Mālkalnes Elvi veikals
Cienījamie Ogres iedzīvotāji, lūdzu būt ļoti uzmanīgiem pērkot papriku Elvi veikalā Mālkalnes prospektā, jo izrādās tur ir tāda īpašās paprikas šķirne, kas pieņemas svarā 2 reizes no brīža, kad izvēlaties, izņemat to no veikala plaukta un nosverat pie blakus esošiem svariem līdz brīdim, kad nonākat līdz tā saucamiem ''godīgās kases'' svariem. Pavisam nopietni, no 250 gr nemanot pārtapa par 0,52 kg! Par vēlu izpētijām čeku, sekojoši par vēlu bija meklēt taisnību. Iespējams šāda īpašā tipa produkti Elvi veikalos ir arī citi, kuriem ir tieksme ''aptaukoties'' ļoti īsā laika posmā! Tā, ka esiet uzmanīgi! (-:
paprika zombijmutants :D
vai dies...
Lai pieaugtu svars,pie kases jābūt attiecīgi noregulētiem svariem.Bet tad uzprasās secinājums,ka visai precei tā tiek svērts pie kases.
Vecais triks ar uzgrieztiem svariem :)
Tur ne tikai paprikai svars dubultojas, esmu tur smagi iegrabusies gan plovaa, gan biezpiena sacepuma.
Tātad nepieciešama pārbaude.
Aptaukoties neizdosies, jo cerēto 520 g vietā īstenībā būsi apēdusi tikai 250gr!!! Uz priekšu diētas cienītāji un kaloriju skaitītāji!!!
Ar sho jautajumu ir jagriezhas cita instance,nevis shaja klachu bode
Atklāšu vienu noslēpumu-apskatieties pie kases,vai svariem uz augšmalas nestāv rullis ar maisiņiem! Man tā gadījās iepirkties TOPĀ! Reiz pirku ,neatceros,ko tieši,bet kautko vieglu,bet nosvēra ,nu ļļoti lielu svaru! Tad kasiere brinījās,brīnījās, kamēr konstatēja,ka maisiņu rullītis piespiedis papildsvaru svaru platformai, tā,ka pārbaudam visu,ne tikai naudu,NEATEJOT NO KASES!!!
Ak jā,tiklīdz aiztiek Elvi veikalus,uzreiz visādas ķibeles topā meklē,cik zemiski......
Es sestdien iegāju Mālkalnes elvī.....tādu " cūku kūti"....grūti citur atrast...augļos nekārtība,piena nodaļā visas cenas samētātas,neko nevar saprast,pie kases ļooooooooooooooti nelaipna kasiere,tik uzpūtusies,ka ak ,kungs,ko juus ,pircēji te dariet.....Linda pārtika....nopietni jāpadomā,kāpreču uzlabot kvalitāti un apkalpošanas kutūru....sveiciens Vitai..........Elvi veikali ir DFRAUSM"IGI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!strādā!!!!
esi stradajusi elvi un atlaida ar pantu...tad turi muti ciet....
Jūs mani esat pārpratuši-es vienkārši padalījos SAVĀ pieredzē, kā var rasties lielāks svars kā faktiskais vienkāršas neuzmanības dēļ, un nevis APZINĀTAS PIESVĒRŠANASDĒĻ! Man tā bija TOPĀ, bet tikpat labi identiski šāda situācija varēja būt arī ELVI!
nu nevajag iet uz veikaliem kas nepatik , ko var ņemties , tik daudz veikalu Ogre, vai tiešam te jaraksta tādi stulbumi , jāinformē , kas un kā , izvēlēties beidzõt savu ekstra veikalu ar savam ekstra pārdevējam , un beidziet klabēt kas un kā , un kur ....un tt, tik zems līmenis .
Laikam man lēni pielec, bet kas par nesakarīgu komentāru ar iestarpinātiem tekstiem_Linda partika.......sveiciens Vitai!??
kasierei jau netiek ta nauda,un ejiet pastrādājiet paši