Dimantu ietekme uz ogrenet darbiibu
Pēc tam, kad nolēmu pasekot kā veicas biļešu tirdzniecība uz dimantu pasākumu cherry/citylife un attiecīgi ziņojot par tiem attiecīgajā rakstā http://www.ogrenet.lv/ogre/aktualitates/29359/, ogrenet administrācija izlēma (par motivāciju varētu tā šeit painformēt lasītājus) slēgt komentēšanas iespējas.
Laikam jau mana informācija nelikās glaijmojoša, jo pa 5 dienām ir notirgota tikai 1 biļete - no 10 uz 11 biļetēm! :)
Kaut kā tas nelīmējas kopā ar neskaitāmajiem komentāriem par plānoto apmeklējumu.
Tev tieši kuru vietu tas plēš?
Kas tieši tev liek domāt, ka tiek kas plēsts?
Tas, ka veseli cilvēki necenšas kaitēt citu darbam. Ja vēl Dimanti kaut kādā veidā ar tevi konkurētu, bet ļoti šaubos. Tā ka atliek vienkārša skaudība un nenovīdība no tavas puses. Zemiski, ilzīt...
Jautāšu vēlreiz - kas tieši tev liek domāt, ka tiek kas plēsts?
p.s.
Ups, kāds tikko atgrieza savu biļeti - atkal jau nopārdotas tikai 10!
Tur tāču nav ko darīt,tā ir klaja cilvēku maldināšana,tāpat,kā pavasarī apšmauca bērnus,kuri domāja,ka būs kaut kas neparasts
Es jau atbildēju, ja nesaprati, piedod, tā nav mana, bet Dieva vaina.
Cienītā "ilze", raksts atrodas sadaļā "Reklāmraksti". Portāla noteikumi paredz, ka reklāmraksta autoram ir tiesības lūgt liegt komentēšanas iespējas, arī dzēst komentārus. Tas gan neliedz lasītājiem izteikt savu viedokli forumā, kas, acīm redzot, arī tiek darīts.
Vēl vakar vakarā šim pašam rakstam (adrese ir tieši tā pati) komentēšanas iespēja nebija liegta.
Domāju katrs pats var izlemt iet vai neiet, nepatika iepriekšējo reizi neej, bet man patika. Biju pavasarī , braukšu atkal. Labāk aizbraukt un piedalīties nekā sēdēt internetā un bērnus radināt pa pagalmu aurot.
Tā tas patiešām arī bija. Taču, lai aktualizētu šo pasākumu, raksta autori vēlējās atkārtoti izvietot materiālu portāla sākuma lapā. Pēc apmaksas veikšanas portāls Ogrenet rīkojās saskaņā ar iekšējiem noteikumiem un pasūtītāja vēlmēm, attiecīgi - ievietojot rakstu pie reklāmrakstiem un liedzot komentēšanu.
tev ilze skaidri uzrakstija, ka reklāmraksta autoram ir tiesības lūgt liegt komentēšanas iespējas, arī dzēst komentārus, bet tu vel te nemies, ka Vēl vakar vakarā šim pašam rakstam (adrese ir tieši tā pati) komentēšanas iespēja nebija liegta. Tiesi tadu mauku del ari nacas dzest un slegt.
nez ko k-tējai ilzei jaunie Dimanti ir apēduši? Izgooglē, ilze, inf-u un tad kasies vai ēd, latviete, otru latvieti pusdienās (latviešu nacionālais ēdiens) - Labu apetīti! Vispilnīgākais, viselitārākais kanibālisms LV - nogalināt un apēst to, kas kust un dzīvība spazīmes izrāda! Visi līdzekļi esot labi karā un ...? ...?
Kāda starpība, kurš grib, tas arī brauc. No komentāru skaita jau apmeklējums nebūs lielāks:)
Ķirsis jau ir tikai viena no vietā, kur var iegādāties biļetes uz šo pasākumu, ja ilze grib būt tik objektīva...
nav mauka. ilzīte nav mauka? ilzīte nav mauka??? Nu, piedodiet...
Izskatās, ka atkal Evita uzdarbojas un 'matam' apsaukā pretējā viedokļa paudējus!
Interesanti, kāds ir pretējais viedoklis? Varbūt vari noformulēt?
Kur tādas kuces var rasties. Un vēl ar kaut ko neapmierināta, ka viņai neļauj ķēzīties?
Viltus komentāru rakstītājs komentārus par došanos pie Dimantiem aizstājis ar prastu apsaukāšanos. Fui, nav smuki.
Nu nav viegls tas bizness. BET šitas projekts Dimantiem vismaz cerīgs un sīkajiem patīk. Kaut konkurentu pat netālā apkārtnē netrūkst:) Jebkurā gadījumā par šo projektu varu tik veiksmi novēlēt.
Lietas jāsauc īstajos vārdos. Ja tu esi tāda moralizētāja, kā vērtē diskusijas aizsācējas rīcību? Viss pa skaisto?
Ko esmu palaidusi garām? Pilnīgi neko nesapratu,ap ko lueta grozās, kas par maukāmkas lar dimantiem?!? Neesmu ogrēnite, paskaidrojiet,lūdzu,kas par cik u.t.t.
Ko esmu palaidusi garām? Pilnīgi neko nesapratu,ap ko lueta grozās, kas par maukāmkas lar dimantiem?!? Neesmu ogrēnite, paskaidrojiet,lūdzu,kas par cik u.t.t.
Dimanti ....brrrr
Lai jau kā ar to pasākumu, bet Dimantu pāra solītie ielūgumi bērniem bezmaksas ekskursijai gan ir neglīts apmāns. Skolotāja pieteica, bet 1.septembra dāvinājums kā nav tā nav. Ja nevar izpildīt, nesoliet. Nav labi mānīt bērnus....
Dimanti ir cilvēku mānītāji un nedod Dievs pie tādiem strādāt vai atbalstīt viņu uzņēmumus, Nodokļus šie nemaksā, Dimantu kalnā čeku par biļeti neviens nedod, lupatu bodē iepirkos par 110 euro par ko čeku arī neviens nedeva. Tātad šeit ēnu ekonomika plaukst uv zeļ, domāju ka VID pēdējais laiks šīs iestādes apmeklēt.