В Огрской больнице детей сажают на иглу!!!

Ребёнок попал в больницу. Девочку сильно избили в школе. Вчера ей было плохо. Так вот, звонил врач и сказал, что ему видите-ли кажется, что у ребёнка такая реакция от того, что он принимает наркотики, и что-бы проверить реакцию, он собирается вколоть ребёнку наркотик. Мы просто в шоке! Какое право имеет врач колоть ребёнку наркотики, даже если ему видятся видения с привидениями. Самому в психушку надо подлечиться, что-бы не казалось всякое!!!
Девчёнка никогда в жизни никаких наркотиков не принимала, в этом то мы уверены. Вобщем мы в шоке! Что делать? Как остановить этот кошмар? Как уберечь ребёнка от шизанутого врача?

Alexzz , 2007-05-18 08:17:16

Perevedite devočku v Rigu!

Jekaterina , 2007-05-18 10:52:22

Familija vracha ??

yyy , 2007-05-18 11:01:57

un atkal izcili labā Ogres slimnīca ... !

HETS , 2007-05-18 11:10:52

Goda vārds,NETICU!!! Zinot bērnu nodaļas dakteres,nudien neticu!

lille , 2007-05-18 11:14:15

zvaniet policijai, tas ir kriminālnoziegums!!!

vilcene , 2007-05-18 11:42:20

Alexzz, vai visu pareizi esi sapratis? Varbūt kaut ko no ārstu teiktā neesi sapratis. Biji pie ārsta šodien un pats parunāji? Un cik meitenei gadu?

He , 2007-05-18 11:50:38

Pirmo reizi dzirdu, ka lai uzzinātu, vai cilvēks lieto narkotikas, viņam tās pašas narkotikas jāiedabuj iekšā.\ Incanti, kas tas par ārstu?

x , 2007-05-18 12:51:14

Varbūt ārsts kaut ko centās skaidrot vienkāršā valodā, bet viņa teikto varbūt pārprata.

He , 2007-05-18 13:15:53

Es mazliet par blakus istādi - beidzot arī es piedzīvoju ārkārtīgi nelaipnu poliklīnikas reģistratūras darbinieci,jo gribēju taču beidzot pārliecināties, ka portāla komentētājiem taisnība! Krieviete ar brillēm. Viņa man atbildi izbrēca - uzbrēca. Kad pateicu, kāpēc tik nelaipna, viņa man uzbrēca vēlreiz. Kad vēlreiz pateicu, ka nelaipna, viņa uzbrēca trešo reizi. Viņa nesaprot, ko nozīmē būt laipnai. Diemžēl.

Mince , 2007-05-18 13:20:32

murgs...alexzz laikam neko nav sapratis-jāmācas valsts valoda...bērnu nodaļā superārsti....

aina , 2007-05-18 13:45:49

IEMAACIES LATVISKI RUNAAT<TAD ARII KAA PRET CILVEEKU IZTUREESIES!gaudos tagad te!kauna nav!

latviete , 2007-05-18 13:55:47

Malaci dakteri!visus sitaa apindeet vinus!!!!

latviete , 2007-05-18 13:58:04

Da takix piiiii...!!V les i rastrelivatj ili samamu kuba 3-5 vozduxa po wnuram pustitj!!!4e delatj?V policiju obrowatsja toka ne v ogorskuju!!!

XXXXXX , 2007-05-18 15:41:32

INTERESANTI..., JA TU ESI KRIEVS TAD AR TEVI IZTURĒSIES SAVĀDAK, TA SANĀK????
VIENKĀRŠI BRĪNOS PAR MŪSU TAUTU..., TRŪKST VĀRDUS!!!!!

LAURA , 2007-05-18 16:35:05

gan ja ka pārprata teikto - nevis iešpricēt, bet var būt uz analīzēm paņemt asinis?

opā , 2007-05-18 16:42:33

Сегодня другой врач успокоил нас, и сказал, что не допустит этого. Это лечащий врач. Дело было в том, что вчера вечером, когда лечащего врача не было на месте, девочке стало плохо и она стала плакать и жаловаться на то, что ей трудно дышать. Дежурный врач осмотрел её и сказал, что симптомы очень похожи на то, если бы она прежде принимала наркотики, а что-бы проверить это, предложил ввести ей какой-то там наркотик и если симптомы пройдут, то это дескать будет доказательством, что она принимала наркотики. И вот всё это он изложил моей жене вчера вечером по телефону. Можете себе представить какой был у нас обоих шок от этого бреда и сколько было волнений бессонной ночью.
Но сегодня утром жена разговаривала уже с нормальным, лечащим врачом и он пообещал, что ничего такого он не допустит. Но на душе всё так-же неспокойно.

2lille - это не детское отделение, это хирургия.

2vilcene - полиция в курсе ситуации. По поводу избиения уже ведётся расследование. Однако как раз этот момент мог стать причной, например, подкупа того врача одним из родителей избивавших её детей, ради того, что-бы обвинить её в том, что она принимает наркотики и тем самым отмазать своих ублюдков от полиции. Ну это конечно только догадки.

2latviete - Очень жаль, что иногда встречаются националисты. Но это другая тема и Бог вам судья!

Alexzz , 2007-05-18 18:28:18

Turieties un es arī ieteiktu meitu vest uz Rīgas slimnīcu.Turaties!!!

ledus , 2007-05-18 18:36:26

Atbilde "latvietei"

Mīļā mana sirsniņa,tas viss notika ar pilnīgu tīrasiņu latviešu bērnu,gan tēvs,gan māte latvieši,Tu nezini,bet jau nolādi,esi gatava gabalos saraut ;( cik Tevī var būt daudz cietsirdības...
Arī es esmu latviete un Alexzz ļoti perfekti runā latviski,raksta un vada firmu latviešu valodā,tikai savu sāpi vieglāk ir izteikt savā dzimtajā valodā,ko viņš arī darija...

Zii , 2007-05-18 18:36:40

šausmas. Te jau smako pēc kriminālnozieguma, asa sižeta cienīga romāna! Kas tā par medmāsu, kas šito varēja dabūt gatavu? Varbūt publiski vajag uzvārdu nosaukt? lai zinam no kā pasargāties nākotnē, ja nu kas....

Zuze , 2007-05-18 18:49:16

Kā tāds idiots var runāt par tautību, galvā kūts mēsli salīduši. Ja tā var runāt , nepaies i laiks pašam tev atgadīsies vēl trakāk , es to tev novēlu . Uzraksti vai mani vārdi piepildīsies.Baigais latvietis atradies, tagad tīru latvieti neatradīsi visi sajaukušies.Vajag zināt kad var pārmest un kādā brīdī.Aprecēsies ar musulmani tad skraidīsi kakādama pa pasauli . Ar naidu nekas nebūs labāks, tas naids no tavas mutes aprīs tevi.

spice , 2007-05-18 19:01:13

Kā tāds idiots var runāt par tautību, galvā kūts mēsli salīduši. Ja tā var runāt , nepaies i laiks pašam tev atgadīsies vēl trakāk , es to tev novēlu . Uzraksti vai mani vārdi piepildīsies.Baigais latvietis atradies, tagad tīru latvieti neatradīsi visi sajaukušies.Vajag zināt kad var pārmest un kādā brīdī.Aprecēsies ar musulmani tad skraidīsi kakādama pa pasauli . Ar naidu nekas nebūs labāks, tas naids no tavas mutes aprīs tevi.

spice , 2007-05-18 19:01:18

Latvietei pašai pie ārsta jāiet. Jebkuras agresijas cēloņi jāmeklē sevī un jāārstējas.

Cita latviete , 2007-05-18 20:35:40

tas nav nekads brinums tur tak siltais morgs manu meitinu pagajusaja gada gandriz nobendeja tas labas arstes...........................

labvelis , 2007-05-18 22:44:52

Neskatieties šausmenes uz nakti, nebūs šitā jāmurgo!

aparjods , 2007-05-18 23:30:35

Es varu tikai paldies teikt bērnu nodaļas ārstiem, bet problēmas tur ir ar sanitārēm, īpaši vienu, kura dzīvo Rīgas ielā. Brēc uz bērniem, izsaka aizvainojošas piezīmes, ēst pasviež. taču tā ir mana pieredze. tomēr negribu ticēt rakstītajam par kaut kādu absurdu pieeju narkotiku lietošanas noteikšanā. Kamēr nebūs oficiāli nosaukti uzvārdi, nudien neticēšu. Vairāk domāju, ka cilvēkam ir grūtības ar valodas sapratni.

??? , 2007-05-19 00:30:52

"???" vai tu maz tekstu izlasīji līdz galam? Dažus komentus zemāk, tas pats autors Alexzz, paskaidro, ka ne jau bērnu nodaļā tas viss notikās, bet ķirurģijas nodaļā!

"spice" - tev laikam bērnība ir bijusi smaga. No kurienes tāds naids? Pret citu tautību, ādas krāsu, varbūt dzimumu, vecumu.....? Piekrītu Citai latvietei - tev pašai jāiet pie ārsta.
Kapēc latvieši ir tik sīksti, mūžīgi apvainojušies uz visu pasauli, raudulīgi un neapmierināti ar visu pastāvošo iekārtu?
Es arī esmu tīrasiņu latvietis, bet tas netraucē man cienīt un respektēt citus cilvēkus. Vienalga, vai tie ir krievi, mongoļi, ukraiņi... Tā esmu audzināts.

Turies, Alexzz, un lai tavs bērns ātrāk tiek no tās slimnīcas ārā :)

Nu bāc , 2007-05-19 07:07:25

История имеет продолжение.
Вчера жена была у глав-врача хирургического отделения. Он убеждён, что ребёнок принимал наркотики уже в больнице! На вопрос, а где она могла их взять, он рассказал некую байку, якобы он видел, как к ней приходили какие-то девчёнки, и они закрылись в душевой а потом убежали. Жена после этого разговора расспросила соседей по палате, и те говорят, что к ребёнку всё это время никто не приходил, ну кроме меня и жены конечно. Вот такие дела. Я подозреваю, что глав-врач куплен и всё ведёт к тому, что-бы доказать, что ребёнок принимает наркотики. А не исключено, что и сам втихаря вкалывает ей что-то. А ребёнку действительно становится плохо и симптомы схожи с передозировкой. Вобщем незнаю, что правда а что ложь, но одно уже ясно, врач открыто врёт о том, что видел каких-то девчёнок, но соседи по палате никаких девчёнок не видели. Вот такая ситуация. Прямо какой-то сериал, только в реальной жизни.

Alexzz , 2007-05-22 10:19:53

Paarvediet beernu uz citu slimniicu un zinojiet policijai savaadaak tas viss var slikti beigties. Shaa vai taa jums vairs nav uzticiibas Ogres aarstiem.

Manama , 2007-05-22 14:18:45

Tavas tiesibas ir parvest bernu uz citu slimnicu in dari to atrak,citadi velak bus tas janozelo!

ledus , 2007-05-22 15:24:56

Es apbrīnoju vecākus!!!!! Tā mierīgi stāsta, ka bērnam tiek dotas narkotikas -"А не исключено, что и сам втихаря вкалывает ей что-то".
Es savu bērnu nekavejoties būtu izņēmusi no tās slimnīcas un aizvedusi uz Rīgu.

Krista , 2007-05-23 06:32:28

Kaut kas te neiet kopā. Vai tikai nav mērķis nomelnot slimnīcas galveno Kirurgu, kaut kādu personisku nolūku pēc.
Tā vietā lai tiešām rīkotos, jau 5 dienas pagājušas, kopš šis raksts tika ievietots un vēl joprojām tiek apspriests meitenes stāvoklis un tas, kā bērnu bendē nost slimnīcā. Kur tad ir šo vecāku gādīgās rūpes par bērnu? Diezin vai kāds no vecākiem noskatītos, kā viņu bērnu moka un apzināti sēdina uz adatas, un neko nedarītu lietas labā. Tikai rakstītu interneta forumā, lai tauta zin un skrietu pie policijas izmeklētāja.
Rīkoties vajag, nevis bazūnēt pa pasauli apkārt un apvainot ārstus!

Doctor , 2007-05-23 06:36:58

... bērns ir izņemts no slimnīcas,liekas,ka jūtas labi,vēl jau šis tas,šur tur pasāp,bet visā visumā ir ok.
Vai nu pateicoties šim traukmainajam rakstam,vai uzstājībai,kas zina,bet tika veiktas analīzes,visas nepieciešamās apskates un procedūras,tālāk bērnu nodod ģimenes ārsta apskatei un novērošanai.
Laikam jāpasakās ir ārstējošam ārstam - dakterim ZĪTARAM,kas visai laipni uzklausija,izturējās un apsolija,ka nekas no narkotikām bērnam netiks dots. Tākā liekas,ka veiksmīgi būs tikuši cauri ar milzīgu izbīli.
Bet par tām narkotikām,ar mani,pa telefonu runāja ārsts,kurš savu uzvārdu man nenosauca,tākā nevarēšu pateikt,kurš bij tas,kas man to teica un saklausiju es tīri labi,nepārklausijos,pie kam tai brīdī blakus bērnam bij skolotāja,kas tam ārstam bij iedevusi klausuli,lai ar mani parunā.Es biju pati ļoti slima un todien nekur netiku,piekam tas jau bij krietns vakars,kad bērnam bij uznākusi lēkme un tika saaicināti dakteri palīgā,bet neviens tā arī nespēja pateikt,kas bērnam kaiš īsti. Tapēc nosprieda,ka pārdozēšana,kaut mājās nelieto pat alkoholu,nepīpe un nerunājot jau par ko tādu kā narkotikas,piekam lēkmes uznāca slimnicā,nevis kur citur un nekas tāds agrāk nav bijis,un noticis,un neko vairāk,kā tik to,ko slimnīca deva,bērns nav lietojis.Uz visa šī fona man bij saruna ar to mīklauno daktera kungu,kas man personiski teica par narkotiku došanu,kā pārbaudes līdzekli,metodi,lai pārbaudītu reakciju,jo asins analīzes būšot jāgaida ļoti ilgi.
Vēlreiz PALDIES dakterim,ķirurgam ZĪTARAM,kas neko tādu nepieļāva,pat pieņēmuma veidā,ka tā varētu darīt.Vismaz viņš man tā teica un solija.Tāpat jāsaka liels paldies Inai Lingei,palātas biedrenei,kas visu to redzēja un palīdzeja, kā varēdama.
"Doktor" nomelnot kādu,vēl jo vairāk, galveno ķiruru,nebij pat prātā,par viņu pat runas nebija,netika pieminēts pat domās.
Tākā paldies katram godīgam ārstam,medmāsiņai un sanitāriem,kas palīdzēja,kas ko darija lietas labā un palātas biedrenēm,kas atbalstija,paldies katram un ikvienam,kas juta līdz.

Zii , 2007-05-25 16:34:14

Cik noprotu,tad Zii ir sieva Alexzz, vai? Kaut kas te vienalga neštimmē.
"Bet par tām narkotikām,ar mani,pa telefonu runāja ārsts,kurš savu uzvārdu man nenosauca,tākā nevarēšu pateikt,kurš bij tas ...... pie kam tai brīdī blakus bērnam bij skolotāja,kas tam ārstam bij iedevusi klausuli,lai ar mani parunā"
Un vai skolotāja nezināja, kas tas par ārstu bija? Nu kas par muļķībām!!!! Vai tiešām vecākiem neinteresē, kurš bija tas ļaunais, kas viņu bērnu gribēja nozāļot?
Kaut vai intereses pēc, lai nepieļautu identisku gadījumu nākošajā reizē?
Pieļauju, ka tas viss tika pārprasts un rezultātā no mušas zilonis uztaisīts!
Bet ne tas ir galvenais. Galvenais, ka meitene atlabst un ir sveika un vesela.
Lai Dievs dod veselību :)

Doctor , 2007-05-25 21:33:03

Paldies,Dakter! :-)
...ne vienmēr stresa situācijās cilvēki rīkojās tieši tā,kā tam būtu jābūt un skolotājai arī neviens savu uzvārdu nensauca,kad pati tiku pie runāšanas ar dakteri Zītaru,kurš nebij tai brīdī klāt un vispār neko nezināja,viņš man nosauca dakteru vārdus,kam tobrīd bij jābūt maiņā,bet kā tu bakstīsi uz kādu konkrēti,ja īsti nezini,kurš tas bija,tapēc lai nevienu konkrēti neapvainotu nepatiesi,fakts tika izstāstīts,kā tāds.
Bet labi,ka viss ir tā kā ir patlaban,ārstēšanos jāturpina,jo,kā man liekas,līdz galam nav vēl labi,tad nu arī brauksim uz Rīgu un visur citur,pie speciālistiem,jo krīze,cerams,ka ir cauri...
Būs jau labi... cerams... :)

Zii , 2007-05-26 09:36:05

Tikai un vienīgi uz Rīgu! Mani tuvinieki cik reizes jau ir saskārušies ar Ogres ārstu neprofesionaitāti, nemaz nerunājot par šādu te gadījumu, kāds ir jums! Neko labu nevar pateikt ne par dzemdību nodaļu, ne ķirurģisko, poliklīnika vispār ir ārpus apspriešanas.
Ja nav noslēpums, kas meitenei kaiš?

Doctor , 2007-05-27 06:38:00

meiteni vienkārši skolā piekāva,kā rezultātā nonāca slimnīcā ar smadzeņu satricinājumu,bija zaudējusi samaņu, uz kādu brīdi,lūzumu nav,ir tikai sasitumi,vismaz tā uzrādot analīzes,rengens,sonoskopija,pat gastroskopija.
pazīmes,pēc kurām tika nospriests,ka šī slimnīcā esot,salietojusies kaut ko,bija izmisīga tvarstīšanās pēc gaisa,konvulsijas,vemšana,nelaba dūša un sāpes vēdera dobumā.
Sāpes sprandā,nelabums,sapes kunģī un kaulos vēl ir,mugura sāpot,bet pārējais jau liekas,ka labi,pamazām ķepurojamis,tagad vismaz varēsim pasi izbraukāt pie ārstiem,ja mums izdosies dabūt nosūtijumus sīkākai izmeklēšanai.
Bet dzīvību mums glāba,gluži jau bez palīdzības neesam palikuši,lai nu kāda ta bija,paldies,ka bija vispār.
Man tikai bēdīgi,ka no slimnīcas bērns pārbrauca ar kukaiņiem galvā ;( vietā,kur jābūt pilnīgai dezinfekcijai un tīrībai,re,kas tiek audzēts... Vakar bērns sūdzējās,ka galva niez, aptiekas blakus nav,nedzīvojam nekāda centrā :( tad tik šodien tiku uz autobusu un aptieku,lai iegadātos pretkukaiņu līdzekli... brrr... tīrās šausmas... un arī,kā tu cilvēks,apvainosi kādu konkrēti?... neviens galvas nepārbauda uzņemšanā.
Nezinu,Ogrē neesmu bijusi dzmdību nodaļā,dzemdeju Aizkrauklē,kopā ar vīru,tikai viena daktere bija nelaipna un viena māsiņa,viss pārējais bija labi,nevar sūdzēties.
Par Rīgas dakteriem man ar nekas ipaši labs nebij sakāms,vismaz vienu reizi man "palaimējās" tur būt uz sonoskopiju;apkalpošana bij vienkārši riebīga,māsa bij līdzi rociņu paturēt,jo ko tādu pirmo reizi dariju un visu dzirdēja,kā man šī atbildēja rupji,kad uzdevu jautājumus par to,ko viņa man teica,lūdzot paskaidrot,kas tas tāds ir,jo nekad mūžā ar ko tādu netiku saskārusies ,ka varēja dzirdēt pat uzgaidāmaja telpā visu mūsu sarunu... :( Mana privāt ārste iesaka vairs tur negriezties. Gribēju izmukt no Ogres ārstu rupjības un ieskrēju Rīgas ārstu rupjībā. vo kā...
Takā rupjība paliek rupjība,lai arī kur tas būtu Rīgā,Ogrē,vai kur citur... nepatīkami un skumji... :(
Tu jau tā baidies no dakteriem,ko šie tev darīs,tad vēl uzbrauc,nolamā,vai vēl kā savādāk. ...secinājums viens - neiet pie ārstiem...
Lai veicas un izdodas labajiem,sirsnigajiem,atsaucīgajiem dakteriem,ārstiem,māsiņām un citiem medicīnas darbiniekiem. :)

zii , 2007-05-27 19:16:08

Mjā.... smagi :(((((

Nu turieties. Būs labi!

Doctor , 2007-05-27 21:37:29

paldies :) kādreiz tak jābūt labi,nevar tak visu laiku neveikties.
Runājot par labajiem ārstiem,man ir ļoti atsaucīga ģimenes ārste Anna Vāvere,kas nekad man nav liegusi palīdzību,par to pat neņemot atlīdzību.
Takā noteikti būs labi,mūs nosūtija uz Rīgu un vēl kaut kāda izmeklēšana sīkāka Ogrē un tad jau būsim pavisam uz pekām :))

Zii , 2007-05-28 17:41:55

Nu jā, par to slimnīcas būšanu ir kā ir, bet kā būtu valsts valodā rakstīt...

Kataklizma , 2007-06-05 10:57:55

laikam urla neprot PA LATVISKI dakteram paskaidrot, ka sados ar trubu pa galvu, ja bāzīs narkotikas.

ziedonis , 2007-06-26 01:07:26

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet