Ogrenietis
Nu mums Pārogrē pastnieki nes vecas avīzes .Šodien 28.07.atnes Ogrēnieti ar 22.07.iznākšanu .Tas ir estrādes rajons.Interesanti ,vai viņas saņem piemaksu par šo pakalpojumu.Mums te vispār reti ko iemet pastniece,jo viņai daudz jāved,bet ko lai saka centra pastnieki .Mūsējai jau vietu vajaga pudelītei ,nu kur ta reklāmas.
Tajā rajonā nav tā runīgā pastniece no kuras vienmēr pēc grādīgā nes???
jā ,Ināra ...nu grūti tās avīzes pavest.Liek tikai tiem ,kam pasūtītas ,kāpēc pārstrādāties ja alga nāk.
Es dzivoju Kalna pr.,tas ir 5.min. gajiena no centrala pasta ekas,lidz manim pat vestules neatnak(pagajuso menesi no bankas tika izsutita bankas karte kuru gaidu vel tagad),nemaz nerunajot par Ogres avizem....
Starp citu man arī no bankas aploksni atnesa ar divu nedēļu nobīdi, nekā uz aploksnes norādītais pasta zīmogs.
man atnesa lattelekom rekinu 2ned velak neka zimogs virsu! man viriets pastnieks.
man gan laba pastniece(Ausekļa-6) pat paciņas atnes.Paldies viņai.
Labdien, es lūdzu pēc palīdzības atrast dziednieci Ivetu no Ogres, kas agrāk šķiet strādāja Bērnu klīniskajā slimnīcā Gaismas prospektā 9. Vai kās ogrēnietis zina, kāds ir viņas uzvārds un, vai vēl strādā?
nav tadas profesijas DZIEDNIECE, vini visi sarlatani ir