GRIBI PAMOSTIES PIRMS 6.00 NO RĪTA NOVIETO SAVU AUTO TUR ,KUR BRAUC KONTEINERU SAVĀKŠANAS MAŠĪNA!

Jau vairākus rītus ,mostos ne jau ar modinātāja palīdzību ,bet ar automašīnu signalizāciju.No rīta ap sešiem Grīvas prospektā brauc konteineru mašina -iedomājaties cik tā liela... ,bet par nelaimi ce'ļā stāv pie Grīvas 9 iauto VOLVO un pie blakusmājas stūra otra auto ,kurai nemanīju marku),nu un lielā konteineru mašīna mēģināja tām tikt garām ,tad sākās rīta signāli ,PIE PAŠ LOGA ,KURŠ BIJA ATVĒRTS,kāds nu kurai es biju gatava mest ar kautko smagu.Labi kaut kā jau tika ,bet ar to jau nebeidzās ,jo atpakaļ pa to pašu ceļu tā neriskēja braukt un braucot gar Grīvas 1 tieši tas pats scenārijs.TIEM KURI NOVIETO SAVUS AUTO ,KUR NEVAJAG ATCERIETIES ,KA JŪS DZĪVOJAT PILSĒTĀ DAUDZDZĪVOKĻU DZĪVOJAMĀ RAJONĀ,KATRĀ ĢIMENĒ GANDRĪ IT LIELĀKI VAI MAZĀKI BĒRNI UN TAGAT IR VASARA VIŅIEM NAV JĀMOSTĀS 6.00. Nu ko izturību ,atraktivitāti un veiklību konteineru mašīnas šoferim .BET TIE ,KURI NEDOMĀ AR GALVU ,BET AR TO UZ KĀ SĒŽ ,GAN JAU VIENREIZ JŪS UZ SAVĀM AUTOMAŠĪNĀM SAŅEMSIET IZGĀZTU KONTEINERU.IEBRAUCIET VARBŪT VĒL SAVĀ DZĪVOKLĪ!!!!!!

INCIS , 2007-06-03 02:07:21

Mūsu māju arī apsēdušas mašīnas no visām pusēm, smird pēc degvielas un gāzes ,logu nevar atvērt, sliktāk nekā ruņča mīzali.Sirēnas bauro. Brauc uz kan.lūkām. Brauc pa apstādījumiem. Tāda sajūta , katrs saka pie sevis man jūs visi po..... , ko gribu un daru. Man ienāks doma galvā , a paši paņemšu un izdarīšu....... tikai sidzapziņa neļauj. Necieņa pret citiem cilvēkiem. Lielie latviešu tautas mīlētāji.

breksis , 2007-06-03 11:25:27

Vēl trakākā attieksme , kad aizej uz mūsu pastu . Kau ko šausmīgu nevar iedomāties. Tiešām kā šausmu filmās. Ta labāk izmestu savus datorus ar nederīgo programmu miskastēs un rakstāt ar ro0ku ātrāk ies. Darbs nav noorganizēts. Ļoti slkta kvalitāte, te priekšnieki jādzen ar sūdaino koku no darba. Šitāda ņirgāšanās par cilvēkiem nekad nav pieredzēta.

circenis , 2007-06-03 11:28:35

Raudāt gribās no tā,cik Jums dzīve grūta:) :) :) :)

:) , 2007-06-03 20:57:57

TAD PARAUDI VARBŪT ZINĀSI ,KURĀ VIETĀ ATRODAS AUTOMAŠĪNU STĀVLAUKUMI!GUDRĪTI! %)

INCIS , 2007-06-03 21:11:17

Brauksim ar zirgu,tam vismaz nav signalizācijas.

īgņa , 2007-06-03 21:36:20

JA PROBLĒMAS ATRAST STĀVLAUKUMU ,TAD TIEŠĀM NOPĒRC ZIRGU!

INCIS , 2007-06-03 21:59:15

Man jau ir viens,pietiek,tikai problēmas ar čupiņām...

īgņa , 2007-06-03 22:35:12

kādi nervozi visi :)) izskatās, ka te vaimanā tie, kam pašiem auto nemaz nav :P~~

Ļenka , 2007-06-04 00:05:10

Piekrītu Incim - dzīvoju citur, bet nav patīkami, ja sešos no rīta pie loga kāds sāk darbināt mašīnu! Mašīnu īpašnieki, padomājiet arī par tiem, kuri vēl guļ un kuriem ir mazi bērni! Ziemā to tā nejūt, jo logi ciet, bet vasarā - tīrās šausmas!

Mince , 2007-06-04 10:51:59

Piekrītu Incim - dzīvoju citur, bet nav patīkami, ja sešos no rīta pie loga kāds sāk darbināt mašīnu! Mašīnu īpašnieki, padomājiet arī par tiem, kuri vēl guļ un kuriem ir mazi bērni! Ziemā to tā nejūt, jo logi ciet, bet vasarā - tīrās šausmas!

Mince , 2007-06-04 10:52:11

Nē ---Ļenka--- man ir auto un pie mājas st\avvietā nolieku tikai tad ,ja zinu ,ka drīzumā tā būs vajadzīga.ja nav vietas tad sameklēju ,kur ir,bet ceļā traucējot citam neatstāju ,un kurnu vēl pa nakti citam pie loga!

INCIS , 2007-06-04 16:52:47

ir jasaprot ka daudzstavu mājās tas tā bus vienmēr , un no tā nekur neliksieties, gribat dzīvot kā kingi , privatmāja jūsu glābiņuš, bet tur arī ir problēmas ar atsaldētiem kaimiņiem un kaiņojošiem suņiem :)

Sybase , 2007-06-04 18:44:04

Vajag saregulēt signalizāciju, lai nekliedz pat pie kaķa mīziena.

Ļenka , 2007-06-04 22:08:32

Man gan vieglie auto nemaz netraucē, arī signalizācijas šovasar nedzirdu, bet kā piebrauc mistkastnieks, tā vien gribas tam ar ķieģeli sviest, kad tas sāk gāzēt konteinerus cilādams, tad pašu sātanu manī var pamodināt ne tikai mani pašu!!!
ierosimu miskstes tukšot vakarā ap 20:00- 23:00

Miegamice , 2007-06-21 15:31:20

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet