Universālveikals
....bijušais Ogres superiepirkšanās veikals....žēl, bet tagad apkaunojums visai tirgotāju saimei. Vai kāds varētu pateikt, kas ir saimnieki ar šādu domāšanu ???
Patērētāju biedrība (cik man zināms)
Neesmu tur ilgi bijusi. Ko nozīmē - šāda domāšana?
Domāšana nozīmē to, ka tā ir tāda kā pirms gadiem 20.... Unītis , tāpat kā pasts, ir muzejs.... Vismaz ir kur bērniem parādīt kādi bija veikali tajos tālajos laikos.... :)
Muzejs - piekrītu. Bet ne tāds, kā pirms 20 gadiem, kad tur bija RINDAS!!!! Un BLATS!!! Atceros to labi, jo man nebija blatu un riebās rindas. Tagad varu vērot, ka pārdevēju ir tikpat, cik pircēju:)
Kas vainas? Piemēram, man bērnam ļoti labi tur nopirkt krekliņus, sedziņas, nu visu, ko zīdainim vajag, turklāt tas viss ir labā kvalitātē un par normālu cenu. Nekur citur Ogrē normāla bērnu veikala nav! Vai nu ļoti dārgas drēbes, vai arī humpalas. Bet Universālveikalā mūsu latvijas ražojuma un arī šad tad trāpās kādas firmas brendi.
Bet par kopējo - vizuālo piekrītu augstāk minetajiem komentāriem. Vēsture. Muzejs.
Pilnīgi piekrītu par preci ko tur tirgo-bērnu trikotāža lielā izvēlē.Super.var arī atrast citas labas lietiņās, bet par vizuālo jādomā
tas veikals ir vienīgā vieta Ogrē kur var nopirkt kubiku-rubiku ;]]] citur neesmu maniijis.... veicis super un galvenais kad lēts i viss vienuviet !!!!
Jā, man ar īstais vecums, kad kubiku - rubiku sākt grozīt!:D
īpašniece- Kalniņa Velga !
Hmm zinu tikai vienu Kalniņu Velgu ta kura Martam Kristianam Kalniņam mutere , sjita laikam buss cita nee?:):)
Kalniņas k-dzei ir bijuši daudz piedāvājumi no stabilām firmām, kas labrāt tur nomātu telpas, bet vinā visiem atsaka, atrunājoties, ka jau ir kādam izīrētas.Pat nosauc konkrētus vārdus. Tikai nesaprotu, kur tie gribētāji palikuši...
Es tikai domāju, cik pārdevējas saņem?
Es māku salikt kubiku rubiku.
APTRAKUŠI???
KUR IZRAKTI 2007.GADA KOMENTÀRI?!?!?