SIA ''SĒTAS''
Man SIA ''SĒTAS'' līdz brošai! Ja kāds grib uzlikt sētu mūža garumā, tad droši var izmantot šīs firmas paklpojumus - patīk strādāt ar brāķi (varbūt napamanīs), termiņi nav svarīgi (ik pa laikam kaut ko padarbojas, lai saimniekiem uz laiku miers), patīk bārstīt solījumus, ko nepilda. Domāju, ka neesmu vienīgais klients, kas cieš no šīs firmas bezdarbības. Gribat ''iegrābties'', iesaku SIA ''SĒTAS''.
starpcitu,vēlos uzlikt koka sētu,tikai nezinu kur lētāk un labāk...:( Varbūt kāds iedos kādu padomiņu?
labi un lēti ir tikai...hmmm hmmm....
Vai varētu uzzināt - kur tad šis garumā stieptais SIA SĒTAS objekts atrodas? Šādus komentārus var uzrakstīt, taču katrai lietai jābūt pamatotai.
Hmm...
Interesanti man saskare ar SIA "Sētas" izvērtās veiksmīga, laipni darbinieki! Atbrauca uzmērīja, sniedza konsultāciju, un visu kvalitatīvi paveica, ties mazliet nokavēja ar termiņu, bet katram ir jāsaprot ka visiem daudz darba un dzekiem ir taču jāgrozās.
Zvanīju uz citām firmām, tur par īsti neko paskaidrot nevar- Analfabēti! un lai sagaidītu pie sevis pagāja gandrīz mēnesis...
Atsauksmes no manas puses tās labākās.
Šitie ir tie Ogres sētu meistari, visu cieņu, labs kantoris !!!man seta stav joprojam, ja vajag iedošu nummuru, droši zvaniet///
Kaiminsh bija pasuutijis seetu pie vinjiem, teica ka ljoti labi, galaprodukts ir izdevies, protams cena diezgan daarga bet par kvalitaati tacu ir jamaksaa
Dienžēl jau augustā un otru septembrī izsūtīju cenu pieprasījumu, bet līdz šim man nav izdevies saņemt atbildi. Vai kāds nezin vēl kādus kas kvalitatīvi to dara.