Vēl viens skeitparks???!
http://www.ogrenet.lv/ogre/aktualitates/29516/ Kā lai to saprot?????!!! Ogres domē sēž apmaksātie cilvēki!!! Kur skatās Korupcijas apkarošanas dienests????!!!! Ogrei NAV vajadzīgs nekāds vēl viens skeitparks, pietiek jau ar iepriekšējo, kurš apkauno visu rajonu! Kulturālās pilsētās nepastāv tādi skeitparki!
Kā jau pie raksta minēju, ka dinamītam ir labi izdevies tēvam nolobēt šo ideju. Jo pats bija biežs stadiona skeitparka izmantotājs. Nez ko vēlēsies sieva un mazā meita?
Nu jā... tie ļaudis, kuri neko neprot... un liekas, ka ar dēli brauc tikai mērkaķi super cirkā aiz kultūras nama arī raksta tādu bullshitu, ka pilsētai neko nevajag. Iemācies kko lai saprastu, ka ne viss ir tik vienkarsi kā izskatās... :D los....iiii... :D
Man gan tas patiktos, ka jauniešiem būs vieta sporta aktivitātēm. Tās nekad nevar būt par daudz. Un vieta arī laba, uz to pusi jau nekā tāda nav.
Ha ha ha........... pat kaimiņsuns Reksis un kaimiņkaķis Muris smējās par to, ka bmx ir sporta veids.........
Vienalga vai BMX via ielu vingrotāji vai kas cits, ka tik jauniešiem ir nodarbošanās.
Nesapratāt, vai? Esošais taču esot savu laiku nokalpojis, un stadionā nav tā labākā vieta. Nekādu divu skeitparku Ogrē nebūs. Es gan nebraucu ne ar BMX, ne skeitparkos, bet, manuprāt, tas galīgi nav viens un tas pats:) Labāk gribat, lai puikas brauc pa ietvēm cilvēkiem virsū vai pīpē pa kaktiem?!
Nesapratāt, vai? Esošais taču esot savu laiku nokalpojis, un stadionā nav tā labākā vieta. Nekādu divu skeitparku Ogrē nebūs. Es gan nebraucu ne ar BMX, ne skeitparkos, bet, manuprāt, tas galīgi nav viens un tas pats:) Labāk gribat, lai puikas brauc pa ietvēm cilvēkiem virsū vai pīpē pa kaktiem?!
Es tomēr nespēju tam noticēt...... kam vispār ir vajadzīgie tie skeitparki......???????! -nevienam! kārtējo reizi nodokļu maksātāju nauda tiks iztērēta miskastes un izgāztuves celšanai. ārprāts..... kauns visai Ogrei par tādām tumsoņām, kas atbalsta visādus skeitparkus, bmx un citus sūdus
tad pasaki kas tad ir vajadzīgs??
Ārprāts!!! Ogre pilna ar puišeļiem un meitenēm, kuru dēļ jātērē vecāku-nodokļu maksātāju nauda! :)))
Pats jautā un atbild. :D Stulbuma kalngals. Vai Jums bērni, mazbērni vai radubērni ir? Vai savu bērnību neatceraties? Tālāk par Ogri neesat bijis, ja apgalvojat, ka kulturālās pilsētās nav skeitparku. Ko jauniešiem darīt, Jūsuprāt? Ko Ogrei vajag (nevis nevajag)?
Būs vel viena vieta kur piedrazot jauniešiem.
Ogrē jau neko nevajag! Jaunieši brauc uz Ikšķili vai Ķegumu. Tāda sajūta, ka Ogre nav nemaz tik skaista pilsēta.
Ir nu gan zābaks! Tad jau pēc viņa loģikas sanāk ka tas ka mums ir olimpiskais čempions Štrombergs ar ir apkaunojums.
ko tad ražoji šos jauniešus ka tavuprāt viņiem neko nevaig.
visi viņi dzīvo nepareizi. varbūt saraksti grāmatu kā pareizi dzīvot tas bus kulturāli.