Skeitparks Ogrē
Jau vienreiz rakstīju pa šo tēmu, bet nolēmu uzrakstīt vēlreiz.Šodien izlasīju Ogrenetā, ka Ikšķiles skeitparkā notiks kaut kādas sacensības......tikai........kādas sacensības.....? BMX braukšanas NAV sporta veids!!!! Īsts sports, tas ir futbols, basketbols utt, bet BMX NAV!!! un dauzi to tā sauc dēļ savas nezināšanas. Jautājums- kādēļ Ogrē un Iksķilē ir vajadzīgi kaut kādi skeitparki?? Kulturālās pilsētās tas NAV vajadzīgs, jo jaunišiem ir daudz citu nodarbju! Nesaprotu, kā tas var būt! Tas skeitparks pie stadiona reāli bojā iespaidu par Ogri garāmbraucējiem no vilciena! Ko par mūsu skaisto pilsētu padomās garāmbraucējs, kurš šeit nereizi nav bijis?! Es pilnīgi nesaprotu, kādēļ kaut kādi skeitparki vajadzīgi Ogrē........pilsētas centrs..un skeitparks.............labāk tā vietā būtu uzcēluši skaistu parku, vismaz būtu kāds labums.!
Es gan nepiekrītu rakstītajam! Ļoti jauki,ka vismaz šādi var nodarbināt jauniešus,lai neklejo bezjēgā pa pilsētu un nesastrādā "PODUS"! Un tas ,vai BMX ir vai nav sporta veids,lai spriež profesionāļi!
Autors ir stulbs un slims cilvēks.Es iesaku viņam aiziet pie ārstiem.
Baiba, aizej pati smadzenītes pārbaudi. Inteliģenti un kulturāli cilvēki ir pret kaut kādiem skeitparkiem.......var teikt izgāztuve pilsētas centrā,pie stadiona! Liels kauns un negods visai Ogrei tas skeitparks ir!
Kāds tev sakars ar inteliģentiem un kulturāliem cilvēkiem? Neraksti par to, ko nezini.
Vel reiz pierāda,ka tu esi slims cilvēks.
Nu davaj, ej uz domi un pasūdzies :D
Mums drīzāk liels kauns un negods ir par tādiem cilvēkiem kā tu :)
Vau vau vau vau!!! Brīnos, cik tumsonīga sabiedrība dzīvo Ogrē....kulturālās pilsētās NAV nekādi skeitparki.........kā jūs nesaprotiet, ka skeitparks ir miskaste un negods pilsētai!!!
Padalies ar viedokli, kādai jābūt ''kulturālai'' pilsētai. Te jau tā ir čābīgi ar izklaidēm un tamlīdzīgām vietām, tad tavuprāt pēdējā ir jāatņem? Jaunieši vispār te var nojūgties, jo Ogrē nudien ir maz ko darīt (un nesāc dirst, ka ir ko darīt, jo katram ir savas intereses un ne visiem ir plašs interešu loks). Ok, es neeju skeitot, ne skrituļot, bet pastāsti man, kas tev tur nepatīk? Vispār pastāsti, kas skaists atrodas rajonā ap stadionu? Nekā diži tur nav, izņemot bloku mājas, pareizi? Un man smiekli nāk par tavu ideju, ka stadionā vajadzīgs parks. :D:D Tu saproti, ka tas parks nebūs īsti parks, jo viņš būs smieklīgi mazs. Vispār skatoties pa vilciena logu pirmais, ko svešinieks ieraudzītu ir stadions un tikai tad skeitparks.
Ogrē laikam dzīvo 2 veidu cilvēki- tumsoņi, un kulturāli cilvēki (kā es)........ Kulturāli cilvēki nekad neaizstāv nekādus skeitparkus un ir pret tiem, jo tā ir miskaste un apkaunojums visai pilsētai...un rajonam. Tas skeitparks tiešām ir viena liela miskaste, uz turieni iet jaunieši, kuriem nav nekādas intereses, tikai savs bmx...un citi vēl to mēdz saukt par "sporta veidu" !!!!!!!???? Drausmīgā skeitparka vietā varētu uzbūvēt parku, kur īsti sportisti varētu atpūsties pēc treniņiem Ogres stadionā! tiešām netivcās, ka Ogrē ir tik daudz tumsoņu......vai tiešām Ogrē palikuši tikai kaut kādas tomsoņas, kas nesaprot, kādas ir īstās dzīves vērtības- Futbols, basketbols un citi sporta veidi, bet bmx ir.....nekas, pilnīga nulle!!!! Šausmas.
Man liekas, ka tev nav kaut kas ar galvu kārtībā, jo bmx tomēr ir daļiņa no velosporta, kas nemaz nav tik vienkārša, tu pat nezini gan jau bmx vēsturi, bet tikai daiļi runā. Ko tad teikt par jauniešiem, kas pagalmos piedzērušies tupj un neko citu nedara? Salīdzini bmxerus un dzērāj-jauniešus. Katram ir savas vērtības un tur neko nepadarīsi. Tumsoņas ir tie, kas tikai kladzina vienu un to pašu huiņu un nemaz nemēģina saprast, kas citās lietās ir labs. Tu jau kladzini, ka tev riebjas, huiņa, tumsoņas, nekulturāli viss ir!!! Man piemēram futbols, basketbols nepatīk, tātad man nav nekādu dzīves vērtību? :D:D Pat nevari īsti noformulēt savu viedokli, tikai pārdrukāt vienu un to pašu ar citiem vārdiem.
Da ko jūs ņemat pierē šito idiņu, kurš pat neprot latviski pareizi rakstīt? Un par BMX - kā var pateikt, ka tas nav sporta veids, ja mums ir divkārtējs olimpiskais čempions?
Cik gan TUKŠI var būt cilvēki-skeitparks-miskaste? Tu -ogre-skaista pilsēta-esi pats visīstākā miskaste,ja reiz raksti tik reti tizlus ,nepamatotus,neargumentētus,nesakarīgus tekstus gan par skeitparkiem,kā tādiem, un par BMX TEV VISPĀR NAV NEKĀDAS SAPRAŠANAS! Nokaunies un nepazemo sevi savas tukšpaurības dēļ,sēdi būdā un nelien ārā:-) :-) :-)
Par ko man jākaunās? Viss augstāk manis uzraskstītais ir pilnīga patiesība.!! Nekad nebūtu ienācis prātā, ka Ogrē ir tik daudz tumsoņu- bmx un skeitparku atbalstītāju....
Ja tev kaut kas nepatīk,tad kraties prom no Ogres.Svaigāks gaiss paliks tad.Tavs rakstītais,ir ļoti stulbs.Un tu tā pat.
tas autors ir iekonservejusies karba.pirmam kartam skeitosana vai BMX freestyle kas kuram tuvaks .ir aktivs un reakciju attistosh sporta veids un brivaa laika pavadisana arpus majas.skeitparks ir ta sastavdala kuru jauniesi un ne tikai,loti labi izmanto.es teiksu ka nekas man preti nav.p.s es tik traks neesmu lai pa viniem braukatu.bet man savs ekstrema izrausanas ari ir.brauksana ar velospedu ziemaa.
tad pasaki kas ir bmx.
Vau vau vau! Mjau mjau! cik daudz tumsoņas atnāca..........bmx un skeitparki rada negodu ne tikai mūsu pilsētai, bet arī visam velosportam!!!Un nevelciet šeit iekšā velosportu, es neko par to nesaku, tas ir sporta veids! .........bet bmx NAV!!!!11 un kas tā par "fizisku aktivitāti- bmx" ?!?????!!1 kādus muskuļus tas attīsta un ko tas dod? -neko!!.......un pats trakākais, ka viņi vēl bojā apmales pilsētas centrā, lēkājot pa tām ar saviem bmx..šausmas, tik daudz tumsoņu.
Es iesaku,šo slimo cilvēku ignorēt.Jo izskatās,ka muļķi neizārstēs.Labāk viņam neko vairāk neatbildēt.
nu nu es gribu redzet ka var sabojat betona apmali ar velospedu.pats stradaju ar tadam lietam ka betona apmales vel nevienam ar velospedu nav izdevies parlauzt 120 kg apmali.nu jau parspilee.
tad jautajums kas tavaa izpratnee ir bmx.par apmalem jaierec
http://lv.wikipedia.org/wiki/BMX un luk tev viela pardomam
Kā to saprast-skeitparks ir negods pilsētai???Tā ir vieta,kur jaunieši skeito un skrituļo,brauc ar BMX,nevis klīst pa ielām.......Jā,ar autoru kaut kas nav labi,nez no kurienes tāds naids pret skeitparku?
iesaku nobloķēt šī padomju deģenerāta IP adresi. Tieši šadi cilvēki kā tu grauj labo iepaidu par pilsētu, tās kultūru un iedzīvotājiem.
Riebjas šādi cilvēki, kam nekas nav vajdzīgs un ko citi par to padomās, kādi mēs nekulturāli un neaudzināti, jo bērni nenodarbojas ar neīstu sporta veidu. Cilvēki nejaucaties tēmās par ko jums nav absolūti nekādu zināšanu. Bmx attīsta cilvēku gan fiziski gan morāli, un diez vai ka mazāk kā citi sporta veidi. Kāpēc vajag censties cilvēkus kūdīt pret kādu sporta veidu, priecājies būtu par to ka jaunieši trennējas un tādā veidā aizpilda savu brīvo laiku. Necenšaties ierobežot iespējas jauniešiem pašierm izvēlēties ar kādu sporta veidu nodarboties, vienam patīk basketbols, citam bmx. Kas tur slikts ja ir iespēja izvēlēties. Svarīgāka ir sporta veidu dauzdveidība, lai katrs var darīt to kas patīk.
Un vēl kas, autor es domāju ka šīs tēmas lasītāji gribētu dzirdēt ARGUMENTĒTU viedokli par to kāpēc BMX nav spota veids?
Nu protams, protams! :) Tumsoni izdomas visadus iemeslus un attaisnojumus bmx, cik tie ir noderigi un blaa.....viss manis augstak aprakstitiais ir pilniga taisniba un patiesiba..!!!
Man tikai tāds lūgums, lieciet pretī ARGUMETĒTU VIEDOKLI viedokli nevis saki ka mēs visi tikai aztāvam BMX ar to kāpēc tad BMX ir tik slikts un apkaunojosš pilsētai. Jusu rakstītais šobrīd ir tikai tukša muldēšana, jo savu viedokli nevarat pamatot. un tas ka sakāt ka tā ir pilnīga taisnība un patiesība nav arguments. Nav jau tā ka es šeit censtos BMX aizstāvēt, vienkārši nepatīk tas ka cilvēki cenšās iznīcināt brīvā laika pavadīšanas iespējas Ogrē.
Tik stagnātisku viedokli kā ,,Ogre skaista pilseta,, ,sen nebiju ne lasījusi ne dzirdējusi.Cik tupam jābūt,lai ko tādu uzrakstītu.
Kādreiz verdzības atcelšanas likās slikta ideja, kā arī kaut kas neizprotams, bet redz cik labi viss izvērsās. :)
Man gan šķiet ka Ogrē un Ikšķilē ir vajadzīgs skeitparks.Skeitparks ir vieta kur var pavadīt jautri laiku ar draugiem.Tie kuri nebraukā domā ka skeitparks ir nevajadzīgs bet tā nav!
Vai tad jums baigi traucē ka Ogrē un Ikšķilē ir skeitparki?
Ja jūs nojauksiet skeitparkus tad domājat ka visi metīs mieru ekstrēmajam sportam?Nekā nebija visi sāks braukāt pa ielām demolēt ietves un pēc tam paši sūdzaties ka ir visas apmales un viss pārējais pilsētā izdemulēts!!!
Aizej pie ārsta ...
Mums Ogre vajag jaunu skeitparku .
Aizej pie ārsta ...
Mums Ogre vajag jaunu skeitparku .
nomirsti pēc iespējas ātrāk, šādi domājošiem cilvēkiem uz pasaules vietas nav, gribētu to slimiķi sejā redzēt, bet gan jau ka pa psihenēm vien dzīvojas, ar tādu slimu domāšanu normāla dzīve nav iespējama!!