TOPs
Cik gan vēl nejaukāka un nekaunīgāka varētu kļūt pārdevēja Andra TOPa konditorejas nodaļā? Pie letes stāvi tik ilgi, cik vien uziet. Pārdevēja skatās acīs un turpina dzert no savas ūdens pudeles.
Izklausīšos pēc kārtējās neapmierinātās pircējas, bet tik cūciski uzvesties nav smuki. Ik dienu, kā tieku pie šīs pārdevējas, noraugos uz to kā pircēji tiek ignorēti. Kad beidzot pie letes pienāk, tad tāpat dara visu gariem zobiem. Jauns skuķis, bet attieksme jau izveidojusies briesmīga, brrr...
Nepiesārņojiet interneta vidi ar negācijām, bet risiniet problēmu ar vadību, ja nepieciešams.
Nu, nez... Man ļoti nepatīk pārņemtā mode burtiski bāzties virsū pircējam. Neesmu vēl izvelējusies preci, bet pārdevēja kā nesaukta metas klāt. Ja vajadzēs palīdzību, viņas pakalpojumus - palūgšu mutiski, ar skatienu un tml. Kamēr izvēlos - lai "turpina dzert no savas ūdens pudeles"(c), kārto plauktus utt.
Un kas tad ir???!!! Pārdevēji nav cilvēki? Kas viņiem ir jākalpo un jāklanās pircējiem? Mazāk skaties maximas reklāmas, kur kasierīši smaidīgi un priecīgi sveicinās un atsveicinās ar pircēju, patiesībā katram pārdevējam ir nošpļauties uz pircēju, tas vienkārši ir viņu darbs..
Andra ir smaidīgākā un foršakā pārdevēja,beidz gvelz niekus.
Es gan piekrītu Omammai - konditorejas pārdevējas tiešām nav ieinteresētas pārdot kādu preci. Kad lūdzu norādīt uz saldskābajām tortēm un ieteikt kādu no netreknajām, tad atbilde bija lakoniska un fenomenāli vienkārša - visās ir putukrējums! ... un klusums! Tad iedeva nobružātu žurnālu ar tortu sastāviem, lai varu palasīt, bet uzreiz piebuilda - tur nav visas tortes aprakstītas.... un klusums! Lai, protams, atvaino tās pārdevējas, kuras arī strādā šajā nodaļā - vārdus es tiešām nezinu, bet neviena no tām, kas bija spiestas apkalpot mani, nesmaidīja un domāju, ka viņu vislielākā vēlēšanās bija, lai es aizvāktos, lai cik liela bija mana vēlēšanās nopirkt kādu no slavenajām Topa tortēm. Starp citu, es toreiz nopirku "Karuseli" - bija laba, bet diezin vai vēl uz Topu iešu pēc kūkām - nu ļoti nepatīkama sajūta palika!
Anete, ko no nozīmē "ieinteresētas pārdot kādu preci" ???? Tavuprāt, viņas grib, lai tu nopērc to kūku vai torti? Protams, ka ne!
Nav runa par pircēju-pārdevēju attiecībām. Bet gan par klaju cilvēcisku nekaunību. Es jau sen visu esmu izvēlējusies un stāvu, stāvu.. Šī, acīs skatīdamās, turpina dzert ūdeni. Nu vai tiešām.. Ja jums tas šķiet normāli, tad man atkal ir sajūta, ka par mani ņirgājas.
vispar ir vasara un tu omiit nedzer udeni
ta nu gan katram savs inteliģenta liimenis
Mīļie pircēji! Nu SEN,JAU SEN NAV TIE LAIKI,KAD PIRCEJAM "SKRĒJA"PAKAĻ-vai vēlaties šo,vai vēlaties to? Šodienas elktronikas un atoma laikmetā katra saprātīga būtne,ejot uz LIELVEIKALU, jau
ZIN, KĀDU TORTI un ar KĀDU PILDĪJUMU vēlas iegādāties,bet'ja nezin,tad PATI VAINĪGA, JO--- vienam PATĪK MĀTE, CITAM MEITA, CITAM ĪSA ,KLEITA! NU,PADOMAJIET LOĢISKI-JA PARDEVĒJA JUMS IETEIKS PĒC SAVAS GAUMES UN GARŠAS? BET KUR RAKSTĪTS,KA ARĪ JUMS TĀ GARŠOS??. TAD KO-PARDEVEJAS VAINA,KA GARŠAS NESAKRITA?
Pārdevējas arī ir cilvēki ar vajadzībām.
Piem.WC un padzert h2o, ja slāpst...
Ko var ņemties!!!!!
Ko Jūs varat ņemties,kas pārdevējas nav cilvēki.Omamma Jūs varbūt gribat pamēģināt stāvēt pie letes 14 stundas neatejot?Es gribētu radzēt ,kā tad Jūs smaidītu un vai iztiktu bez dzeršanas,kas Jums tik ļoti traucē.
tiešam , vai tai omammai nav laiks jau uz viņpasauli , ja nepatīk ka dzer udeni tad neskaties , tev arī vajadzētu padzerties ,tad tik daudz neklabētu .
tiešam , vai tai omammai nav laiks jau uz viņpasauli , ja nepatīk ka dzer udeni tad neskaties , tev arī vajadzētu padzerties ,tad tik daudz neklabētu .
topā ir sis foršākās meitenes pie kondiktorijas vairāk jau Andra peidzat te mūldēt tur es zinu daudzas ir tik labas ka ispalīdz pat plauktā preci atrast ja nevar atrast
Sīce komentārs,protams,foršs,bet,nu,gramatika meitēn, gan TEV SŪ....naina:-)
TOPā pārdevējām vispar viss vienalga,pret pircēju iztureties tā it kā tam būtu jajūtas vainigam,ka tai pardevejai tur jāstradā!nelaipnas,dusmīgas…vari stavēt rindā kā muļķis,bet viņas var mazgat tālak plauktus,vai vispār kaut kur pazust,tas notiek redzot,ka pircējs stāv un gaida,vai arī stavi jau rinda kadu laiciņu tevi neievēro,tikko pienak kāds no malas-vinas tacu neivēro kurš jau stav un gaida,bet apkalpo kā pagadās,reizem sajuta,ka viņas negrib nemaz strādat!reiz zivju nodaļā gaidīju kad iesvers lasi-plkst.apm.18.00 gaidu,gaidu…tad saku jautat vai kads apkalpos un kur ir pardevēja-neviens neko nezina..tad viena no personala teica,ka pardeveja ēdot…tā nu es aizgaju…
šaja veikalā pirceju vienkārsi pazemo un pataisa par muļķi…Pārdevējas-nolaizaties uz zemes,neesat pasaules naba!!!
Ko piesējāties TOPAM? Vai tad citos veikalos savādāk? Tāpat jāstāv un jāgaida,kad kāds tevi pamanīs un pievērsīsies,jo ir kautkur izgājis(jusi),kaut vai uz labierīcībām(piem.) a tas jau nav tik ātri izdarāms:-)