Poliklīnika
Vai kāds var paskaidrot, kāpēc ir gandrīz neiespējami sazvanīt poliklīniku, lai pieteiktos pie daktera? Jau pusi dienas zvanu un visu laiku ir vai nu aizņemts vai neviens neceļ klausuli. Un tā jau nav pirmā reize arī iepriekš ir bijis ļooooti grūti sazvanīt!!!
Pilnīgi piekrītu,sazvanīt ir ne tikai grūti,bet neiespējami.mans viedoklis-ja pēc veselas zvanu aiznemto signālu KASKĀDES seko SAUCĒJSIGNĀLS bet vienalga nesavieno,tātad KLAUSULI VIENKĀRŠI NECEĻ! Tad sakiet lūdzu,cien. mediķi,ka lai pie Jums pierakstās. Tad varbūt atgriežamies pie vecās kartības un sēžam DZĪVĀ RINDĀ? SKAN ABSURDI,BET...KĀDA IZEJA?MĪĻĀ REĢISTRATŪRA-PACELIET LŪDZU,KLAUSULĪTI! VARBŪT VAJAG NOTEIKT ŠĀDIEM PAKALPOJUMIEM KONKRĒTU DARBINIEKU VAI KĀDU NOTEIKTU DARBA LAIKU,TEIKSIM,KĀDAS KONKRĒTAS STUNDAS DIENĀ?
Vai bērnu slimnīcu Rīgā esat mēģinājuši sazvanīt?????? Šķiet,ka visur ir vienādi.....
Arī man vakar nācās saskarties ar šo problēmu-man izdevās sazvanīt pēc 40 minūtēm, neatlaidīgi zvanot un zvanot un vēlreiz zvanot-telefons netika izlaist no rokām. No entajām reizēm 3 reizes sauca, bet neviens necēla, atzvanot uzreiz, atkal aizņemts...situācija absurda, nomācoša-bet tā lkm ir visur, diemžēl :(
ar gailezeru un stradiniem ir tapat
par maz darbinieku, vinas nespeej, lai gan netiek pat uz 00
Nezinu ka jums,bet es vienmer no pirmas reizes sazvanu polikliniku.Varbut man vienkarsi veicas.
Zini, Tev vienkārši paveicās! Nu nevar, nevar sazvanīt mūsu poliklīniku, es ar gribētu zināt, kāpēc? Tagad es labāk aizeju un pierakstos , nevis sēžu pie telefona un bez rezultātiem.Es varu aizstaigāt, jo dzīvoju pa mājām, bet tie , kuri strādā, ir neapskaužamā stāvoklī.Ceru, ka širova kungs kaut ko darīs lietas labā. Jauku dienu visiem
Man tik traki kā Ievai nav gadījies,bet vienreiz nolamājos klausulē un tieši tad kad pacēla,bija neērti,bet meitene bija saprotoša un ļoti laipna.