Štoka pica
Garšīgi paēdu.Mierīga atmosfēra.Bet pica bija jāgaida teju pusstundu.Pasūtot uz mājām,jāgaida 15,20 minūtes.Kur loģika?
Vienīgi picas tur vēl ir ēdamas, bet pārējais galīgi garām.
slima/s esi? 15 minūtes redz jāgaida, ārprāc uz cik slima tauta sāk palikt!!!
Tas jau nieks, salīdzinot ar Čilli picēriju Ogrē, kur, kad pasūtījām laicīgi galdiņu vakaram, izrādās, par mums bija aizmirsuši. Tad ierādīja nenovāktu, netīru galdiņu. Sēdējām, gaidījām 15 min - tā arī nenovāca netīros traukus, un, kad gājām prom, noteica "jums tāpat būtu stunda jāgaida uz pasūtījumu"... Tā, ka 15- 30 min jau ir zibenīgi, salīdzinoši ar Čilli iestādi!
pff, shtoka picaa pica jaagaida ar piegadi 15,20min?? :D kur juus taadas muljkjiibas izraavaat... dziivoju 2min no ceptuves, pasuutot uz maajaam, peedeejaa pusotra gada laikaa NEKAD neesmu sanjemusi picu atraak par 40min... parasti atved tikai pec stundas un vairaak :D
pff, shtoka picaa pica jaagaida ar piegadi 15,20min?? :D kur juus taadas muljkjiibas izraavaat... dziivoju 2min no ceptuves, pasuutot uz maajaam, peedeejaa pusotra gada laikaa NEKAD neesmu sanjemusi picu atraak par 40min... parasti atved tikai pec stundas un vairaak :D
Pēc saviem novērojumiem varu teikt, ka Štoka pica ir ļoti spēcīgi zaudējusi savu kvalitāti. Ja sākumā tas bija jēdzīgs kafūzis, tad tagad palicis par lētu ēdnīcu. Ļoti nepatīk, ka klientiem kas nāk katru dienu nav atlaižu sistēmas un arī ēdienu piedāvājums vienveidīgs. Īpašniekam būtu spēcīgi jāpiedomā pie sava uzņēmuma prestiža.
Pilnīgi nepiekrītu. Ēdiena kvalitāte un daudzveidība ir pietiekama, vismaz man bieži vien ir tā, ka nezinu ko ņemt, jo viss izskatās garšīgs.
Gaumes jautājums!!!
Nezinu nevienu ēdināšanas iestādi ne Ogrē, ne Rïgā (bieži ēdu), kur būtu atlaižu sistēma patstāvīgajiem klientiem.
varbūt tieši tāpēc Štoka pica varētu būt pirmā, kura piedāvātu tādu ekstru pastāvīgajiem pircējiem??? ;)
Rīgā ir tāda laba iestāde kā "Fabrika" Tērbatas ielā, ir pastāvīgo klientu atlaižu sistēma. Tas pats Čilli Pica, Sinjorita Kuku utml.. Štokam nu gan ēdieni nepavisam nav garšīgi. Salātu izvēles vispār nav. Ēdieni atkārtojās utt.
Tas gan labi. Tie ir tie, kuri nav jābaro ar karotīti?
Man ir savs viedoklis, man nepatīk kā apkalpo blondā meitene, vienmēr neapmierināta. Žēl, būtu jāpriecājas ka ir cilvēki kas var atļauties un vēlās paēst tajā kafūžī :)