Pēdējā iepirkšanās Iki Ogrē
Sašutumu radīja pēdējā-ar to tiešām domāju pēdējā-iepirkšanās reize Iki veikalā Ogrē.Jau iepriekš bijušas problēmas šajā veikalā,kad par preci pajautā vairāk,kā cenā norādīts...bet šis....
Pēc iepirkšanās mani pie sevis paaicināja apsargs,jo viņam izskatījās,ka kaut ko esmu ielicis kabatās...Protams iemesla nebija,bet....Pat pēc pārbaudes,video attīšanas un pārskatīšanas viņš uzreiz neatzina ka kļūdījies,jo viņam taču izskatījās!!!Un ja izskatījās,tad pa visām varītēm jāpierāda savu taisnību....kaut tinot to ierakstu 100 reizes uz riņķi.Saprotu jau,ka cilvēks dara savu darbu,bet ne reizi vien redzēts,ka kāds pudelīti iebāž kabatā turpat pie kases,un aiziet-klusi un nemanāmi...Kur TAD ir apsargu modrā acs?Tā,ka nobeigumā sakām ''paldies'' apsarga kungam par sabojāto noskaņojumu,kas jau tā pēc smagas darba dienas nebija nekāds labais....
atvainoties jau gan vajadzēja.fuj apsargam! Lai palasa darba reglamentu, kādā veidā jāpārbauda pircējs un kā jārīkojas, gadījumā, kad pircēja vainu nevar pierādīt.
Pircējiem arī jāmāk uzvesties veikalā,mani nekad un nevienā veikalā nav aizturējuši un nekad neviens nav pārbaudījis.