jaunogres tirgus

Piekritu,cukukuts liela,kadi ceki?ta kundzite sit kabata visu:D

jani , 2013-12-30 20:19:54

Kam Jaunogres tirgs pieder?

?? , 2013-12-31 12:46:28

Jurim pieder.

es , 2013-12-31 17:43:11

jaunogres tirgus ir viens liels bardaks,tur nekaa nav no iistu zemnieku preces-viss no riigas nakts tirgus,tikai ar astronomisku uzcenojumu un tirgotaaju meliem-LV prece,it kaa pashu audzeeta,kur tik vienaadu produkciju var visi tirgus tirgotaaji izaudzeet.Gadiijaas reiz man aizbraukt uz riigas naktinieku,tur arii ieraudziiju muusu jaunogres tirgus tirgotaajas-saucamaas zemnieces,kas pashas ciitiigi audzee daarzenjus

ance , 2014-01-01 15:28:54

jaunogres tirgus ir viens liels bardaks,tur nekaa nav no iistu zemnieku preces-viss no riigas nakts tirgus,tikai ar astronomisku uzcenojumu un tirgotaaju meliem-LV prece,it kaa pashu audzeeta,kur tik vienaadu produkciju var visi tirgus tirgotaaji izaudzeet.Gadiijaas reiz man aizbraukt uz riigas naktinieku,tur arii ieraudziiju muusu jaunogres tirgus tirgotaajas-saucamaas zemnieces,kas pashas ciitiigi audzee daarzenjus

ance , 2014-01-01 15:28:56

Nu ja jums nepatīk tirgus,tad neejiet.Kladzināt ka vistas te.

!!! , 2014-01-01 19:53:44

Bet vai Ogres tirgus nav tāds pats? Daudzi cilvēki, pat no citām pilsētām saka , ka Ogres tirgus ļoti dārgs.Visdārgākais visā Latvijā. Ar visas brēc - pašu audzētie, bet sortiments visiem vienāds.

ragana , 2014-01-02 11:30:16

L.cien.!!!,taa jau nav kladzinaashana,kaapeec gan vajadzeetu triekties mums veel kaut kur ,ja mums Ogreenieshiem ir pashiem savs tirgus.Kapeec mums jaatljauj tiem tirgotaajiem muus maldinaat,kas vinji paaraaki par mums,kas tirgotaajus paarmaaciis maldinaat tautu ,ja ne mees-PIRCEEJI, Visu cienju Jums ,,!!!,,

ance , 2014-01-02 14:45:16

BLA BLA BLA,no jūsu puses tā ir kladzināšana.Ja jums kaut kas nepatīk,tad ejiet un rīkojieties.Bet nevis,te foruma kladzināt.Komentāros jūs visi esat tik gudri,bet īstenība protat tikai muldēt.Rīkoties vajag,nevis rakstīt te muļķības.

!!! , 2014-01-03 10:18:06

L.cien.,,!!!,,man taa izskataas ,ka Juus esat ljoti cieshi saistiits ar tiem tirgiem,bet luudzu pasakiet no kuras puses tekstaa esu izteikusi nepatiesiibu.Arii savu viedokli tak jau driikst izteikt forumaa. Nu protams mees riikosimies,jo pati esu no ieintereseetas iestaades

ance , 2014-01-03 20:21:37

Tu rakstīt no sākuma iemācies un tad raksti.

To ance , 2014-01-05 00:05:36

paši vainīgi,ka ejat pie šiem- it kā zemniekiem!
pilnīgi visi kreisajā pusē no galv. ieejas tirgū ir tirgotāji,kuri savu preci iepērk ,kur nu kurais !
vietējie audzētāji ir iespiesti vienā rindiņā - pa labi ,vai pēdējā rinda kreisajā pusē ! nu vajag saprast, ka viņi nevar paši audzēt, jo tirgot visu cauru gadu ,cik to ha ir ?

x , 2014-03-05 09:42:59

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet