veikals TOP
Šodien TOPā nopirku jau smakojošu lasi, ko tirgo sagrieztu šķēlītēs.Pie cenas bija derīguma termiņš 08.02., uz iepakojuma 07.02.To. ka šis mazsālītais lasis nav ēdams, konstatēju tikai mājās.Diemžēl nedzīvoju veikala tuvumā un atpakaļ preci nest nebija laika.Iesaku pircējiem būt uzmanīgiem un nepaļauties uz TOPa preču derīguma temiņiem sveramām zivīm.
es piektdien Elvī nopirku neēdamu lasi....
Vaig atcerēties Latvijas Padomju Sociālistiskās Republikas laikus ar dziesmiņu "Gastronomā vista kārna, guļ kā nosprāgusi vārna ...".
Man arī ir gadījies vecu lasi TOPĀ nopirkt.
Es vakar Topà nopirku siļķi kaźokà, dikti skaista izskatījàs, vienīgà bēda, ka bietes bija aptuveni puse no visàm sastàvdaļàm. Un tà nu es pa èdu biešu salàtus pa dàrgo;(((
Lielvārdē?
nav lemts mums lasi ēst.....
Miesa sāk pūt un sadalīties uzreiz pēc dvēseles aiziešanas, tā ka ne lasis ne siļķe vispār nevar būt ēdiens, ja vien cilvēks neuzskata sevi par plēsīgo dzīvnieku vai maitēdāju.
Veikalos, ja tirgo lasi, ko paši sagriezuši šķēlītēs, tas nav svaigs.Tas ir daudzos veikalos, ne tikai TOP.
Ogres TOPā nekad nav bijušas problēmas ar veikalā fasēto lasi. Pirkusi esmu bieži.
ēd skaidrā, tad sapratīsi!
man viss ir skaidrs: esmu plēsējs - ēdu lasi un siļķi...
uz topu vairs neiešu, kasiere saspieda preci pārbīdīdama to mietu, mainīt atteicās un vispār mani ignorēja, jo turpināja ar nākošo pircēju(savu paziņu) jestru sarunu par dzīvi....