Ko dara Tamane?
Ko dara jaunā dome?Kāds ārprāts notiek bērnudārzos,Sprīdītī auklītes-skolotāju palīgi netiek galā ar saviem pienākumiem,uz darbu iet jau ārpus sava darba laika,lai paspētu visu izdarit, vadītāja izlamā, auklītes nav cilvēki ,tas notiekot arī citos bērnudārzos.
a ko viniiem deit? viets dabuja un tagad sildiisies
A kāds sakars Tamanei ar to, ka bērnudārzu vadītājas nespēj normāli lietas ar būvuzraugu un strādniekiem risināt ???!!!
Man šķiet, ka Sprīdīša vadība ar savām piekabēm ir aizsēdējusies amatā. Attieksme briesmīga pret darbiniekiem.
Vasaras periodā atvaļinājums oienākas visiem pedagogiem un auklītēm, tādēļ ir jāapvieno bērni apvienotās grupās un ir lielāka slodze.Šīs ir pārejošas problēmas, tādēļ jābūt saprotošiem un iecietīgiem vienam pret otru, gan vecākiem, gan darbiniekiem. Izturību un saticību.
Pēdējā laikā par b.d. Sprīdītis nav nekādas labās atsauksmes. Ja agrāk dārziņš bija topa augšgalā, tad tagad nolaidies līdz lejai.
Pilnīgi piekrītu! Un domāju, ka lielākā daļa vecāku tam piekrīt!
Kas tā par necilvēcību,bērnudārzos auklītes-skolotāju palīgi strādā gan savu darbu fiziski,gan arī audzinātāju darbus jo audzinātājas netiek galā,bet kad atvaļinājums ,tad skolotājām divi mēneši ,bet skolotāju palīgiem viens mēnesis,kāda netaisnība!Un vēl kāda attieksme pret skolotāju palīgiem,tie nav cilvēki.
komentāram ar parakstu vecāki - Neatsaucieties uz mums, visiem vecākiem! Ja Jums, kas nav pa prātam parakstieties ar savu vārdu! Mums katram ir savs viedoklis par bērnudārzu un tā darbu. Arī es esmu vecāks, mans bērns arī iet šajā bērnudārzā un es par to varu teikt tikai vislabākos vārdus.
Sprīdītī ir vājprāts kāda attieksme,it sevišķi pret auklītēm,bet ir dzirdēts,ka citos dārziņos arī tik tiešām auklītes neciena,tikai skolotājas ir labas.
Gribējās pajautāt, vai arī citosdārziņos par to, ka auklītei jāveic papilddarbs kāda cita kolēģa vietā par to neko nemaksā, vai tas ir tikai Sprīdītī?
Laiks mainīt administrāciju šim dārziņam.
Jā ,tā tas ir ,auklītēm jau tāpēc uztaisīja jaunu nosaukumu *skolotāja palīgs*,tāpēc jau nekaunīgi auklītes tiek izmantotas ,gan savu pienākumu pildīšanā,gan vēl jādara skolotāju darbi,bet skolotājām alga protams ir daudz lielāka un ir arī piemaksas,kā arī skolotājas savās brīvajas dienās vēl haltūrē citu vietā un saņem diezgan lielas algas,tai pašā laikā auklītēm ir smieklīgi zems atalgojums!
Man arī meita ir auklīte , stāstīja ,ka auklītēm dārziņos alga ir ļoti maza un piestrādāt pat vasarā neļauj,bet ņem vai nu piepelnīties savus draugus vai svešus no malas, tikai ne auklītēm,jo auklītes netur par cilvēkiem un tiek šķiroti darbinieki vairākās kategorijās,draugi,radi,paziņas pirmājā vietā.
ari man butu ko teikt ka bijusajam darbiniekam saja iestade bet laikam visas piekritis kas tur agrak ir stradajusas ka pret mums auklitem si jauka vaditaja izturejas ka furija vecaki nedriksteja zinat patiesibu audzinatajas atieksme vienkarsi darausmiga pret individualajiem berniem bet auklites nedrikst muti palaist jo tada kartiba luk esot ,neviens nevelas neko teikt jo baidas pazaudet savu vietu jo strada tik pa vedetu un gimeni! domaju no savas puses darbinieki tur daudzi kluse jo zin cik liela ietekme ir vaditajai!!!!!!! tapec kluse un norij savu zulti lai nezaudetu darbu! viss vairak man nepatika tur ka vecakiem netika stastita taisniba par berna dienas gaitu !! to es ka mate loti nosodu jeb kuram vecakam ir jazin taisniba lai vai kada te butu un berni Mazak attistiti ir jaciena un japieiet ar lielaku uzmanibu !!! es noteikti neieteiktu saja darzina laist savus bernus kamer nevaldis tur patiesiba!!!!
Netikai tajā dārziņā ir tāds ārprāts ,bet arī Zelta sietiņā,jaunajā Riekstiņā ,kur vispār notiek brīnumainas lietas ,bet trakākais jau tas ,ka tiešām neviens tam nepievērš nekādu uzmanību arī Tamanei viss pie vienas vietas,braukā apkārt kur nevajag,bet neredz kas notiek degungalā!
Nu nevajag gan tagad melot.... Skolotāju palīgi tādi nabadziņi, skolotājas tādas briesmones, vadība ui,ui,ui....Ok, pa vadītāju neko neteikšu, lai nu paliek, vispār kādu publiski noķengāt manuprāt ir nekorekti.
Atklāšu mazu noslēpumu- Sprīdītī gadus 10 valda ļoti stingra kārtība!!!! Un pa lielam vecākiem un personālam rodas pretenzijas tajā mirklī, kad tiek norādīts uz pārkāpumiem! Tiklīdz nedrīkst kaut ko ko pašam gribas!
Interesanti gan, kā tas tā sanāk tik briesmīgs dārziņš, bet katru gadu pa kādam bērnam no kādas citas iestādes mūk tieši uz Sprīdīti. Un Sprīdītī vecāki ir gatavi uz visu, lai tikai bērns tiktu iekšā. Dīvaini ne?
nu pastridesu so ! jo vecaki nezin kada tur kartiba kada izturesanas utt! vis ir aiz aizvertam durvim!vai tas ir normali ka labak ir ne ar vienu tur nesarunaties neka pateikt kadam kaut ko bet nevar jau viss uz reiz tiek uzpusts! butu ierikojusi rezerves darbinieku kas aizvietos auklites slimibu laika nevas nodzenajat esosas pa 2 mainam un vel pasaka slikti padarits darbs! tur var cik velas piepupeleties darbs netiks ieverots! centiba! un ta gultinu cilasana viens vienigs murgs patstviga puteklu celsana! del ta ka gultinas zeme nevar vedinat jo saputis bernus un slimos! bet no vienas puses cepuri nost vaditajai jo ja butu vajaka vaditaja saktos patvakla! P.S. berni septembri nak klat bet daudzi ari aiziet projam! piemeram vecaki ar planakiem maciniem via vecaki kam rup savs berns!!!! !!
Atļaušos apbēdināt neesmu vadītāja ...
Zin kā ir? Savu žulti un neapmierinātību var mierīgi izrunāt arī Sprīdīša telpās, nevis netīro veļu mazgāt apkārt pa pasauli. Tu ko domā, ka Sprīdītī ir grūti atšifrēt kurš tagad raksta šo visu? iepriecināšu - vienkāršāk par vienkāršu!!!
Šādā veidā risinot konfliktus rezultāta nebūs. Darbs ir jādara, par problēmām abpusēji ir jārunā, bet savās mājās, proti Sprīdītī, nevis jāapaudzē tās ar viena tante teica ... meliem un publiski jāmet ēna uz visu kolektīvu. Labi nepatīk vadītāja, nu nepatīk, ko var darīt, neko, bet kāds sakars tagad visiem kolēģiem ar to, ka tu darba problēmas risini kā netīrās veļas mazgāšanu netā, nevis tā kā pieauguši cilvēki to dara? Ēna un neslava krīt uz visiem.
....piemeram vecaki ar planakiem maciniem via vecaki kam rup savs berns!!!! !!
un šis teikums ir konkrēts apmelojums!!!! Par to godājamā rakstītāja ja kādam ienāks prāta izpētīt I.P adreses tev var sanāk problēmiņas, jo ar šo teikumu tu cel neslavu cilvēkiem.
Ćiepai taisniba,Taisniba nevienam nnepatik,
lai jau peta kam I.P. adresiti pateiksu nedaudz prieksa! CILVEKS nevis vergs kuram Var ari saslimt berns un del slimosanas tiek atlaists,nu ja cilveki jau nu reti kur vajadzigi! vajag vergus bez berniem kam nav gimenes! un galvenais neslimo!!!!!! vai tas ir cilvecigi?????? atlaist del ta ka slimo berns bet kamer darba buts darbs darits ar uzcitibu!!!
Vienkārši -jjānomaina vadīda, bet tas jau nu ir augstākstāvošu instanšu darbs. Nav ko lieki vārdus tērēt.
lai jau peta kam I.P. adresiti pateiksu nedaudz prieksa! CILVEKS nevis vergs kuram Var ari saslimt berns un del slimosanas tiek atlaists,nu ja cilveki jau nu reti kur vajadzigi! vajag vergus bez berniem kam nav gimenes! un galvenais neslimo!!!!!! vai tas ir cilvecigi?????? atlaist del ta ka slimo berns bet kamer darba buts darbs darits ar uzcitibu!!!
ciepina! , 2014-08-05 15:33:36
Paldies šis komentārs atklāja autoru un galveno rakstītāju!
Viiisskaļāk smejas tas , kas smejas pēdējais!
Atvainojās *Sprīdītei* ,,bet mums *Riekstiņa* arī stingra kārtība, nu kā jau visosdārziņos ,bet darbs tiek organizēts korekti, sirsņīgi ,jauki Iesāku nākt pie mums. Pie mums viss kā pie cilvēkiem.Lai Jums veicas.Pie mums vadītāja ciena darbiniekus ,kuriem ir mazi bērniņi. Esiet stipra ,nenokariet galvu. Veiksmi Jums ,sprīdīte.