par daktera pienakumi

14.02.2014. Pulkst. 12:55 saistībā ar veselības problēmām es griezos pie lora - Ivetas Melkertes. Ārsta darba laiks bija līdz 13:00. Viņa atteicās mani pieņemt. Pamatojums bija tāds, ka es nēsmu bērns, bet esmu vienkārši parasts cilvēks. Vai īsts ārsts var atteikt pacientam kurš vērsies pēc palīdzības ārsta darba laikā?

Cietushais , 2014-02-17 12:06:39

Protams. Nav jau neatliekamā palīdzība, kad dzīvība briesmās. Pie dr.Melkertes (kā pie jebkura speciālista) ir jāpierakstās. Ne cietušais, bet bezkaunīgais, kurš domā, ka viņa dēļ dakterim jāstrādā pēc sava darba laika (saprotams, ka pa piecām minūtēm līdz darba laika beigām daktere apskati nevar veikt).

cietējam , 2014-02-17 12:54:29

Cilvēk, te neiet runa par darba laiku. Ja 5 min pirms beigšanas, varēja pieņemt. Ja nu ir tādas problēmas, ka draud invaliditāte? Es runāju par elementāru cieņu un izpratni pret pacientu. Gabals dokam nenokristu, bet cieņu labas domas gan iegūtu. Diemžēl, Ogre ļoti bieži izceļas ar to, ka cilvēkus parastos te maz ciena.....
Ja tev gadītos tāda nelaime? Būtu priecīgs, ja pēc tam paliktu puskurls? VAi vēl trakāk?

>> cietējam , 2014-02-17 13:16:35

Es reizēm ar iekaisušu deguna dobumu uz skalošanu gaidu rindā 5 dienas. Un dzīva. Saprastu, ja Tevi izmestu no uzņemšanas nodaļas, tad būtu cietušais. Un pie jebkura LORa Ogrē ir pieraksts, kad ļoti ļoti vajadzēju, braucu uz dzīvo rindu Lielvārdē, kur Melkerte pieņem dienās, kad Ogrē nestrādā!

to Cietushais , 2014-02-17 13:47:15

Raksti sūdzību Veselības ministrijai,un tādu dakteru paliks mazāk,jo viņi strādā četras stundas,bet saņem par pilnu drba dienu

, 2014-02-17 13:47:40

Nesapratīšu, kāpēc ārstam būtu jāstrādā pēc darba laika? Ja ir akūta problēma, kas draud ar invaliditāti, tad jābrauc uz slimnīcu. Ja kaite nav akūta, tad jāpierakstās. Vai tiešām tas ir tik sarežģīti??!! Mazliet cienīt cita laiku....

darba laiks , 2014-02-17 14:24:30

Domaju, ka vaina ir tevī pašā - gan jau atnāci un sāki pirkstus vicināt. Melkerte nekad nevienam neatsaka un arī neticu, ka viņai nebija pacientu. Pie viņas pieraksts ir pilns mēnešus uz priekšu - pie tam tagad kā reize ir sezona. Pie tam, cik man zināms, viņa pieņem pusdienu Ogrē un tad skrien uz lielvārdi, kur viņai pēc stundas sāka pieņemšana. Šī nu ir tā ārste, kas rakstāma ar lielo burtu - nekad neatsaka, ja nepieciešams, ļoti izsmeļoši nokonsultē arī pa telefonu...

Anete , 2014-02-17 14:52:00

Pilnīgi Jums piekrītu!

Anetei , 2014-02-17 15:38:04

Melkerte ir tukša vieta, labāk braukt uz Rīgu. LIELVĀRDĒ arī nedod čekus. JĀZIŅO nacionālam veselības centram. tālrunis 80001234

auss , 2014-02-17 15:45:43

Melkerte ir tukša vieta,PIEKRITU

mes , 2014-02-17 16:46:28

Un kādēļ gan viņai būtu jāpaliek ilgāk par savu darba laiku? Cietušais nevarēja agrāk iztūļāties? Pats vainīgs..

ono , 2014-02-18 09:19:09

Varbūt nākamreiz atnāc 12.59 un tad pačīksti ka tevi nepieņēma.Vai tu ,cietušais ,bieži strādā pēc darba laika??? Tais piecās minūtēs tev vienīgi varētu pierakstīt kā sauc un tad pateikt uzredzēšanos!

sana , 2014-02-18 09:53:43

Pēc saskares ar dr.Melkerti, biju sašutusi ļoti. Līdzīgu situāciju izbaudīju uz savas ādas , tikai pieņemšanas laiks bija pa vidu, pacienta neviena, bet viņa ieteica rakstīties rindā, lai gan bija akūta nepieciešamība.

xxx , 2014-02-18 11:20:36

zel ka dakteri palidz tikai darba laika

cietushais , 2014-02-18 12:01:21

Cietēja, ja jau tava problēma bija TIK akūta, tad šaubos, ka tāparādījās 10min pirms ārsta darba beigām..Ko tad tu gaidīji līdz pēdējam un tad skrēji, ka par visām varītēm vajag!!?? Vaiarī tev kā Alisei brīnumzemē viss bija ok,nekādu problēmu pazīmju, tikai 10min pirms ārsts dodas prom, tev kkas sāk sāpēt tā,ka mirsti nost?

rawr , 2014-02-18 12:40:23

Tādi cilvēki ka Cietushais,ļoti patīk līst bez rindas un pieraksta.Pati nesen saskāros ar tādu bezkauņu,gribēja ielīst bez pieraksta un rindas,bet ātri vien noliku viņu pie vietas.

? , 2014-02-18 22:04:27

No savas rūgtās pieredzes-saistibā ar šo DR. -reiz, pirms kāda laiciņa ārstējos savā miestā,nosūtīja pie speciālista Lielvārdē dr.melkertes(speciāli rakstu ar mazo burtu) ! Tas,ka čekus nedod,nav tas trakākais. Vizītes laikā attieksme bija tik negatīva,it ka es simulētu,un rekomendeja ģimenes ārstam izrakstīt darbā. Pateicoties VIŅAS terapijai,man tagad regulāri pie saslimšanas ar iesnām,deguna dobuma iekaisums. Stāsts,protams,ar to nebeidzās,radās blaknes u.t.t. Tā,ka labāk no viņas apmeklējumiem izvairieties gan Lielvārdē,gan Ogrē.(gribu piebilst,ka man nav tas vecums-virs 50_lai simulētu,neesmu katīgu ieradumu piekritēja,u.t.t.) Sarūgtinājums ir palicis ,jo sekas ir joprojām,bet tagad ārstējos citur.

es , 2014-02-19 14:34:38

Tādi kā ,,Cietushais,,visur iet pēdējā minūtē(pie ārsta,uz veikalu utt.) un grib lai visi strādā pēc darba laika,jo princis ieradies,bet pats savu dir*u laicīgi no mājas nevar izvilkt .Kaunējies būtu tādu rakstiņu rakstīt,atradis globālu problēmu.Mīkstmiesis.

apmierinātā , 2014-02-20 01:51:52

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet