friziers

kur ir palikuši visi labie meistari? vai tiešām palikuši tikai tie,kuri pat nezina jaunākās tendences un nav gatavi mācīties jaunās tehnikas ?

agnese , 2014-03-03 17:19:57

Ienāk maņaka kolchoza klubā uz dejām nobļaujas "No paša Landona un Konotopa pēdējās modes Krampļina ne vēsts !?"

Lunis , 2014-03-03 18:18:58

Ja vajag nano tehnoloģijas, var taču aizbraukt uz Rīgu.Nieka attalums.

rose , 2014-03-03 20:03:28

Es ar esmu šokā. Eju, kur iedams, nekur neprot griezt :(
un tā no mēneša uz mēnesi. no gada uz gadu.

yow , 2014-03-03 23:05:16

yow : Kā kukulītis pilnīgi , RIPOJU RIPOJU , tā mums ir :( :D

Lunis , 2014-03-03 23:18:23

laikam mati neriktīgi...
un vai tad rīgā ir kādas superfrizieres?

rosei , 2014-03-04 07:46:40

ogre visi frizieri nevēlas attīstīties,ir klienti,kā māku tā maucu,liekus izdevumus nevar atļauties,lai pilnveidotos,skarbi,bet fakts

santa , 2014-03-04 10:17:12

Katram nevar izdabat , vienam labi otram slikti ,tu laikam agnese pati nezin ko gribi.

ss... , 2014-03-04 13:39:07

Zinu ko veelos,dzīvoju ogrē,bet frizieru daudz,tolka nekāda,esmu atradusi labu frizieri Rīgā,kura neskatoties uz gadiem pilnveido savas prasmes,ASV,Itālijā,Krievijā,vai tiešām mūsu pašu pilsētā nav meistaru,kā tikai galvaspilsētā?

agnese , 2014-03-04 14:03:10

santa : Nu tur tu maldies. Ogrē ir gana krutu frizieru MEISTARU nevis visādas muļķītes kas "Iemācās un griež" pamatā lētos salonos tādas tussē , bet cilvēki ar profesionālu kvalifikāciju FRIZIERMEISTARS. Lai iegūtu tādu kvalifikāciju jābūt gan sertificētai profesionālai izglītībai gan daudzu gadu profesionālai pieredzei AMATĀ gan katru gadu jāiziet visādas mācības un konkursi. Praktiski visiem viena iezīme viņi NEŅEM "Klientus no malas" tas vienkārši nav nepieciešams , viens no profesionāla MEISTARA iezīmēm ar laiku viņam ir pietiekami astāvīgu klientu lai CITI papildus nebūtu nepieciešami. Manā jomā arī tā ir , man nav NEPIECIEŠAMI cilvēki no malas pilnīgi piektiek cilvēku kuri nāk jau 3 paaudzē kuru gaumi un prioritētes es labi zinu varu uztaisīt PRECĪZI tā kā viņam patīk. Jauns klients JAUNS ČAKARS tas mūsdienās neatmaksājas, domāju ka nevienā pakalpojumu jomā.

Lunis , 2014-03-04 14:11:33

un visu mūžu staigā vienā frizūrā.kura pat īsti nepiestāv. he,he vīlusies esmu pati savā pilsētā,ļoti žēl.

agnese , 2014-03-04 14:48:48

agnese : Laikam švaki lasi , lai būtu meistars gribi negribi JĀMĀCĀS jāliek eksāmeni JĀMĀK jauni stili griezumi:) Es gan neesmu frizieris BET cieši saistīts ar šo jomu tulīt 30 gadu, par cik bieži man nav laika un MEISTARĒM protams arī tīri praktisku apsvērumu dēļ mēdzu ieiet "Tuvākajā iestādē" . Nelienu nekad pie "Smukiem zaļiem skuķīšiem" tādām 100% nav pieredzes , skatos pēc cilvēka kam varētu būt VISMAZ kāda pieredze , principā PĒC tam 8 no 10 gadījumiem nogriezts ir TĀ KĀ ES VĒLOS ! Taču 90% gadījumu nogriezts ir SLIKTI tīri tehniski , vienkarši cilvēks neprot elementāri KVALITĀTĪVI NOGRIEZT amatu neprot . Es to redzu SPOGULĪ pakstoties uz griezumu. Protams pēc kāda laika kad laiks vai pienāk mana rinda iedodos pie SAVĀM meistarēm , praktiski vienmēr texts KURŠ ATKAL NOPLĒSA !? Vēl kas interesanti , šad tad ir gadījies būt arī par modeli KONKURSOS gan Latvijā gan ARPUS . Smiesies bet tur 90% gadījumu KVALITĀTĒ konkursos utt ir ZEMĀKA nekā Ogres kaktu salonos :):) SMUKI bet skikti nogriezts.

Lunis , 2014-03-04 15:34:40

Kā var būt smuki, bet slikti?

?? , 2014-03-04 16:54:48

?? : MIERĪGI ! Skatās jau pa "Gabalu" un jāgriež ātri bieži pavirši "Kā šovu" citādi ātri nesanāk :) Pēc tam visādi asistenti "Piestrādā" pielīdzina papildus piedzen , tas NAV ATRI:):) Nu redz un RETI tas kas tiek griezts ātri ŠOVĀ ir arī vienlīdz kvalitatīvi :):) Asistenti mūsdienās nereti ir tie paši KAUT KĀDI pusmācīti klauni vai iesācēji :)

Lunis , 2014-03-04 17:13:40

LUNIM taisnība -skrējējas ekskursantes mums nav vajadzīgas-vienmēr jāklausās ,ka iepriekšējā meistare viņai sabojāja matus.

... , 2014-03-04 21:44:24

Laba,bet dārga ir Dina Renē.Daudz mācās,uzklausīs un izpildīs tavas vēlmes.Ja nezināsi,ko īsti gribi,palīdzēs izdomāt.Pieraksts jāgaida ilgi,lidz 1,5 mēn,bet rezultats būs ta vērts,ar piebildi,ja naudas ir pietiekoši,jo kā teicu,manuprāt Ogrē dargākā meistare uz šo dienu.Jaunus klientus labprat ņem un nevienam neatsaka,ja esi pierakstījies.Vēl man ļoti patīk Santa pie Nestes tai majā,kur lejā autoveikals.Strādā tehniski perfekti,bet pašai precizi jāzina,ko gribi,jo ar savu iniciatīvu minēta meistare neizceļas.Droši,ka ir vēl kāda laba meistare,bet man ar šīm divām pilnigi pietiek.

Vita , 2014-03-04 23:22:29

Vita : ir Dina Renē izklausās divdomīgi :0 Bet Ogrē jau tā ir ja daņčiu placi var nosaukt skaidrā latviešu valodā par Hauzi jeb ateju [ Hauze , Proveja , Apītis , latrine , backhouse sononīmi vardam Ateja jeb WC ] Tad frizētavu par reni , labi ka ne rensteli arī izcils domu lidojums:)

Lunis , 2014-03-04 23:33:28

"Santa Pie Nestes...Strada tehniski perfekti..Iedomiga...nemakulīga...

Ku-ku , 2014-03-05 07:19:57

Ku-ku : Vismaz smuka ir ?

Lunis , 2014-03-05 12:32:32

sāksim jau ar to, ka ogrē ir arī labi frizieri, bet stradā pa klusiņo, pa melno....turpināsim ar to, ka jā, piekrītu, Dina Renē ir interesanta, jā , loti dārga, dažreiz ir vērts izbaudīt , bet, ar kādam tiesībām tik lielu samaksu prasa viņas kolēģi, kuriem pat nav puse izglitības, kada ir Dinai.....
Līdzjutība arī frizieriem, jo...neslēpsim....lielākā daļa sievietes skrien pie friziera uzlabot sev omu, kad pašu dzīve grīstē iet, un tad nu frizierim jāprot būt arī psihologam un neirologam:)) ah, un labi, ja labi beidzas, tad frizieris ir profesionālis, cena adekvāta , viss čikiniekos!!!
un vēl, piedevās- frizieris kā diagnoze- vienmēr iekomentēs, cik neprofesionāls ir bijis tieši tavs iepriekšējais frizieris...jo šie tekstiņi- ārprāts, kas ar jūsu matiem darīts!!!!!- lūk es gan, visu zinu, visu protu, ...nu neslavēs, neslavēs kolēģa darbu, ..tālu lidz tam
Un neslēpsim, slinki arī, naudu grib, bet paskataties uz darba laikiem, cik frizieri ir uz vietas salonu darba laikā, ..atruna, uz pierakstu, nav pierakstu...bet to, ka viss jāizcina, jānopelna, nu nesajēdz!!!
Visādi citādi, veiksmi meklētājiem un atradējiem, jo Ogrē ir , ir arī friziermeistari pa normālām cenām, jā Amatniecības kameras meistari.

bla bla bla , 2014-03-07 10:49:15

Eju Ogrē un esmu super apmierināta. www.salons-skaistumkopsana.lv Vienu brīdi tur strādāja traka friziere, bet par laimi vairs nestrādā, tā točna nemācēja griezt, bīstama bija jebkāda veida matiem, pat pensīši negribēja pie viņas. Tagad tur ir jauna frizierīte, ļoti patīk:) Abas tur ir superīgas frizieres īstenībā.

Zinta , 2014-03-12 16:38:11

stāsti manim ,Daugaviņ..... kā izdzīvo frizieris, kurš safrizē pensīti pa 5 eiro..paldies Dievam, ka tādi vēl ir, jo citādi jau pensīts vispār apaugtu..bet nu nav, nav, nav tādam frizierim motivācija ko pamācīties jaunāku, jo tad jau cena bus pavisam cita....tā , ka nebāz te vienā katlā visu

nu zin , 2014-03-14 23:06:26

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet