Portāls Draugiem.lv ņirgājas par lietotājiem

Es aicinu portālā Draugiem.lv reklāmdevējus neievietot savu reklāmu. Jo portāls Draugiem.lv ņirgājas par saviem lietotājiem.
Draugiem.lv portāla administrācija atklāti ņirdz sejā lietotājiem, dzēš profilus bez iemesla un pēc tam pieprasa braukt uz viņu ofisu ar personu apliecinošu dokumentu.
Tā ir klaja ņirgāšanās par lietotājiem .
Es strādāju Holandē un es uz Rīgu pie viņiem netieku.
Es aicinu reklāmdevējus nesadarboties ar portālu Draugiem.lv.
Jo portāls draugiem.lv tiešām ņirgājas par saviem lietotājiem.
Es neko portālā nebiju pārkāpis, bet , sarakstoties ar Draugiem.lv administrāciju,
portāla administrācija man pieprasīja no Holandes braukt uz Rīgu un viņiem rādīt personību apliecinošu dokumentu. Ko nu, ja es tikai nākamā gada pavasarī braukšu uz Latviju? Un vispār, ar kādām tiesībām tāds portāls ir tiesīgs pieprasīt man braukt uz Draugiem.lv biroju un rādīt man manus personību apliecinošus dokumentus. Ceļa naudu no Holandes tāpat viņi man neatmaksās. Tā ir klaja ņirgāšanās par cilvēkiem, kuri strādā ārzemēs un kuriem Draugiem.lv portāls ir kā vienīgais saziņas veids ar radiem, draugiem Latvijā !

Edgars Pudņiks , 2013-10-25 10:38:50

Nav ko ņemties/cepties. Sen jau visi facebook.com "tusējas" :))

Aiaijaa , 2013-10-25 10:44:08

Kaut kāds murgs, man tagad no Holandes ar dokumentu zobos lidot uz Rīgu , lai manu profilu atjaunotu? Tā ir portāla Draugiem.lv klaja necieņa pret lietotājiem.

Edgars , 2013-10-25 11:14:01

un viss

nelieto , 2013-10-25 11:18:52

Jā, viņi tā dara, manas meitas profilu arī izdzēsa, ja Tautas policijā saņemas ir melu sūdzības, tas nekas, ka mana meita bija pasūtījusi fermā supernaudas un dabūja viņa taisīt jaunu profilu.
Bet tādus spamotājus, kā Rinalds Staņēvičus , draugiem.lv portāla admini nedzēš.
Toreiz mana meita bija sakašķējusies ar klasesbiedrenēm. Klasesbiedrenes viņu nosūdzēja uz Tautas policiju. Novēlu Draugiem.lv drošu bankrotu.

cita lietotāja , 2013-10-25 11:35:42

Manu profilu arī pirms pusgada tur dzēsa, da nu , kaut tas Draugiem.lv tiešām aizietu par burbuli.

Centis Ūbele , 2013-10-25 14:32:49

Jā, viņi dzēš, jo noteikumos ir tāds punkts, ka admini drīkst bloķēt jebkuru profilu pēc saviem ieskatiem. Ja sponsori atvērs acis, tad draugem.lv sāks domāt, ko dara

anda , 2013-10-25 16:31:29

nez ko Tu tur tik svarīgu dari, roņus glāb vai, aizbrauc uz Eidhovenu, Tevi no turienes lepnais wizzair pa lētu naudu atvedīs, pie reizes būs ir tuvinieki, ir radi, ir draugi, bez draugiem sazināti

Brīnums , 2013-10-25 20:16:45

Mani arī izdzēsa, jo biju sakrājusi ap 2000 draugua un man tur bija seksīgas bildes. Nahuj to portāly draugiem.lv

Maija Līmane , 2013-10-25 23:22:27

Tai pat laikā nebija nekādas reakcijas, kad viena persona bija kā savu fotogrāfiju ielikusi citas personas foto. Varēja rakstīt zaļš palikdams, neko nedzēsa, nebloķēja....

mk , 2013-10-26 11:13:13

Draugiem.lv vispār sāk palikt par pēdējo mēslu!!!Arī samaksu jau prasa par visiem sūdiem!Man arī vienreiz izdzēsa profilu,nemaz nepaskaidrojot par ko!!!

pupa , 2013-10-27 19:53:18

jus visi esat stulbi lietotaji :D kada huja pec domajat jums ir kada teiksana teikt viniem ko darit, nepatik, nelieto.

toms , 2013-11-04 13:45:31

Kada jega vsp kautko dzest nesaprotu es ,.,,,,
nu ir ir feiks porfils kas no ta mainas ? :D
kada jega pieradit kad lietotajs tiesam esi tu tad jau kad registrejies lai paprasa nokopet pasiti un registracija to ieklauj - lai salidzina pasi ar valsts datiem wai tads exsiste :D:D:D eball idiotims :D
mana skatijuma idotisms.........

LazdinsArtis , 2013-11-10 23:28:56

?Man kad es pats dzesos Vini pieprasija pasi arii lai ierodos teicu ka man nav laik un ta ....
Tad pieprasija pases kopiju pa @ pastu..... :D:D nu mulkibas pedejas...

LazdinsArtis , 2013-11-10 23:31:22

Tevi laikam dzēsa Draugiem.lv administrātore Ilze Šafranska. Izcili nejauks cilvēks.
Kad mani tur dzēsa, rakstīju, kāpēc dzēsa?
Atbildēja man viņa tikai tā, ka es esot viltus profils un man esot jābrauc ar dokumentu uz viņu biroju Mārupē. Bet ko darīt, ja dzīvoju labu laiku Dānijā? Tad viņi pieprasīja, lai es caur elektronisko parakstu kaut kā autorizējos un rakstu iesniegumu. Vēl trakāk!
Par elektronisko parakstu ir jāmaksā un tur var autorizēties tika tād, ja ir internetbanka.
Kam man internetbanka, ja strādāju vienkāršu darbu un visu naudu glabāju uz parastās algas kartes? Novēlu draugiem.lv iznīkt dabiskā nāvē, ja viņi šādi turpinās ņirgāties par lietotājiem.
Ilze Šafranska jūtas nesodīta, tāpēc jau dzēš tos lietotājus, kuri krāj draugus un kuriem nav albumu.

lietotāja , 2013-11-21 12:13:17

Facebook ir daudzkārt labāks par Draugiem.lv, jo Facebook nevienu vispār nedzēš ārā , ja nespamosi

facebook , 2014-07-11 13:03:43

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet