dr.Rudzāts

Ogres poliklīnikā izbaudīju drausmīgu attieksmi no dr.Rudzāta puses.No ģimenes ārsta tikām sūtīti pie ķirurga,jo bērnam sāpēja vēders,bij aizdomas uz apendecītu.Tas saucamais dr.sēdēja savā krēslā izgāzies un jutās ļoti neapmierināts ka mēs vispār esam atnākuši.Sāka klaigāt,ka mēs esam atnākuši vispār ne pie tā ārsta ,kuru mums vajag..... Tad es viņam teicu,ka nejau mēs tāpat vien te staigājam,bet gan mums sūtīja ģimenes ārsts uz konsultāciju.Es uzskatu ka tāpēc jau medicīnas iestādes domātas ,lai tur grieztos pēc palīdzības...... bet tā arī neko vairāk par rupju vārdu krājumu no šī dr.puses mēs nedzirdējām.Skumji ka tāda attieksme .....

maamina , 2007-05-15 07:40:15

Es piedāvātu nošaut katru desmito ārstu, tad visi pārējie sāks atgriezties uz zemes un pats galvenais - sāks domāt par savu rīcību.

D> , 2007-05-15 08:44:50

VIDā vismaz nav tik traki. Lūk šie ir saldie nodarbinātības augļi - dari ko gribi, tik un tā neatlaidīs!

ūesbē , 2007-05-15 09:24:37

visus pensionārus- ārstus vajag iztīrīt no slimnīcām un poliklīnikām!pieraduši PSRS laikos strādāt, nu nevar viņi citādi!jūtās ,kā pasaules nabas!

slimniece , 2007-05-15 10:44:31

jā manuprāt viņš jau savas smadzenītes ir nodzēris. Takā būtu laiks arī doties pelnītā atpūtā.

xxx , 2007-05-16 07:26:12

Ta jūs ko??? Kaut ass un rupjš ,toties Rudzāts ir un paliek vislabākais ķirurgs Ogrē,jo cita vienkārši nav ,kas saprot tik daudz! Kam nav bijusi darīšana ar ķirurgiem tie vienkārši nezin,kas ir zinoš ārsts.

Dille , 2007-05-16 07:52:27

eh atceros kā viņš mani nolamāja, bet pati vien biju vainīga....ka kajai bij pušums bij jāšuj ciet a es aizlaidos prom (jo no ķirurgiemb iiles it īpaši ka jāšuj pušums)man pēc h atved atpakaļ un atkal tas pats dr.priekšā mani nolamāja tad uzlika šuves un palaida prom! pēc nedēlām 2 atkal es turpat roka lauzta ka ieraudziiju dakteri sabijos ka atkal lamāsies, bet nekā.un ciknu man tur gadas iegriesties nēesu dzirdējusi ka viņš lamātos.TAS IR PATS LABāKAIS,LAIPNāKAIS, JAUKāKAIS DAKTERS KO PAZīSTU!

MAZIņā , 2007-05-16 09:32:23

muļķības cik esu bijis pie dr.Rudzāta un cik zinu....sim nu gan neticu!

HEHEHE , 2007-05-16 09:34:08

ļoti žēl, ka dr.Čiblis vairs nepieņem Ogres poliklīnikā

kia , 2007-05-17 10:24:14

Tā ir ar tiem ārstiem....
Ja gribi palikt vesels, neej uz Ogres slimnīcu vai poliklīniku.....

danija , 2007-05-17 14:41:15

Vajadzeetu tiem ķirurgiem pashiem kautko izgriezt bez narkozes, vinji ti gaida lai kaadu uzšķērstu!!!

ojojojojojoi , 2007-05-31 18:05:58

jaa, Čiblis mana rii ljoti patikaa...tas tiesham bija labs aarsts!!!Visu cieņu!!!

agnesiite , 2007-07-31 17:01:46

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet