Ogres stacija
Kā piegriezies tas stacijas 'bomžatniks'! Jau pulkst.20.20 viens pārdzēries 'purns' sēž stacijā,aizmidzis,krāc,pa miegam kautko pretīgu vāvuļo,vervelē bezfilmā,bet parastam pasažierim,kasgribētu uzgaidīt vilcienu siltā stacijas uzgaidamā telpā-jāsēž ārā aukstumā'jo vienā telpā ar šo verpli nav ne mazākās vēlēšanās elpot vienā elpā! Vai tad pašvaldības policijai tādus mērgļus nebūtu jebkā janeitralizē,lai viņi pasēž ārā aukstumā bet normāli pilsoņi gaida vilcienu telpā!? Vai tad stacijas darbiniekiem par to nav nekādas daļas piem. Kat vai piezvanīt tai pašai pašvaldības policijai.?
Dzejnieks? Teikšu, ka talantīgi...
Nav Latiš algu saņēmis?
Arī no rītiem ir gadījies ieiet stacijā, elpot pēc iespējas mazāk, lai nejustu smaku, ātri ātri nopirkt buļeti (cik nu tas iespējams), un skriet ārā no stacijas, jo kāds smirdīgs cilvēks tur atpūšas... Nekad neesmu redzējusi, ka jelkāds pievērstu tam uzmanību...
Nu uz perona jau arī smēķētāji rūpējas, lai visiem tiek kāds mākonītis nikotīna un darvas :( pašvaldības policijai jau laikam ir svarīgākas lietas ko darīt....
Tā ka stacijā nav nepieciešams uzturēties ( pērku mēnešbiļeti Rīgas stacijā) - tas īpaši mani neskar, bet saprotu pārējos. PP jau nu vajadzētu tur iegriezties un ievest kārtību. Šaubos, ka kasierēm patīk uz "atpūtniekiem" skatīties un elpot to smaku.
Par rīta smēķētājiem uz perona - drausmas! Daži pat tādi, kas nepaiet maliņā, bet starp visiem pārējiem (zem jumtiņa) stāv un kūpina!!
Kad tie PP sāks regulāri tvarstīt smēķētājus, tad parādīsies jaunas gaudu dziesmas par policejisko valsti, pārmetumi PP un retoriski jautājumi par to, vai kārtības sargiem nopietnāku pārkāpēju trūkst. Tā ir jau bijis un būs atkal...
Par smēķētājiem... Man pat pašam kā smēķētājam tas ļoti kaitina un pats nekad publiskā vietā kur man blakus ir cilvēki nepīpēju. Ja indējies, tad indējos viens. Ir jāciena citi!
Es domāju ka man vienai nepatīk smēķētāji,esu dažas reizes aizrādījusi.....daudz jauna par sevi uzzinājusi,jo man pat prātā neienāca ka tām kurām nepatīk dūmi nav kārtīgi iz*istas,nēsu vecmeita un šitā lieta man nav trūkumā,bet laikam no malas labāk redzams....Iešu uzklupt vīram...