P. Treimanis
Ievēroju, ka "P. Treimaņa" raksti kļūst ārvien garāki, bet jēgas tajos kā nebija, tā nav. Ko teiksiet, novadnieki?
Ivaram līdz P.Treimanim augt un neizaugt... Katram savi griesti.
Skolā biji grūtgalvis, lasi pa zilbēm un par rindkopu garāku tekstu nespēj uztvert? Nabadziņš, grūti tev....
Un ko par to visu domā Lunijs?
Agris : A man beidzot paliek INTERESANTI :):) Lielās lietās tas tā nav mans , bet SPERT PAT PA SĪKUMIEM kaut kādi štrunta pasta pakalpojumi tas jau liecina par konkrētu personāžu PĀRLIECĪBU un dzīvesstilu "Pašvaldībs maks ka sava kabata" !
Lai vairāk būtu tādu P. Treimaņu , tad mēs varētu ar cerībām raudzīties Ogres novada nākotnē.Esošais vadītājs nespēj vairs vadīt parādi, par ko liecina P.Treimaņa raksti.
Laba valoda. Laba publicistika.
Treimaņa sacerējumi un pašrocīgi rakstīti komentār visiem pie pak.ļas.
Ja autors "Treimaņis"- lasīt tekstu nav nekādas vajadzības, tāpat skaidrs - vnk melnais piārs pret Ogres domi. Pasūtītājs arī visiem labi zināms.
Lasu kā labu uzjautrinošu detektīvromānu.
Man gan neiteresē kas ir pie tavas pak.ļas, bet manu liec mierā, jo neesi pilnvarots visu vārdā te izreikties.
Bartkevičs zaudē savas pozīcijas! Visās savās neveiksmes vaino melno piāru, bet varbūt jāapskatās pašam uz sevi un vaina sevī. Savā attieksmē pret citiem.
Pauls Treimanis rullē!
Labs pērkamās žurnālistikas paraugs, kurā atspoguļots tikai vienas puses viedoklis un tas pats izpušķotā veidā.
Kad Pūķei uzdeva jautājumus tad augsprātīgā Pūķe atbildēja, ka viņai nav līgums ar Ogrenet un uz uzdotajiem jautājumiem neatbildēs. Bartkevičs ar Pūķi nekomunicē ar mēdijiem !
Ogrenetu sāku lasīt no tā laika, kad tur parādījās Pauls Treimanis, jo viņš parāda domnieku otru - īsto - seju.
Labi ,ka ir tads Pauls Treimanis!!!Citadi ir tada dala dome,kuri sevi uzskata ,ka ir sabiedribas krejums,bet parejie sudi uz kocina!