Ogres slimnīca
Attieksme no personāla ir katastrofāla.
Slimnieki tiek turēti izslāpuši un neviens pat necenšas viņiem dot padzerties.Ieliekot slimnīcā tika ievietota katetra taču kā zināms tā ir jāmaina un jāuzmana. Pēc tuvinieku lūguma medmāsa ar pārgriestu seju nomainījā pilnībā salocījušos katetru. Nekādas kontroles par saviem darba pienākumiem. Slimniece nomira ar diagnozi, ko bija dabūjusi slimnīcā- plaušu karsoni, jo aprūpes personāls, regulāri turēja logus un durvis vaļā neapsedzot pacientus un pavelkot segu vēl vairāk nost, jo redz kam gan tas ir izdevīgi turēt vecus cilvēkus, jo viņi taču ir jāapkopj.
Šī ir pēdējais darvas piliens ko šī slimnīca ir iepilinājusi. Mēs visi kopā tikai varam cīnīties par netaisnībām, kas notiek šajā kautuvē. Kapitālims tur iet uz urā, ja nesamaskāsi kukuli, tad zini ka vari nomirt un neviens nepievērsīs uzmanību.
Runā ka medmāsas pa naktī izslēdz signālus lai netraucētu viņām gulēt.
Ja var no slimnīcas izmest bērnu ar 2. pakāpes apdegumu un vēl nolamāt ka traucē ar sīkumiem, te ir attieksme burvīga.
Šajā slimnīcā strādā māsiņas, kas ir spējīgas novēlēt sievietei lai bērns sapūst vēdērā.
Esiet uzmanīgi un izvairieties no šīs bezatbildīgās iestādes!
es pilnigi piekritu visam ko rakstat un izsaku jums lidzjutibu jus sakat cinities nezinu ka jo taisniba ir tikai auksa debesis
šo iestādi vairs neapmeklēju braucu uz Rīgu, jo šeit tiešām var iet ja vēlies nomirt, neko labu sagaidīt nevar, ar nelieliem izņēmumiem.!
Ne velti saka,ja gribi nomirt,tad ej uz Ogres slimnīcu.
tad neesi bijusi Balvu slimnīcā.....
Ogres slimnica strada loti nekvalitativi,es ari varu uzrakstit uzvardus,jo nakti biju atnakusi ar sapem uznemsanas nodala dakters blava ,ko es nevareju sagaidit ritu,lai iet rita poliklinika,vinam trauce nakti gulet,pat nepiegaja man klat.Pateica masinai iespricejat vinai.Gribeju rakstit sudzibu,bet mani atrunaji.Cerams,ka galvenais arsts lasa Ogrenieti.
Jā, traki tur ir. Un personāls, braucot mājās no darba, ar paziņām tā aprunā katru pacientu, kuru pazīst, ka bail klausīties. Pati esmu dzirdējusi autobusā, sēž tāda ar raibumiem sieviete, un klačojas.
Vis interesantākais, kad stundas laikā tā arī nevaru sazvanīt reģistratūru!!!!!!!! VTF!!!! Un mājas lapa vispār ir murgs.
TAs nozīmē, ka slimnīcai treknie gadi pāri lūpai līst! Ja nav kārtības. Širov, dari kautko arī lietderīgāku, nevis tikai algas pēc acīm maksā!!!
Algas maksā pēc deguniem.
Attieksme nepatika, ne profesionālā, ne cilvēciskā, diemžēl. Bet ar veselību vairs neeksperimentēšu, tur noteikti nē...varbūt kādam tomēr ir kas labs sakāms, ja nu tomēr...!
Pie ķirurga bērnam bija pieraksts uz pl. 14:00 rindā nosēdējām 2 studas, jo pa vidu vēl akūtie un vēl visādi. Turpmāk centīšos izvairīties no šīs Ogres iestādes, kaut arī esmu Ogrēniete.
Šķiet, jūs šeit izklāstat šeit savu attieksmi pret cilvēkiem. Tik daudz žults un netīrības. Kur esat apmierinātie un izārstētie? Kāpēc labie vārdi paliek nepateikti publiski? Es savās dežūrās pacientēm taisu tēju ar savu medu vai citronu un man nemaz nav to darīt grūti. Katrs pēc savām spējām dara to labāko. Lai jums vairāk gaismas sirdīs, tad arī apkārt esošais būs gaišāks.
Cien. Marta, beidziet rakstīt pasūtījuma klačas, komentāri arī - stulbuma kalngals.
Ja kaut kas tāds šajā slimnīcā notiktu tad sen jau būtu ierosinātas krimināllietas un būtu Latvijas TV Bez Tabu vai kur citur - nevis klačotos kaut kādā vietējā Ogres lapelē- forumā. Kaut kāda vietējā mēroga attiecību kārtošana. Dodiet konkrētus piemērus - nevis rakstiet tādus debilismus, ka "sātana māsiņas" rauj nost segas pensionāriem lai tie nomirtu.
KamJūs esat devusi kukuli - kas to ir ņēmis ? Lūdzu konkrētu piemēru.... kam ? par ko ? cik ?
Neaizmirstiet arī cik maksā mūsu slimnīcu māsiņām un ka katra no viņām strādā par piecām un plus vēl veic funkcijas, ko ikdienā jādara ārstiem.
Piekrītu, ka zemais atalgojums nav pamats sliktai attieksmei pret pacientu, bet pašam pāris reizes ir nācies griezties pēc palīdzības - nu piedodiet - tika palīdzēts nrmālā līmenī.
Nabags nabagu nories , bet bagātajam paklanīsies.
Olgas k-dze, lūdzu uzrakstiet konkrētu laiku un uzvārdu, kurš dakteris uz Jums naktī kliedza, ka Jūs traucējat viņam gulēt. Savādāk tāda klačošanās (melošana) vien sanāk
Martas kundze ! Vai visi šie Jūsu pieminētie gadījumi (ndod padzerties, dusmīgas māsiņas, salocijies katetrs, mirusī slimniece, atvērtie logi, norautās segas, kukuļošana, izslēgtie signāli, gulošās māsiņas) ir atgadījušies konkrēti ar Jums vai Jūsu tuviniekiem ???? Priekš viena cilvēka izklausās tā kā par daudz. Ja jā - tad nu tiešām izsaku Jums līdzjutību. Bet nu laikam jāpiekrīt Martim, ka drīzāk kaut kāda personīgo vai politisko attiecību kārtošana.
Rakstu, jo pats arī esmu saņēmis slimnīcas pakalpojumus. Neko sliktu pateikt nevaru. Jums cienītie kritizētāji vajadzētu padzīvot Amerikā, kur ja jūs nevarētu samaksāt medicīnisko apdrošināšanu - par kaut kādu māsiņu blakus vai katetru maiņu vispār variet aizmirst - jūs tur vienkārši neeesat nekas bez naudas.
Martas kundze - sūdzēties vajag attiecīgās iestādēs nevis klaču forumos.
Ilze, paldies Jums un arī pārējām māsiņām, kas praktiski dzīvo uz izdzīvošanas robežas, bet dara savu sirds darbu.
Marta, dd, aa - viena persona - durakam skaidrs.
Nu,kur tad ir tie uzvārdu rakstītāji???Visi tikai māk aiz muguras noķengāt!Tad rakstiet.Mēs,lasītāji gaidam.Ja nevarat situāciju objektīvi apspriest ar visiem iesaistītajiem,tad nevajag nemaz sākt..
gan jau esi no slimnicas cukam
Esmu braukusi pati,gan vesta ar ātrajiem.Mirstamas vainas gan nav bijusas,tikai žultsakmeņi un dazas traumas,bet teiksu,ka mani viss apmierina.Ja paši esam normāli un laipni ,tad personals ir pietiekami draudzīgs.Rīga neatliekamo palidzību gan negribētos meklēt.Tur rindā sēzot pa 12 st.gan var savu ārstu un palīdzību nesagaidīt.
Zini,par laimi vai nelaimi tev,neesmu no slimnīcas cūkām,bet izskatās,ka tu esi no cūkām-pacientēm,kas visur dubļus atradīs.Man vienkārši riebjās,kad apvaino cilvēkus(šajā gadījumā slimnīcas personālu) reāli nenorādot konkrētus faktus,uzvārdus,laikus kad noticis kaut kas nepatīkams.Šinī gadījumā vienkārši izskatās,ka tevī izņemot žulti nekā cita nav..
Šeit rakstot ir viena problēma, ka jebkurš uz jebkāda vārda spēj uzranāt citus. Atļaušos palūgt šo diskusiju bez rupjībām. Domāju, ka tuvāko dienu laikā šeit pat uzrakstīšu konkrētus laikus un māsiņās kas izturējās zem jebkādas kritikas. Runa iet pa intensīvo terapiju. Protams no visām māsiņām kas tur bija viena bija ar cilvēcisku atieksmi un sapratni. Bet ja cilvēkam ir jāguļ gultā vairākas dienas, pat nedēļu nespējot pakustēties tad ar vienu labo māsiņu nepietiek.
Ir jāparvērtē personāls un smagi.
Visi gadījumi ir īsti un nav nekāds klaču līmenis, šis gadījums viss smagākais atieksmes ziņā un ar letālu iznākumu. Žēl ka tikai cilvēki pārsvarā sāk rīkoties, kad ir pienākusi nelaime. Tāpēc lūdzu neparmest šos apvainojumus par klačām, cūkām un izdomājumiem utt. Domāju, ja nekas nemainīsies tad šeit bieži sāks parādīties šādi raksti.
Es esmu gulējusi Ogres slimnīcā, vairākkārt, man tuvie cilvēki ar.Varu pateikt to, ka sākot ar sanitārītēm, visi iet un dara savus darbus kā bitītes, māsiņas steidz ar sistēmām, nu darba viņām bezgala daudz.Sanitāres tik iet un pucē tās palātas, man jau likās, ka tāpat viss spīd un laistās.Gan jau reizi pa reizei gadās arī tā, ka med.personāls var būt neomā un nav tik laipni kā mums, pacientiem, gribās.Cilvēki vien esam visi.Kad mani nakts vidū atveda ar ātrajiem, dežurējošā māsiņa turēja rūpi par mani un atnāca pat naktī palūkot, vai jau jūtos labāk.Aizmirsu māsiņas vārdu, bet visas, it visas no neiroloģijas nodaļas ir gādīgas un izpalīdzīgas. Paldies viņām par to!Lai visam slimnīcas kolektīvam veicas!
Hmmm.... nu, nezinu, bijām ar meitiņu, kura iespieda pirkstu durvīs, asiņoja, visi bija ļoti laipni uzņemšanā. Drusku pagaidījām gan, bet pēc tam uzņemšana vislaipnākajā līmenī. Nebija nekāds kukulis jādod!!!
no maniem neskaitaamajiem meegjinaajumiem doties uz Ogres slimniicu, peedeejais bija pirms 2 gadiem. Sveetku dienas radaas akuuta probleema (kura izpaudaas, kaa mirklja aatrumaa viens vaigs piepampa 3 vaigu lielumaa), tas bija vajkars. neviena arasta nav,dezjuuree kjirurgje (vaardu un uzvaardu neatceros, bet pirms paris gadiem suutija mani gjipseet kaaaju), paskatiijaas ar vienu aci, pateica,ka nezin, kas tas ir, lai gaidot pec svetkiem un nakot atpakalj... Es visu saprotu, varbut shii nav tiiri kjirurga specialitaate, bet kaa var pateikt nepilngadiigam beernam (uz to briidi) pateikt- ataa,neieteikt neko,ne doties uz riigu, vai kaut ko, ko var iedzert oret saapeem, vai mazinaat pampumu... Aizbraucot uz riigu, probleemu izdevaas atrisinaat, bet pateicoties ogres aarstu ''reakcijai un ieteikumiem) no pampuma tik aatri valjaa netiku.
Gadījuma pēc izlasīju diskusiju - Marta - ja tiešām bija tādas problēmas - nu kāda jēga rakstīt te - anonīmā forumā?? Ko Jūs ar šo gribējāt panākt? Pietiek baidīties - rakstiet vārdus uzvārdus, lai vainīgie iet prom. Savādāk tikai zaudēsim slimnīcu savā rajonā un ja gadīsies (nedod Dievs) kādam kas slikts - mirsim pa ceļam uz Rīgu.
Ogres slimnīca ir vitāli svarīga lai šeit būtu. Un anonīmas sūdzības tikai beigās izrādīsies bedre priekš mums pašiem.
1. Nav cilvēka - nav problēmas.
2. Nav vārda uzvārda - nav vainīgā, bet problēma paliek. Ko darīt? Skatiet 1.punktu.
Tas tā - Martas kundzei - kamēr nebūsiet 100% atklāta - šai diskusijai nulle vērtības.
Jā, Marta, jāsāk ar savu vārdu un uzvārdu.
Pilnīgi piekrītu, nu nedrīkst pat tādām nopietnām lietām runāt šeit, portālā, ja kas sakāms, griežaties pie dr.širova, viņš atrisinās problēmu.Es pati vienreiz biju pie viņa, viņa darba laikā, nu viņa pieņemšanas laikā ar savu , nu teiksim tā, sūdzību.Neskatoties to, ka gaidīja rindā pacienti, mēs izrunājām visu, kas man bija uz sirds un mierīgi aizgāju mājās. Paldies viņam par to, ka mani pieņēma un lieta noskaidrojās.
Mīļie cilvēki! Es arī esmu gulējusi dažādās nodaļās un neko sliktu nevaru pateikt. Personāls vienmēr ir laipns un iejūtīgs. Pašam vajag būt laipnam un tad arī pret tevi būs laipni. Pēc novērojumiem, par piederīgajiem varu teikt tā - atnāk, pastāv(labākā gadījumā atnes ūdens pudeli) un aiziet, bet to, ka mammītei matiņi ir nesukāti jau vairākas dienas un krekliņš netīrs, to neredz. Neapriesim citus, bet paskatīsimies paši uz sevi.
Uzņemšanas nodaļā vērsos, jo pamatīgi sāpēja kreisais plecs. Vainīgs caurvējš. it kā mirstama vaina nav. Laipna dežūrdaktere mani uzklausīja, izrakstīja zāles, ieteica plāksterus. Veica arī EKG.
Sīkums, bet neviens neauroja, atsaucība bija ļoti drīza. Varbūt cilvēkam nevajag balstīties uz emocijām. Mēs ar savu sāpi neesam vienīgie, kas tur ierodas diennakts laikā!
Divu stundu laikā zvaniju uz Ogres poliklīnikas reģ., tā arī neizdevās sazvanīt , ar to arī jāsāk , jānomaina tās tantiņas .
Es kā gāju tur, tad man vienmēr liek dzert Ibumetin :D :D Ui.. te var rakstīt, un rakstīt pa šo slimnīcu. Es to saucu par Vet klīniku :D
Poliklinikas registraturu nav iespejams sazvanit!!!Iemaciet tas aitas nemt klausuli!!!
Dzintra, Jūs esat nepieklājība.
Es gan, apmeklētāja būdama, saprotu, ka nevar vienlaicīgi apkalpot rindu pie lodziņa, meklēt kartiņas, rakstīt, lasīt, skaitīt naudu un vienlaicīgi atbildēt uz nepārtrauktajiem telefona zvaniem. Rokas ir tikai divas, galva viena. Meitenes nav pārcilvēki, cerams, ka ieviesīs pierakstu ar interneta starpniecību - gan viņām būs vieglāk, gan dzintrām nebūs pamata saīgt.
Man sanāca gulēt Ogres slimnīcā vienu nedēļu, līdz ar to varu pateikt, ne visi ir tik slikti cilvēki. Protams socioloģija un ētika arī ārstiem, medmāsām būtu jāabgūst, jo lielākā daļa neprot komunicēt cilvēcīgi. Maza daļa, bet ir diezgan laipni un profesionāli darbinieki. Gadījās satikt un izjust gan profesionāli labas māsiņas (spricē tā, ka nejūt), bet attieksme slikta, profesionāli sliktas māsiņas, bet attieksme laipna. Viena man patika, bet vārdu neatceros, laipna un profesionāla, bez lūguma pārsēja, aprūpēja šuvi. :) Rīta apgaitu veicot, teica, ka katru dienu jāpārsien, lai labāk dzīst un smukāka rēta paliek. Tai pat laikā cita nākamā dienā - asinis nav, nav jāpārsien. :(
Pēc šī raksta spriežot esu dzimusi laimes krekliņā,jo man Jāņu vakarā kļuva ļoti slikti,meita izsauca ātros un mani ar milzīgu asinsspiedienu nogādāja slimnīcā,bija jau diezgan vēls,nācās pagaidīt kādas 20 min.,bet arī tad uzņemšanā par mani neaizmirsa un laiku pa laikam apjautājās kā es jūtos,kad pienāca mana rinda mani izmeklēja un aizsūtīja uz neiroloģijas nodaļu kurai viena palāta bija atvēlēta bēŗnu nodaļā.Varu teikt tikai to labāko gan par māsiņām gan par dakteriem-segu nost nerāva,caurvēju netaisīja,ketetru uzmanīja un pat uz poda palīdzēja aiziet kad nakts vidū ar podziņas palīdzību izsaucu māsiņu.
Un es piedevām par slimnīcu neko nemaksāju jo esu politiski represētā persona.Esu ļoti pateicīga par aprūpi,un arī pret citām pacientēm neko necienīgu nemanīju.
VISI MAN LABI BIJA,JA ES PATI LABA BIJU.
Tai labestīgajā lopkautuvē ir tā - neviens jau neko sliktu nedara, vienkārši, ja neiegrūd kukuli, tu tur gulēsi bez jēgas, maksāsi par neskaitāmām dienām, bet neviens tev nepievērsīs uzmanību. Tāpēc daudzi tur no rīta ieiet, bet vakarā izrakstās, un brauc uz citām slimnīcām. Bet trakākais Ogrē ir ģimenes ārsti - dažs labs no viņiem drīzāk atbilst šarlatānam, nevis mediķim.