli, Ogree pa 90Ls var iireet nelielu 3 istabu dziivokli... hm... ja to saliidzina ar naudu kaada buutu jaamaksaa bankai nopeerkot dziivokli... kapeikas. Nu ja cilveeks nevar sakasiit 90Ls iirei... nu skumji ko lai saka, jaaiet uz laukiem laikam tad dziivot :(
kur ,lūdzu pa 90.ls
kur ,lūdzu pa 90.ls
Viņš aizmirsa piebilst - dienā...
3 istabu dzīvoklis Ogrē nevar maksāt mazāk par 200Ls+komun.
nu man arī bija tādas ziņas un vēl šausmīgākas
Matiis, neesi sapiipeejies? Triisistabnieks par 90 ls? :D Ogree pat vienistabnieku par taadu cenu gruuti atrast! Es divistabu dziivokli par 210 ls + komunaalie iireeju.
Man jau dzīvot ir kur, bet es zinu cilvēkus, kam vajag. Es jau gribētu dzirdēt no augstākstāvošiem "nemirstīgajiem" - ko darīt. protams tāda situācija valstī, bet, kur tad tie cilvēki ,lai liekas - Jūs zināt, piemeram, ka cilvēks, kas dresē suņus, dzīvo pagrabā, jo dzīvokli atņēma,es protams nezinu visus apstākļus, bet savu darbu viņu prot labi, bet vai tas ir normāli, ka tā notiek. un kā vien ģimene, kas nepelna daudz var tikt pie dzīves vietas, vai viens cilvēks, kurš godīgi strāda, es nesaprotu - un tiem ,kas lemj likumus - ir pilnīgi vienalga - KAPITĀLISMS. UN TAD VĒL UZLIEK PĀREJIEM, KURIEM IR KAUT KAS - BAIGO NODOKLI.
Matiis laikam atpaliek laikaa, driizaak buutu pasam jaabrauc dziivot uz laukiem:)
Kādas muļķības!Trīsistabu dzīvoklis pa 90ls :D Es jau pirms pusotra gada Ogrē VIENISTABAS dzīvokli īrēju par 80ls + komunālie!!!!!!!!!!!
Es gan savu 3- istabu izīrēju 110+ komunālie.Kapitāli izremontētu.Ne jau naudā laime!
taja renovetaja lielvarde sakuma jaiemaksa 300 un vairak un tikai tad tu vari ievakties!!!
Varu pastāstīt kā bija man. Nu ir man 1 istabas dzīvoklis ārpus Ogres, nu ieliku sludinājumu, bet visi tik gudri zvanītāji, gribu šo, negribu šito...bet vai tad nav tā, ja man nav kur dzīvot, es ņemu to, ko piedāvā, bet nē-nu tik kašķigus ļautiņus-nu nezinu, dzīvoklis izremontēts, labs, bet gribu nezin ko...
Man paveicās, dabūju mēbelētu divistabnieku ar internetu, sadzīves tehniku un milzīgu balkonu par 130 latiem mēnesī. Tāpēc iesaku meklēt. Varianti ir. Lai gan meklēšanā paies vairāki mēneši, tici un dabūsi!
Teltī pie saimas durvīm,vai Rīgas pils zālienā!
Matīss! Tie 90 ir īre? Un komunālie,atsevišķi? Tas ir dārgi. Normālam vīrietim tas ir nieks,bet ko darīt sievietei ar bērniem,kura nelaimīgas kopdzīves rezultātā ir spiesta meklēt dzīvesvietu?
Feta : MEKLĒT nākamo "Sponsoru-Investoru" , bērni mūsdienās īstenībā ir zināms kvalitātes rādītājs starp bariem nevarošu negribošu sevi jau bērnībā saskādējušu zosu :)
Malkalnes kopmitnes daudz istabas stav brivas pa vienu istabu jamaksa 50 ls menesi,vienalga ziema vai vasara,aizejiet pie Javoisa runajiet,es zinu daudzus ,kas dabuja dzivokli,pat pierakstiti cita pilseta.
Laba diena
Vai jums ir nepieciešams kreditu?
Vai jus interese iegut jebkada veida kreditu?
Vai jus finanšu uztrauc? Vai jums ir nepieciešams kredits, lai nomaksatu savu paradu un rekini ?, email
Mes velamies dot no aizdevuma, kam kadreiz, ka ir nepieciešama aizdevuma zema procentu likmi 2%, mes dodam no aizdevuma no vismaz 5,000.00 USD lidz maksimalajiem 100 miljoniem dolaru, marcinas, eiro, Ja ir interese, sazinieties ar mums pa e-pastu: jsemkffloaninvestment@gmail.com
Ieinteresetie aizdevumu prasitaji aizpildit un atgriezt zem borrower`s aizdevuma informaciju par parskaitijuma apstradei:
(Aiznemeji INFORMACIJA)
Pilnais vards:......................
AGE .............................
GIMENES STAVOKLIS..................
Kontaktinformacija Adrese: ................
Valsts .........................
Talrunis: ..........................
Nodarbošanas: .....................
Meneša ienakumi:.........................
Religija: ..............................
Tuvako radinieku: .......................
(Informacija par kreditu)
Summa nepieciešams ka Loan: ..........
Aizdevuma ilgums: ..................
Nodrošinajums: .....................
atmaksas režims: meneša vai gada ...............
Vai esat prasijis aizdevumu pirms? ...................
Thanks ka mes gaidam jusu atri stradat.
Ar laba velejumiem,
Jeff Michael