TAPRO VEIKALS OGRĒ
Nu bļāviens sliktāku apkalpošanu un sliktāku attieksmi no pārdevējas puses vēl nebiju redzējis, normāli vēlies nopirkt skrūves a tevi sāk lamāt par to, ka nevis nosauci izmērus , bet parādīji kuru tieši vēlies..i daže pateica lai eju D...st ja nevaru uzreiz nosaukt izmēru. Labi vēl pārdevējs, bet šoferis vispār cepuri nost cik daiļrunīgs un izpalīdzīgs... Savu mūžu tajā veikalā kāju nesperšu.
Izskatās, ka atgriežamies Padomju laikos ;D
Tas jau sen zināms, visiem tajā veikalā viss ir po. Nekas jau nemainīsies, jo tie cilvēciņi, kuri nevar aizbraukt uz Rīgas veičiem tāpat te iepirksies, ar to jau viņi rēķinās. Nav jau konkurences.
Neejiet , ja nepatīk un laidiet uz Rīgu , ko te piebilst.Man gan un vēl daudziem liekas ka veikals ir labs!
Jā ir tikai divi cilvēki kas grib strādāt un ari strādā,pie kuriem vienmēr var griezties ar savām velmēm,lai viņiem veicas!'Bet pārējie visi... manas domas ,ka tā vaina ir veikala īpašniekā kāda alga tāda .....atdeve
Izziņai-šajā veikalā ir lielākās algas Ogrē un kvalificēti ,strādāt griboši cilvēki neatkarīgi no vecuma tiek aicināti šajā veikalā strādāt!Iesaku atnākt un painteresēties , pats esmu ļoti apmierināts!
Agrāk strādāju Rīgā un braucot vien tērēju divarpus stundas , kur vēl ēšana.Starp citu darbiniekiem šis "sliktais" īpašnieks kompensē daļu no pusdienām.
Aigars , ja esi mudaks , tad tādi pērienu dabū arī baznīcā!
Neesmu ,neesmu mudaks,tikai mazliet nevesels!
Es esmu biežs pircējs šjā veikalā. Nevarētu teikt , ka pārdevēji nelaipni, man veicies , es ar puišiem apmierināta.Bet ar kasieriem nu ne. Sēž tādas niknas , nelaipnas. Pie tam čammas lielas. Kasieres neviena neapmierina ar savu darbu.
Ko nomet priekša, tas jāpērk, pircēji nevajadzīgi tērē konsultantu laiku
Jā, ir tur daži īpaši nelaipni eksemplāri, kuri sabojā pamatīgi priekštatu par visu veikalu. Bet ir arī ļoti laipni (as) pārdevēji......
Ar pārdevējiem viss ir ok. Neapmierina tikai krāsu jaukšana-iznāk pavisam cits tonis, jaucot to pašu toni citā veikalā (Mālkalnes pr.5) viss bija ok. Jocīgi:(.
un kāpēc tad šai veikalā meklē jaunus darbiniekus? viss taču tur ir OK!
Veikals,kā veikals, man kā "zaķim" džeki vienmēr laipni paskaidro kur ko varu atrast u.t.t., taču kasieres no "JUMA" veikala man nepatīk arī tur...
Tāpēc , ka slaistus un mudakus no šejienes ātri izsviež!
Mani pārsteidza tas, ka vienreiz pirkāmies par 50ls kopsummā, paprasīju kasierei mazu maisiņu, lai varu ielikt mazu kastīti (ķipa, lai nav rokā jānes) un viņa pārsteidza mani, pasakot, ka par to jāmaksā. Laipni atteicu, ka tad jau labāk rokās panesīšu vai somiņā iebāzīšu!!! Tas jau man liekas par traku! Un darbiniekiem jau tur jautri iet! Vienreiz tur staigājot, redzēju, ka viņi pusdienas, proti, pasūtītu štokas picu, ēda turpat - tirdzniecības zālē!!! Izskatījās jau labi!!! :)) Nu katrā gadījumā, man arī tas veikals ne visai patīk!!
pačukstat-cik maksā stundā un no kādas summas atvelk nodokļus darbiniekiem....
Tātad tomēr priekšniecība slikti strādā, izlaidusi darbiniekus.
vakar bijaam iegaajusi sai veikalaa paluudzaam darbiniecai vai nevar pienaakt, un pretii dzirdu nee tagad nevaru pienaakt staavi un gaidi!kas tad taa par attieksmi un ko mees mees staaveejaam gaidijaam 10 min.kameer vinu tur kraameejaas un ka pienaaca tad es ar taadu smaidu un laipni pateicu ka nu man jau vairs 1) nevajag vinas padomu 2) varu aiziet uz citu veikalu un nopirkt tur 3) naakamreiz par taadu attieksmi rakstiisu sduudziibu uz vinas.....KUR GALU GALAA SKATAAS PRIEKSNIECIIBA?????
cik pirceju tik viedoklu!veikala jr viens pardevejs uz vairakam ejam nu nevar vins atrasties pie katra krana.izlietnes vai lampas kuru taja bridi vajag bet pircejam ja nestav pie konkretas preces tad blauj ka nevar atrast.taisniba ir nodalas kur gandriz nekad nevar atrast ,tapat nelaipnajam kasierem nakas klausities ks vinas izlama par pardevejiem kurus nevar atrast par cenam kuras nesakrit.visu neapmierinatibu izgaz pie kases/ari par maisiniem -vinus izdod uz skaita un ja reiz ir izdoti par naudu tad ko kasieri pasi par viniem maksas?ejiet ar savam sudzibam pie vadibas neizgaziet uz kasierem tad vinas biezak smaidis un bus laipnakas
Nu bet vakar - kas tie par jauniem zēniņiem - hi-hi-ha- ha, tu kur krāsas jauc, par kaut ko tā uzjautrinās un tur ta ierasti notiek, vai tas tā veikalos normāli???
nerunāsim par kasierēm kas tur izgāzušās guļ!!
Š.g. jūnija mēnesī iepirkos Ogres Tapro veikalā...sapratu, ka esmu par apgrūtinājumu veikala darbiniekam, jo,tā kā neesmu speciāliste mājas remonta jomā, man bija nepieciešama konsultācija...
Tā paša iemesla vadīta veikalā ierados š.g. oktobra sākumā- biju patīkami pārsteigta, mani ļoti uzmanīgi uzklausīja, izskaidroja un piedāvāja vairākas alternatīvas. Arī kasē mani uzklausīja ļoti pretimnākoša un visnotaļ jauka kasierīte. Aizgāju no veikala apmierināta, ar patīkamu noskaņojumu un cerību uz turpmāku sadarbību! Paldies, tas bija burvīgi!!!!!!
a uz doto briidi veikalam nau gadiijumaa vajadziigs straadniek pie kraasam .. vienkaar$i es straadaaju lielvardee Maris&co buuvmateriaalu centraa bet man nau izdeviigi taapeec un es mekleeju darbu saistiitu ar paardeveeju un konsultantu Ogree jakas man mobiilais ir 20213027
tas vejkals,balstas.uz ta ka ir pasa ogre,a ta tripers bajgajs,tur neka nav
Normals veikals normalie pardeveji slikti ka nav konkurences man liekas kad atversies jauns veikals tur bus kaut kas lidzigs ja es nekludos.
Tapro veikals Ogre, mani interese ta darba laiks, nevis lasit v isus sitos meslus!
mēs vēlējāmies nopirkt spaini, nu parastu plastmasas, bet cenas nekur nebija (nevienam spainim), tikai kaut kāda uzlīme ka cenas zīme 2...., nu mēs nodomājām, ka ta ir cena, kā jau visos normālos veikalos, bet pie kases mums sarēķināja 7 LVL.... es kasierei prasu : vai tad ta uzlime nav cena??? a šī man rupji atbild nē! es šaj pretī: tad kur ir cena, ka nekur nav?...kasiere: tā nav viņas vaina lai jauta pārdevējam....
SUPPERīGA ATTIEKSME, un tonis bija tads, ka man jabūt laimigai un pateicigai, ka drīkstēju nopirkt spaini... :)
Vai šobrīd nav vajadzīgi darbinieki ? Es labprāt strādātu.
Suuda veikals
Pats esmu mudaks
Tagad ši bode vairāk nau Tapro tīklā.Vai nu sakasījušies vai kā.
Ir Ogrē tak jauns veikals Būvmateriāli,tas ir pārogrē angāros ,strādā normāli džeki arī cenas krietni zemākas.
Visiem spaiņiem ir cenas virsū vajag tikai labāk paskatīties nevis kliegt... :)
Veikals Būvmateriāli ir vnk.super jau paspēju tur pabūt ,un arī atlaidīti dabūt .
Ļoti gaidu veikalu "DEPO" Ogrē.
nesagaidīsi .
Nedomāju,ka lielāka alga izmainīs cilvēka raksturu un attieksmi pret otru cilvēku.
ko darīt , bet mes jau ieperkamies parogrē.tur toč lētāk. tapro uz OSB bija 2 ls virsū kā depo piemēam. un vēl cits kas. cenas nu grandiozas tapro. Un attieksme arī. itka ubagotu. Nav konkurences tapec veikala vadītājiem ir PO.................g.
varbūt pat labi ka bodes īpasnieks Kārkliņa kungs netika atkal ievēlētss par depuātu Ogres Domē. Tagad bus vairāk laika nodarboties ar veikala labaku uzpasēšanu.
Manuprāt veikala personāla attieksme lielā mērā ir atkarīga no tā, kā pats attiecies. Būsi pieklājīgs un laipns, tādu pašu attieksmi saņemsi pretī. Šomēnes sanāca vairākas reizes iegriezties šajā veikalā un man nav nekādu pretenziju, gluži pretēji. Vienā no reizēm nejauši sagriezu roku. Plāksterus tur nopirkt nevarēja, bet kasierīte izvilka plākstei no savas somiņas un laipni piedāvāja. Citreiz gadījās nopirkt nepareizu krāsu, kuru man bez vārda runas samainīja pret vajadzīgo un vēl atpaksāja cenas starpību. Kad pirku izlietni, pārdevējs sīki un smalki visu izrādīja un izstāstīja, kā arī palīdzēja piemeklēt nepieciešamās caurules. Nevienu brīdi šajā veikalā nejutu nelabvēlīgu attieksmi.
Tā arī būtu noslēguma pamatdoma - kāds būsi pats, tādu attieksmi arī sagidīsi. Pat ja paša agresija un dusmas ir dziļi apslēptas un pat neapzinātas - tās izsauks dzīvē pretdarbību, lai izspruktu ārā.
čirka, tu alojies sakot, ka "veikala personāla attieksme lielā mērā ir atkarīga no tā, kā pats attiecies."
NORMĀLā veikalā un pakalpojumu uzņēmumā valda nerakstīts likums - "Pircējam un klientam VIENMĒR taisnība". Tas nozīmē, ka, neraugoties uz pircēja/klienta attieksmi/uzvedību, pārdevējam/pakalpojumu sniedzējam NAV tiesību atbildēt ar to pašu. Bet... tas ir iedibināts tikai PRIEKŠZĪMĪGOS veikalos..., kuros arī saimnieks domā tāpat. Tā mani mācīja tirdzniecības citadelē "Turībā".
Bet man vecāki un skolotāji mācīja -būt laipnam un pieklājīgam. Tātad arī pircējam. Visiem! Mēs priecājamies, ka ārzemēs cilvēki ir laipni, bet tādi taču viņi ir visi. Tagad iznāk, ka mēs gribētu, lai pārdevēji ir laipni, savukārt pircēji var atļauties visu. Pārdevējs arī nav miskaste, kur jāizsviež sava žults.
TO: čirka aplamā
izlec no 7iitaa staaava pa logu :D
Jā pilnīgi piekrītu,šajā veikalā ir tā ka pārdevējas jūtas kā karalienes, it sevišķi pie skrūvēm... ari mani izlamāja... cenšos vienmēr pati visu atrast,ja nevaru labāk dodos uz DEPO../
Pie skrūvēm droši vien ātri uzskrūvējas - tas taisnība - varētu veselu epopeju par skrūvju sadaļu uzrakstīt.
norm veikals vaig normali usvesties nejau trakot