aiaizdomas par auto zagliemm
UzmanIbu aizdomas par auto zagliem pie ogres Rimi 6dien pievakare vesels lerums mashinu bija problemas ar signalizaciju aizdomas ka tika lasitas kodu atslegas! esiet uzmanigi lai kur jus brauktu!
Kāds piekodies norīvējās gar autiņiem.
Esiet piesardzīgi Mālkalnes prospektā!Tika salauzta durvju atslēga,bet iekšā netika!Kā arī sāka gļukot atslēga vai imobilaizers.Pēc dažām dienām viss ok!Padomājiet par KASKO.
18.novembra naktī arī man Mālkalnes prospektā salauza mašīnas atslēgu. Nabadziņi- iekšā tikuši nebija, taču saimniekam kārtējo reizi naudas izdošana... Ja cilvēki vairāk padomātu par to, ko dara...
atsaldetie,pec tam brinisies,ka nagi un rokas sak put...un pelniti.
Lasītas kodu atslēgas? Ko tas nozīmē?
ja nezini, kas tas ir - tad tev tā nav un loģiski - šī informācija uz tevi neattiecas!
Un Tev tā ir?
Kapēc gan nevar vienkārši paskaidrot, bet pūlēties, drukāt un pateikt principā neko, vien tukšu skaņu?
Ja nav man, tad nenozīmē, ka nav maniem draugiem, vecākiem, kaimiņiem. Dōh..
nu re nevajdzeja ilgi gaidit ka 5 decembri jau gribeja aizdzit autinju!
Varētu arī būt, ka kādai no tur stāvvietā novietotajām automašīnām ir bojāta signalizācija, ka rada traucējumus citām automašīnām. Šāda situācija bija stāvvietā pie mana darba Rīgā, līdz kāds izsauca speciālistu, kas ar speciālu iekārtu atrada auto, kas rada traucējumus citiem novietotajiem auto.