humpalas
cenas humpalas? kuras ir palikusas dargakas? kuras letakas
? ,kvalitate utt
gan ir ko teikt!
nu cenas fantastikas gnadrīz kā jaunām ir veikalam pretī tirgum otrajā stāvā.divgadīgas meitenes kleitiņa maksā 10 euro.
visas humpalas Ogrē ir ļoti dārgas,drausmigas cenas par lupatām!
Brīnos, ka atrodas cilvēki, kuri vēl iepērkas humpalās ;) ļautiņi, atrodiet taču normālu darbu!
Mēs tie naivie atbalstam tos zagļus ,kuri ir atļāvušies nozagt no nabagiem mantas,kuras ir jāizdala pavelti un tirgot par fantastiskām cenām tēlojot labdarus
Jā RDA humpalās džinsu legingi jauni ar birkām uz kuriem rakstīta veikala cena 7 eur ir pārcenoti uz 18 eur. Vienkārši pipec!!!!!!
un ne tikai.Fantastiskas cenas RDA drébém ir arí ar defektiem un vél arí netírám!!!!
sen tur vairs neiepērkos,jo neatbalstu tādu krāpniecību-noskrandušas,nomazgātas lupatas tirgot dārgāk kā jaunas drēbes.Brīnos par cilvēkiem,kas tur enerģiski rokās.Tapēc jau darba alga ir zem 700 eur uz papīra,var atļauties maksāt,jo pērk tos sū..us..
Kur palikušas humpalas, ko divreiz ndēļā tirgoja Ogres kulrtūras centra vestibilā?
Es iepērkos Rīgā uz atlaidēm un ari ārzemju internetveikalos uz atlaidēm. Piemēram newlook.co.uk ir bezmaksas piegāde ja pērcies virs 60 paundiem. un uz atlaidēm ir ļoti labas cenas. tagad pasūtīju ādas zābakus 50 €,
Izbeidziet to humpalu māniju.......... RDA ir ļoti dārgs veikals, sen laiks samazināt apetīti....
Man roka neceļas pirkt jaunas drēbes, kurām cena vienkārši uzsdkrūvēta!
Turklāt humpalās var atrast ļoti labas un nenovalkātas lietas, tiesa gan tam jāveltī laiks.Novalkātas lupatas nekad neesmu pirkusi.
Un jā, alga man neatļauj iepirkties jaunos brendu veikalos.Un es par to nesēroju.
Kas ir " paundi" ?????? :D
Kas ir normāls darbs naudas izteiksmē?
1500 jurisi-normali
" paundi" ir anglijas nauda tautas valodā
Urlu tautas?
Rda cenas vnk kosmoss uzcenojums vairak ka 100%.
Ieperkot dargu preci pasizmaksa ir smiekliga vismaz bernu drebem,kam tur ir vajprata cenas!!!
Un ja kadan liekas ,ka Humpalas var dabut pa velti tad tas ir mulkibas.
Tie laiki sen ir beigusies-velies pamginat iepurjt un patirgot velu veiksmi!!!!
Neeju uz RDA vispār. Ir Ogrē sakarīgi veikali ar pieņemamām cenām. Piemēram es iepērkos tajā veikalā Malkalnes 26, kur viena ieeja ar pastu. Lupatas super, cenas divreiz zem RDA praktiski.
Es ari tur ieperkos,tagad tur ir savestas daudz skaistas bizuterijas,kareiz sapirkos uz svetkiem!!
Liela izvele,forsi.
Pie tā paša RDA ir blakus vismaz vēl divas humpalas.
nu jau,nu jau,tajā pasta humpalā cenas tādas pašas kā citos humpalniekos,dažas pat vēl dārgākas!!!
Tās humpalas kas bija divreiz nedēļā k.centrā vairs nebūs jo tur ir remonts un vadība uzteica.
Tik garlaicīgi komentāri un diskusijas kā Evitas nav...
Vai humpala kas bija brivibas iela 39 pie slimnicas vel ir?sen nav tur buts bet cenas tur tiesam super zemas bija un drebes tiesam labas
Pieņemamas cenas, labas kvalitātes drēbes ir pretī stadionam Hopen veikalā.
Pieņemamas cenas, labas kvalitātes drēbes ir pretī stadionam Hopen veikalā.
hopen tocna nau labas cenas un drebes un viss parejais ir 90 gadu izlaidumi! bet naudas izteiksme prasa ka pa 2015 gada precem vienigais kas tur ir lets ir trauki un gramatas,