Nekompotentā pārdevēja.
Sveiki vēlējos pasūdzēties par veikala Grenardi pārdevēju Janu (vismaz viņa sevi tā dēvēja, kad pajautaaju vinjas vārdu) TC DAUGA kura bija tik nepieklājīga un nekompotenta, ka pēdējo gadu laikā kaut ko tādu nebiju pieredzējusi. Tai vietā lai viņa apkalpotu mani viņa pateica, ka nav laika un lai pati es izrēķinot cik man manis prasītā rotas lieta maksās.. tad interesanti ko šis cilveeks tur dara un vai vispaar viņa ir ieintereseeta tur strādāt. :(
A kam tad Jūs te vēlējāties pasūdzēties?Sūdzēties vajag viņas bosam...
A kam tad Jūs te vēlējāties pasūdzēties?Sūdzēties vajag viņas bosam...
nekad neticēšu,ka konkrētā pārdevēja tā darītu..iespējams pati uzvedies kā zvaigzne un neko pat nevarēji tur nopirkt.
?
Gan jau,tu pati uzvedies kā cūka...Un tagad gribi vainīgo padarīt pārdevēju.
nekompotentā, kurā klasē mocies?
Jana minī kleitā dejot naa ! http://youtu.be/uZoGAcskKY0
Meila nenem galva tos komentus sitie pasi ir cukas un gan jau pati pardeveja to rakstija
Kur tad man ņemt?
Nekad dzive neticesu,ka sada limena veikala Tev teiks ka "nav laika"!!!!!
Pilnigs sviests!
Nu tu gan esi pati riebekle neturi naidu bus vieglak dzevot meila
NETICU! Grenardi pārdevējas vienmēr ir laipnas!!! Par pārāk!
pircejam vienmer ir taisniba,vienreiz rakstijam par veikalu Beta,laikam izlasija un visas kludas izlabojis,tagad nepipe blakus veikalam,kaserei nagi tiri.
O,galvenā cūka ierunājās.
varu piekrist Meilas rakstītajam, jo pats ar sievu saskāros ar zinaamo pardeveeju. Sēž kājas sakrustojusi galiigi nav ieintereseeta palīdzeet pirceejam, var redzeet, ka cilveeks paaraak augstaas domās par sevi. Jau pēc sejas izskatās pretiiga sieviete fui kāju tur vairs nespersim
Ka maksa, ta strada!
Tad lai nestrādā vispār!
OOO laikam sieva s*dīga ja pārdevējai kājas pamanīja.......
Nu nav gan tur laipnas paardeveejas, vienreiz iegaaju paskatiities sev gredzentinju, vajadzigajam pirkstam ir mazas izmeers, kameer atradu, vai taadi izmeeri vispaar ir (padeveja pat nepienaaca), skatiijos un tad no paardeveejas izdzirdeeju- tikai skaties aatri, man nav laika. Nu taa nu gan nav vajadziigaa attieksme pret klientu,ja veelies kaut ko pardot :)