ZZ Zelta Zivtiņas tarifs VISI - Tele2 operators bez brīdinājuma bloķē SIM karti.
ZZ Zelta Zivtiņas tarifs VISI - Tele2 operators bez brīdinājuma bloķē SIM karti.
Labdien!
Es esmu ZZ lietotājs jau kā 8 gadus. Studēju Rīgā, dzīvoju Rīgas rajonā. Līdz šim izmantoju ZZ tarifu nr.3, biju patiešām apmierināts, jo varēju runāt visos populārākajos tīklos, cik gribu un tiešām bez jebkāda limita.
Mani zvanīšanas paradumi ir sekojoši. No rīta, pa ceļam uz darbu, piezvanu parasti saviem vecākiem, kuri dzīvo laukos un kuri lieto Okarti. Saruna ilgts aptuveni kādas 20-30 minūtes. Ja atliek vēl laiciņš, tad piezvanu savai draudzenei, tāpat papļāpājam 15-20 minūtes. Viņai ir Bites pieslēgums. Tad, kad ir pusdienas pārtraukums , tad , protams, ka gribu uzzvanīt kādam, jo taču man ir pieslēgts bezlimita tarifs VISI. Nu tā, pazvanu draugam, tam Amigo, draudzīgi parunājam kādas 20-30 minūtes. Kad pienāk vakars, aizbraucu mājās, tur dzīvoju viens. Protams, mani māc garlaicība. Gribās ar kādu parunāties. Tad vakarpusē piezvanu draudzenei uz BITI, vakarā mums sarunas ievelkās gan jau uz kādām 40-50 minūtēm, pēc sarunas ar draudzeni piezvanu saviem vecākiem uz Okarti, pajautāju, kā tad viņiem ir lauku saimniecībā veikušies darbi un pastāstu savus piedzīvojumus kā man ir gājis pa dienu. Saruna ilgst ap 30-50 minūtes. Un tā es šiem tuvajiem mīļajiem cilvēkiem zvanīju katru dienu, jo mani vecāki dzīvo dziļos laukos, viņiem nav interneta, bet draudzene dzīvo savā mazpilsētā un satikties mums ir iespējams tikai svētdienās.
Taču pirmdien 4. novembrī pa dienu Tele2 operators bez jebkāda brīdinājuma man nobloķēja SIM karti, liedzot man jādam piezvanīt un arī liedzot man saņemt ienākošos zvanus. Kad aizgāju uz Tele2 klientu apalpošanas centru, tad centra darbinieks uzreiz teica, ka es esot daudz zvanījis uz citiem operatoriem. Uz manu jautājumu, cik tad minūtes dienā drīkstu runāt ar draudzeni un cik ar vecākiem, darbinieks nemācēja atbildēt.
Nākamajā dienā pēc mana iesnieguma uzrakstīšanas tomēr man Tele2 operators sakarus manai Zelta zivtiņai atjaunoja.
Taču tagad baidos kādam zvanīt, un ja vēlreiz manu SIM karti šādi Tele2 operators atkārtoti nobloķē?
Kāpēc tad TV reklāmās tiek pateikts tas, ka Tarifs VISI iekļauj bezlimita zvanus uz visiem populārākajiem tīkliem Latvijā?
Kāpēc Tele2 operators noklusē tik ļoti svarīgo informāciju, tik tad minūtes dienā vai cik stundas mēnesī tiešām es drīkstu runāt ar saviem tuviniekiem , lai manu SIM karti operators nenobloķētu?
Kāpēc Tele2 masu mēdijos laiž maldinošu reklāmu? Jo patiesībā bezlimita tarifu plānam VISI ir kaut kāds limits, kuru zin tikai pats Tele2 drošības dienests.
Kāpēc manu SIM karti operators bloķēja bez jebkāda brīdinājuma?
Ja es būtu zinājis, ka nedrīkstu saviem radiniekiem zvanīt trīsreiz dienā no savas ZZ. tad noteikti es būtu izvēlējies citu mobilo sakaru operatoru. Es jūtos kā ar samazgām apliets.
Kāpēc Tele2 melo par bezlimita tarifu plānu VISI?
Kāpēc Tele2 piekopj negodīgu komercpraksi pret saviem klientiem?
Kā lai klients tiešām zin, cik ilgi klients drīkst runāt pa telefonu un cik reizes dienā klients drīkst uz vienu un to pašu nomuru zvanīt?
Kāpēc Tele2 noklusē tik ļoti svarīgo informāciju
Kur var tik daudz rakstīt un muldēt pa telefonu? Tikai nekādā gadījumā neatbildi, ja nevari to izdarīt vienā teikumā....
A ko, ja dēls dzīvo Rīgā kojās, bet vecāki dzīvo kaut kur laukos un tad vienīgā iespēja ir sazināties pa telefonu
pasts, epasts, skaips, telegrāfs nav iespējas?
nu tas ir bezkauns runat 50 minutes,pareizs ka blokeja,vajag iemacities runat svarigo nevis kur kas sap.
Pareizi darīja tas operators, ka bloķēja. Reklāma (un tarifs) domāta cilvēkiem, kas zvana, lai risinātu neatliekamus jautājumus, nevis bezmērķīgi tarkšķētu pa telefonu (priecājoties, ka tas gandrīz bezmaksas). Katru dienu stundu runāt ar kādu! Nu kas tik grandiozs notika dienas laikā!? Vai stāsta viens otram, no kādas krāsas traukiem pusdienas ēduši, cik minūtes transportu gaidījuši?
kuriem tādam "pa ceļam" pļāpātājam nākas sēdēt blakus autobusā vai vilcienā...
lasu un domāju-nu debīliķu valsts!Viens otru māca,cik ilgi jarunā,nu sviests! Problēma nav tajā cik daudz vins runā,bet apstākli,ka operators čakarē klientu,sniedz maldīgu informāciju,grib ierobežot to,ko nedrīgst konkrētam tarifam ierobežot-proti zvanu ilgumu un iespeju zvanīt visos tīklos.Tieši tāpat rīkojas arī Bite un abi šie operatori parkapj klienta tiesības.Par to butu jāsatraucas,jo katrs esam kādam operatoram klienta,ne jau mācīt kadu cik ,kad un ka runāt.
Ne jau mācām, cik jārunā:) Stāsts par to, ka pat Civillikuma 1.pants nosaka, ka tiesības izlietojamas pēc labas ticības. Arī operators cer uz to, ka klients savas tiesības izlietos saprātīgi un nerunās bezjēgā. Nu tak nekā!
Tele2 operātoram ir jānorāda, cik stundas mēnesī drīkst runāt ar kādu konkrētu numuru, neviwe tā vienkārši atslēgt numuru
Nevar gan,ja nav parādu.Cik esmu dzirdējis ,tad atsledz paradniekus.Ar mani ta speleties pameginaja Bite.Par cik paradu nav,aplauzās un pat atvainojas.Sūdzību uzrakstīju pašai Bite un patērētaju tiesibām.Saprata,ka cīnišos un atstājās,pat bridinajuma vēstules neraksta,jo pieradīju,ka neesmu neko parkapis un rēkinus apmaksāju laicīgi.
tiesam jaruna tikai svarigo,nevaru iedomaties,ka stundu var plapat pa telefonu,nu tu tiesam traumeta,pareiz,ka atsledza.
grūti noticēt, ka rakstītais ir patiesība, tieši tā arī tas jāvērtē - kā antireklāma
Anita atpazina Jāni sievieti...
Tev,aita,aizmirsa padomu paprasīt,cik kuram jarunā!
neviens normals cilveks tik ilgi neruna,iemacies konkreti runat,man 10 min gruti runat,bet tu runa stundu,tu tiesam traumeta.
Kāpēc tad Tele2 skaļi reklamē, ka zvani ir paredzēti bezlimita, bet limits tomēr ir?
Kāpēc nekur netiek pateikts, cik tad tiešām daudz mēnesī drīkst runāt ar to bezlimita tarifu?
Kāpēc tik svarīga informācija tiek noklusēta?
bet tas nenormali runat ar vienu abonentu stundu,prieks tadiem klientiem paredzets limits,prieks normaliem klientiem limita nav.
Kas tu esi,ka vari spriest kurš normāls,kurš ne?Ja tu vari tikai internetā sēdēt un neesi spējiga sakarīgu teikumu izrunār,vai tad tu esi normala? Tev neviens padomu neprasīja cik ilgi runāt,bet padalījas iespaidos par nelikumisku ricību!To tu normalā saprast nespēj,bet savus griestu citiem pielaikot gan.
Tele2 jānorāda, cik tad stundas ar vienu abonentu drīkst runāt?
Kāda jūsu darīšana,cik ilgi Jānis runā pa telefonu????Jums skauž???Ko jūs varat bāzt savus degunus,kur nevajag???Un stulbus padomus dot.Tik tiešām,debilā tauta jūs esat.....
Anitām un Birutām skauž ,ka ar šīm neviens nerunā pat piecas min.
Kā man neformālā sarunā paskaidroja viens no operatora (nav būtiski, kura) darbiniekiem – pilnīgi visos tīklos bezlimita piedāvājums reāli nav bezlimita. Līdzīgi kā ar zviedru galdu pasākumos, ēd cik lien, bet, ja mēģināsi apēst visu, apsardze palūgs pamest pasākumu. Īpaši tas attiecināms uz gadījumiem, kad lielākā daļa ilgo zvanu notiek uz citiem operatoriem. Ir cilvēki, kas tādā veidā pelna bonusus par ienākošajām minūtēm, un tā, savukārt, ir negodīga lietošanas politika.
Bonusi ir tikai zivtiņai, citām kartēm bonusu NAV!
Ok, es neesmu tik informēta par priekšapmaksas kartēm, nelietoju tādu jau 10+ gadus, bet acīmredzot ar šo vienu pietiek.