Ceļš.........
Šodien bija brivajs laiks,sadomaju aizbraukt uz maju Mežvidos pec gurtem.Ta ka pec letus celš no Suntaža ceļa sabojats /VIENA VIETA TUR BEDRE ,JAU KADS SEDEJA/ papromeju braukt pec pagriezena uz Darzinem pa kreisi.Gandriz tiku lidz 1 tunelim zem Maskavas ceļa kad uz ceļa paradijas 2 čupas ar granti ,vajadzeja braukt atpakal.Uz ceļa apskatijos nevenas zimes ka remonts vai celš slegts. Nakošais tunelis Karļos az tiltiņa pa kreisi. Tur paradijas zime kreviski ; kirpic;.Braucu talak zinu ka no Maskavas ceļa var nobraukt un tur ir zime Ogresgals.Nevaru pateikt cik es nobraucu nekadas zimes pa ceļam nebija kad paradijas ka mes Keguma novada berns mani prasija mes ko apmaldijames.Tad es viena maja paprasiju ka man tikt uz to pusi man bija paradits tads celiņš ka es domaju ka es pirma šogad pa viņu braucu. Ta mes tikam uz Maskavas šosejas un braucam atpakaļ lidz zimei Ogresgals.Kad atbraucu Mežvidos prasiju kaimiņu ka viņš brauka uz darbu.Pateica Karļos zem zimes.Man interese kapec Ogres novads nirgajas par cilvekem kas dzivo laukos.Kam uzcelti tuneli ja pe vinem nevar tikt.Kur zimes.Kapec no Suntaza ceļa bija mazlet peberts a pec letus tur braukt nevar tagat visi brauc pec senem un ceļš veņas bedres.
Vai izmantoji google tulkotaju?:-)
Kāds sakars ar Ogres novadu? Par tevi ņirgājas Latvijas valsts.
Innai taisnība ! tāda ir situācija !
ŠOREIZ tiešām cilvēciņš, lai arī ir lielas problēmas (līdzjūtība problēmās), rakstīt latviski nemāk. Man pat kauns lasīt! Cilvēciņam ir auto tiesības, pieņemsim, ka braukt māk, bet rakstīt un pie viena paņemt palīgā galvu, kā uzrakstīt - neprot. Lūdzu, cilvēciņ, pie viena, problēmu risinot, pamācies pamatskolas gudrības latviešu valodā!
Paldies par padomu Ogres domes darbinieka.Pa tem dažem menešem ko es macijos kursos Ogres kulturas nama mani niemacija likt garumzimes.
Cilvēks centies rakstīt latviski, nevajag tā uzreiz "uzbraukt"! Skaidri redzams, ka rakstījusi tā kā latviski prot runāt. Labāk, ka tā, nekā vispār ignorē savas valsts valodu.
Inna, raksti droši.Priecāties vajadzētu ka tik labi iemācījusies latviešu valodu un vēl rakstīt.Bet te viena pārgudrā norej.
Paidies.
Prieks, ka cilvēks mēģina runāt un rakstīt valsts valodā. Cenšas :)
Ko jūs varat d..st par to, ka cilvēks nemāk rakstīt laviski. Būtu priecājušies, ka cenšas. Ja būtu uzrakstījis krieviski, tad atkal būtu slikti.
Neņemiet Inna galvā. Es visu sapratu un Jums piekrītu pilnībā.
Cienījamā dāma! Pagriezienā uz Mežvidiem no Ogresgala ceļa ir ceļazīme,kas norāda ka ir ceļa remonts !Tā kā vajadzēja atvērt acis!