Kāpēc TOPā tā
Kāpēc TOPā pārdevējas mūždien skraida apkārt un paliek 1 kase???'!! Tad vēl tie bandu kari naktīs... Diez, pārdevējas arī tur ir iesaistītas? Kā jūs domājat?
Paliek 1 kase kamēr pārējās aizskrien sazin kur uzpīpēt... Tas jānoskatās bērniem, kuriem steidzami vajag "pa lielam"... Pārdevējas uzpīpēt var arī vēlāk!
vai paspēji "pa lielam"?!
Kas par murgiem-bērni noskatās,kā pārdevējas "sazin kur pīpē?"
Pārdevējas vajadzētu ielikt stingrākos grožos!!
Neapmierinātas, kad viņām izber sauju ar sīknaudu, lai gan citas nav!
Par siknaudu runājot-no vienas puses,protams, sīknaudu skaitīt un summēt galvā,ja nav kaukulatora-ir viena lieta, bet kad dažs labs uzber sakrāto sīknaudas kvantumu un pats par to traki lepns un vel nosmīkņā-nu būs liela skaitīšana-tad gribas rupji pateikt-kāda h...a pēc jākrāj,lai kasierei uzlabotu garstāvokli,vai kā?
Ļ. cien ei! Pārdevējām katrs pircējs ir MAIZE! Viņām IR jābūt apmierinātām un viņas nedrīkst skraidīt uzpīpēt ik reizes, kad gribās!
Ļ. cien ei! Pārdevējām katrs pircējs ir MAIZE! Viņām IR jābūt apmierinātām un viņas nedrīkst skraidīt uzpīpēt ik reizes, kad gribās!
Kasierēm maksā algu, neatkarīgi no apkalpoto cilvēku skaita. Bez šaubām, apkalpojošajā sfērā vienmēr jābūt laipnam, atsaucīgam, bet katram ir savas vajadzības - čurāt/ kakāt/ēst - tāpēc nevajag domāt, ka kasierēm nedrīkst būt savs pelnītais atpūtas laiks. Un nevajag domāt, ka visas tikai skrien pīpēt. Un, ja tā arī ir - kāda citiem darīšana ? Ja ir lielas pretenzijas, vajag vērsties pie veikala vadītājas. Aizejiet uz mazo maximu, nostāvēsiet pie 2 darbojošām kasēm pusstundu !
"''Jes'' kur tu kautko tādu rāvi? Pārdevējai pie kājas, kāds pircējs vairāk vai mazāk, viņai no tā alga nepalielinās.
Bet redzat, ka bērniem arī vajag kakāt, bet šī paņem un kaut kur nozūd!
Par bandu kariem gan neko nezinu...
Bet redzat, ka bērniem arī vajag kakāt, bet šī paņem un kaut kur nozūd!
Par bandu kariem gan neko nezinu...
Tāpat arī arbūzus nevar nomazgāt...
Īsti nesapratu-kas tie un kur par BANDU KARIEM, STARP KASIERĒM,VAI??? UN KAPĒC JES TIK DAUDZREIZ IELICIS SAVUS KOMENTĀRUS , IEPATIKĀS SVEŠĀ NIKA ĪPAŠNIEKA DOMU GRAUDS-"MAIZE"? Vai varbūt neprot atslēgt ATKĀRTOJUMU:-) ?
Izrādās, ka gandrīz vai katrs, grib ielikt savus domu graudus starp pelavām!
Tak Ogrē ir tie bandu (jeb komūnu) kari - pārdevējas arī attālināti ir iesaistītas, jo karo maxima, elvi un tops. Notiek stāvlaukumos!
nevis pļotka, bet pļutka :)
Topā kasieres ir iedomīgas, slinkas un darba laikā sit klačas par pircējiem nepievēršot nekādu uzmanību nākamajiem, neiepērkos tur jau 2 gadus un domāju tur arī vairs neigriesties.
Kasierēm visur ir suņa darbs , pa tādu algu es ar neko nedarītu Ceplītis galīgi skops palicis , tāpēc vispār brīnos kā tur Kāda vēl strādā
lexus, pa 2gadiem tur kasieres jau nomainījušās desmitiem reižu,tā,ka vari mēģināt vēlreiz iegriezties. Man tur tīri labi patīk,ar dažu labu kasierīti var neslikti papļāpāt,cik jau tas pie viņu darba režīma atļaujams. Teikšu kā ir-normālas,atsaucīgas,ja ko pajautā,kur atrast kàdu preci:-) Bet,ka slinkas, nu jau tu-lexus,galīgi garām! Cik zinu,viņām tur gandrīz visām ir papildus pienākumi pa plauktiem,tā,ka tur nepaslinkosi,nodarbinātas ne pajokam-kā saka-DIVI VENĀ!
vai kāds var pateikt kā izpaužas tie kari?
Visādi vietējie pļunduri un salašņas tiek norīkoti uz kaujām. Tas notiek stāvlaukumos, kuros nav CCTV. Protams ienākumi atlec arī kasierēm!
Īstām kaujām??! pastāstiet kāds kko vairāk par tiem kariem!
Da ko tu kalusies kautkādu muļķi, ko viņš te stāsta... kādi vel kasieru kari. Dēļ tādiem pajoliņiem arī rodas visādas baumas.
Atkal kārtējais murgojums
kāpēc ogrenet ļauj publicēt "slima cilvēka murgus"?
Salīdzinot ar Dimantu feikiem komentāriem, šie komentāri ir kā bāreņa asara
Salīdzinot ar Dimantu feikiem komentāriem, šie komentāri ir kā bāreņa asara
Kari ta kari, bet pārdevējas čaklākas nepaliek... Ka tik paklačot kaut ko!
Miliši!Ko jūs te visi cepaties?Takč ejiet uz Maximu pie sliediem-pastaviet rinda,padomajiet par dzīves jegu-laika pietiek...
Ko piesējāties tām TOPA kasierēm-normāli kadri un strādā tiešām ātri,īpaši sastrēgumstundās! Iesaku pavērot un NOVĒRTĒT,KAS IR KAS, UN SALĪDZINIET AR CITU VEIKALU KASIERĒM,TAD PAŠI IZDARIET SECINĀJUMUS! LAI JUMS VISIEM LABI KLĀJAS!
Nē, man jāmonitoringo TOP pārdevēju darbs!! KATRS PIRCĒJS IR VIŅU MAIZE!!!
Vissliktāk ir bandītu maximA - pardeveejas ar vienu kāju jau slimnīcā...
Cien. Jes, piever savu muti..jeb dirsu no kuras tu runā
Nesaprotu komentētāju domu graudus,bet pa visu šo laiku, kamēr pastāv TOPS, nevaru nevienu sliktu vārdu pateikt par apkalpošanas kultūru un darbinieku attieksmi. Esiet paši pieklājīgi un pret jums arī izturēsies ar cieņu....
Piekrītu Sanitai- dots devējam atdodas! Būsim savstarpēji saprotoši!
Nesen iepirkos, vārda tiešā nozīmē-nopirku cūku kājiņas -smird ,zupas izlasi -smird Kas jums vēl ir ko var mums iesmērēt...reklamējiet
Ja runa ir par kasierēm tad tie ir meli nu izņemot vienu -pilnīgu ar tumšiem matiem, tai gan vajadzētu atrast citu vietu -viņas ir laipnas .Par vienu kasi strādājošu,to ari būtu jāizskauž Tā ļoti labs veikals,novelsim vainu uz karsto laiku..........!!!!!!!!!!!!!
Kura tad tur pilniga ar tumšiem matiem,jauna vai kā,īsiem,gariem matiem? Interesanti,kura tad tev uzkāpa uz varžacs? Mn gan visas vairak vai mazāk liekas normālas. Protams,situācijas mēdz būt dažādas,bet mēs paši-pircēji-arī mēdzam "uzkāpt"uz varžacs ne tikai kasierim veikalā,tā,ka tiešām norakstīsim visas negācijas uz pilnmēnesi un karsto laiku:-) :-) :-) LABI?
Ja katrs no jums pastrādātu šajā darba sfērā,tad jūs saprastu ,cik cieta garoza ir maizei ,ko pelna pārdevejas .es ar piekrītu teiktajam " Esiet paši pieklājīgi un pret jums arī izturēsies ar cieņu....:"
Agraak tur straadaaju. Paarreveeji nav vainiigi.vainiigs ir Cepliitis. Tur katastrofaali truukst darbinieku. Kasierei jaaapkalpo pirceeji kasee, jaaved araa saldeejumim kafijas, putraimi u.t.t. darbiniekus negrib pienemt, jo tas noziimeetu Cepliitim maksaat veel kaadam algu. Algas un atieksme arii briesmiiga.
piekritu, Topa attieksme pret pardevējam tiešam ir katastrofala, jāapkalpo ne tikai tur kur pieņemts darbā , bet arī viss veikals ,tieša nozimē, jāskrien ka taksēlim uz visam pusem , savādak ja neskriesi dabusi pa riktīgo , un neiedomājies kaut vienu sekundi pastāvet un uzelpot. ALGA KATASTROFALA, ATTIEKSME KATASTROFALA, PUSDIENLAIKS 20 MIN, JĀRIJ ĀTRI , SAVĀDĀK TAD TU TA DABUSI . Tā ir pārdevējas ikdiena, nozēlojama.
Nepiemirsti, ka arii uz tualeti nedriikst aiziet, kad gribaas. Jaaprasa atlauja apsargam un tad tas izdomaa vai vari, vai nevari aizskriet. Necilveeciiga atieksme.miilie bijusie koleegi, juus esat pelniijusi cilveeciigu atieksmi! Nelaujat kaapt uz galvas un nirgaaties par sevi.
Jā,esmu dzirdējusi par īpašo režīmu tieši kasierēm-ja ir problēmas ar vēderu,(nedod dievs),tad ir traki,jo aizskriet jebkurā brīdī nevar'jāsameklē, kāds vietā,a gaidīt ta nevar! Esmu patrapījusies vienā tādā brīdī,kad kasieri apsargs nelaiž,a viņa izmisusi saka,ka GAIDĪT VAIRS NEVAR! Un ja ĒŠANAS PAUZE TIKAI 20MIN. TAD TIEŠĀM VAR TIKAI PARĪT,NE PAĒST,a ja vēl pi vinām sāpēm jāieskrien touletē,jāiedzer kāda drape,jāpiešpaktelē feiss? Pamaz gan tā laiciņa, piekrītu!
Es gan par Ogres TOP kasierēm neko sliktu nevar teikt. Strādā ātri un profesionāli. Es uzskatu, ka pašreiz TOP ir labākais un kvalitatīvākais pārtikas veikals Ogrē. Gaidām Rimi, varbūt kaut kas mainīsies! Bet par to, ka kasierēm ir grūts darbs un tādēļ viņas jāciena vairāk kā citi- totāli nepiekrītu. Ja ir grūti, ej strādāt vieglāku darbu, neviens jau tevi netur.
Protams,janka,ja grūti, ej strādā, kur vieglāk, bet runa jau par attieksmi,par cilvēcìgo pusi,visas tās sīkās lietiņas kopā salasās par vienu LIELU PROBLĒMU,KURU J Ā R I S I N A! ! !
Ja reiz par TOPU, tad mani paķēra liels izbrīnskad ieraudzīju,kā viens džeks stiepa rokās 2us iepakojumus 2litrīgās COCACOLAS,t.i. 12litri ux kuņģa,tam pat nepiespiežot! Sākumā domāju-pircējs, nē-skatos,nes uz plauktiem! Kas tas bija-nepilngadīgo EKSPLUATĀCIJA??? Pilns TOPS ar JAUNO darbspēku,bet nēsāt TĀDUS smagumus,nevis izvest preci kaut vai IEPIRKUMU RATIŅOS-VAI TAS IR DAUDZ PRASĪTS??? Te jau darbs KĀDAI NO INSPEKCIJĀM, pikrītat?
Itkā pret veikalu pretenziju nav, taču viens nejauks gadijums gan bijis, kad sākās maiņa uz eiro, gāju tērēt visus savus, pa gadiem sakrājušos, santīmus (tiesa bij kādi 7-8Ls pa 1,2,5 sant), kad tos sniedzu kasierei, uzreiz jau atvainodamies par to kāda nauda (pilnā nopietnībā, un bez ņirgāšanās), kasiere sāka man kāst virsū un lamāt "ko jūs iedomājaties, es jums to naudu neskaitīšu u.t.t." nebij nedz rindu, nedz liels cilvēku pieplūdums veikalā, bet attieksmi dabuju pamatīgu. Blonda kasiere gados, nepatīkama pieredze.
Itkā pret veikalu pretenziju nav, taču viens nejauks gadijums gan bijis, kad sākās maiņa uz eiro, gāju tērēt visus savus, pa gadiem sakrājušos, santīmus (tiesa bij kādi 7-8Ls pa 1,2,5 sant), kad tos sniedzu kasierei, uzreiz jau atvainodamies par to kāda nauda (pilnā nopietnībā, un bez ņirgāšanās), kasiere sāka man kāst virsū un lamāt "ko jūs iedomājaties, es jums to naudu neskaitīšu u.t.t." nebij nedz rindu, nedz liels cilvēku pieplūdums veikalā, bet attieksmi dabuju pamatīgu. Blonda kasiere gados, nepatīkama pieredze.
Un Tev tas likās baigi gudri? kāpēc uz banku nenesi kur viņas skaita ar mašīnu,un nekādu komisiju arī neņēma? Un tu vēl gribēji lai tev dibenu nolaiza par tādu ņirgāšanos.Ko krāji tik ilgi?
Visiem bļāvējiem.Nevienā veikalā strādājosajiem darbs nav sviestmaize,varbūt kāds grib aiziet un pamēģināt to "laimi",strādāt pa" kapeikam".Pieņem par kasieri,bet pienākumi vēl papildus un alga minimālā,neskatoties vai tur1 cilvēks,vai 10 iepērkās.Kas attiecās par ēšanu ,tad ir kad pat netiec,jo nav kas atlaiž.Tā kā turiet mutes.
Pakakiniet savus bērnus mājās, vai labākajā gadījumā pamperus nopērkat, viss būs okey. Kasieres nebūs vainīgas, iztaisās kā liela personība nevar ne rindā nostāvēt, pilnīgi neko, tikai cilvēkiem smadzenes čakarē!
Varu padalīties! vaļā 4 kases- cilvēku mazs, atskrien maiņas vadītāja vai sliktākajā gadījumā vadītāja un sāk ķērkt ka jāiet uz saviem plauktiem. protams 2 kasieres iziet, iet pakaļ precei uz noliktavu - lai var izlikt plauktos un kamēr noliktavā ratos tiek krāmētas preces (arī tādas kuras rupji sakot tikai dirz*amas pacelt var- jo algas nekādas un kravēji ir kkadi miskastnieki salaiti, kuri labākajā gaijumā ir atnākuši pohaijni nevis galigi pitempusies- neko nedara!) pa to laiku saskrien cilveki pie kasem veidojas rinda, atkal pieskrien vadiba kāpec neesam kasē?! un kā lai saprot, dari ko gribi pa galvu dabūn tapat!sakrāmetie rati paliek stāvet noliktavā , jo laika izkramet tacu nav. Atkal vadiba klat ar jautajumu _ Kāpēc pilni rati stāv?_ un tad domā ko darīt?! Nedod dievs pie kases sakas vedergraizes un zigli vajag uz toleti,Tacu nedrīkt pagaidi kamer būs mazak cilveku- nu tad panem korķi! ēst? kads ēst ? ĀTRI RIJ, -jo kads jau ir uzņēmis tavas 20 min!
jāņi ligo Jaunais gads _ visiem svetki tikai ne topam! vienīgais veikals kas jau 8 ir vaļā jāņu rīta! vienīgais veikals kurš 9 ir vaļā 1 janvarī! ātrāk veikals nekat netiek slegēgts pat ne 31 decembrī un vaļā ir pec ikdienas darba laika - jo tur taču nestrāda cilveki- roboti, kam nav ne ģimenes nekā, vientļnieces kuram darbs ir viss.! Nerunajot jau par algam - ticiem man tad labak maXimā- tur jau alga ir OOoouu! Ceplīši sākat domat savadam neka jums tur nebus.!
Tanī topā pie kultūras nama 7. grūtn menesī locījos pie saldējuma saldētavas lai cenu sameklēt, jo mužīgi tur bardaks ar cenām, uzprasīju pārdēvējai, kura netālu kramējās, ši man atbildēja, ka viņa nezna un viņai vispār vienalga. Es saprotu, ka viņa no citas nodaļas, bet tomēr varēja kaut pieklājības redzamību saglabāt. Bet dažreiz arī nomālas tur pādēvējas.
Viss ir labi, bet kā tad ar tiem pārdevēju kariem palika?
Cilvēkam kas atbildēja uz manu komentāru, tu esi galīgi saspiedies? Tur nebij nekādas izņirgāšanās, kā jau minēju es uzreiz atvainojos par to kāda ir nauda, BET NAUDA IR NAUDA! Protams - Piedod atvaino ja man nav laika lai aizietu uz banku un samainītu naudu, lai cilvēkam kurš dara savu darbu būtu nedaudz ērtāk neaizņemtā brīdī, daži no mums strādā pienācīgas darba stundas, un kad ir brīvs laiks, pirmā doma prātā nav "Redz ku labi, aiziešu uz banku, samainīt sīknaudu." Ja tu esi tik aprobežots ka uzskati ka tai situācijā netaisnība bij man, tik tiešām novēlu tev veiksmi dzīvē, jo viegli tev tiešām nebūs.