Zivis pie veikala Domo
Uzmanieties ar žāvētu zivju pirkšanu pie Domo, kuras parasti tirgo piektdienās. Visa ģimene tā saindējāmies, ka nu jau nedēļa apkārt, bet sekas tam vēl jūtam šodien.
Vai tu neesi konkurents šim tirgotājam?
Vai neesi tualetes papira tirgotaja?
Mēs arī pagājušo nedēļu pirkām un viss ok. tikai viena problēma, ļoti ātri apēdās par maz nopirkām.
ar zivim ta ir var ritigi saindeties.jo vesas ari var izzavet.
Konkurentam skauž, ka labi sanāk. Mēs tieši piektdien i asari i foreli pirkām, jāsaka.... BIJA ĻOOOOOTI GARDI!!!
Santa, kā varat apgalvot, ka esat saindējusies tieši no šo žāvēto zivju ēšanas? Varbūt Jūsu ģimene vienkārši bija saslimusi ar kādu no vēdera vīrusiem, kuri šobrīd aktīvi "darbojas" Ogrē? Un tas neveiksmīgi sakrita ar zivju ēšanu...
Man ari ta gadijas pec zivju esanas pagaja 1 stunda tad mocijos 5 dienas nezinu varjau but ta bija sagadisansa un tas bija rota virus bet man jau liekas ka tomer saindesanas.Zivis jau tiesam garsigas bet nu pec sadam mocibam ilgi needisu un es nesmu konkurente izteicu tikai savu pieredzi
es ari biju saindejies ar zivim un vairs neperku.jo neesu parliecinats cik svaigas zivis tiek zavetas varbut vecas.jo zivis bojajas atri.
Paldies
vai man vienam liekas ka peedeejie divi komentaari ir viena purna rakstiiti! kljuudas identiskas!
tu tacu mikijs esi ritiks mudaks.
Es sad tad braucu no darba,ari iebraucu,noperku kadu zivtinu...nezinu,ka var saindeties,jo ara nav baigie plusi un zivis ir vakardienas zaveti! Bet musu gimene nekad nebija problemu!! Uzskatu ks tie ir konkuretni! Kas pie Topa Vai Elvi tirgo