Publisks FUJ Ogres pašvaldības policijai

Zinu, ka mašīnu biju novietojis nepareizā vietā, taču ĢIRTAM GRĪSNIŅAM vai kā nu viņam tas uzvārds, un citiem būtu jāpadomā arī par šoferiem?! kā lai gan tagad jūsu UZLīMI nodabū nost? varbūt no soda naudas novilksiet nost? lai varu līdzekli stikla tīrīšanai dabūt??????

vainīgais , 2013-10-22 15:14:32

Ja esi vainīgs,tad nekladzini,bet nokaunies!

Marusja , 2013-10-22 16:22:21

Vai tu, šoferis būdams, domāji par citiem satiksmes dalībniekiem, kad atstāji savu auto kā un kur pagadās?

vainīgajam , 2013-10-22 17:14:04

Tev vel pa galvu vajadzēja iedot.Jūs no sākuma iemācieties,savas mašīnas novietot pareizi.Nevis kā sagribas.Un tev,vel nav kauna sūdzēties.FUJ tev.....

To vainīgais , 2013-10-22 17:25:19

Man ar ir ko pateikt, mazais fuj.... Novietoju auto Grīvas 8... pats arī tur dzīvoju... Kad auto novietoju mums uzradās zīme P.... lieliski, būs kur likt auto oficiāli. Pēc pāris dienām atnāk mājas vecākā.... oho, iedod atļauju... exelenti.... jožu uz auto likt atļauju iekšā.... manāms bija pārsteigums kad aizejot uz auto skatos - OPAAAA plāksters.... maza nesaprašana.... skatos kas par desām un ieraugu zem lieliskās P uzradusies papildzīme tikai ar atļaujām....
Vai mani var sodīt ja auto tur jau stāvējis pirms šāda zīme uzstādīta??? Devos uz policiju, uzrakstīju iesniegumu par to... atbildes vēl nav!
Jau vairākus gadus atpakaļ bij līdzīgi rīgā kad dzīvoju... novietoju auto uz ietves.. arī zem zīmes P uz trotuāra. biju aizbraucis atvaļinājumā... auto stāvēja novietots.... atgriezos... devos pie auto un volāāāāā zīme līdz ar asfaltu nozāģēta.. un plāksters. Devos uz policiju un man mīļi paskaidroja ka to nevar pierādīt ka auto tur atradies kad zīme bija un maklsā vien ragā.....
Līdz ar ko der secināt ka tas tāds kā jauns PP biznes!

Olēēē , 2013-10-22 18:41:05

Ziniet, ja pašvaldība atļaujas sodīt, lai tikpat nadzīgi arī risina Ogres iedzīvotāju automašīnu novietošanu pie mājām. Kāpēc vieni var turēt, un citi nē???? bļāvēji lielākie ir tie, kuri paši nevar atļauties nopirkt mašīnu|?

ola , 2013-10-23 01:47:19

Nevajag meklēt vainīgos,ja pats esi iegādājies BMV un tagad uzskati sevi par PASAULES nabu ,un ceļu satiksmes noteikumi nav priekš tevis,tad MAKSĀ,MAKSĀ MAKSĀ

tO VAINĪGAIS , 2013-10-23 08:02:50

ak, debestiņ, cik te visi pareizi un tikli. paši ejat pa ielas vidu, bet mašīnai ir jālavierē - to lai nenobrauc jūs pašus, to - lai jūsu bērnus, to- ratus un vēl piedevai - pēkšņi nez no kurienes uzradušos žurkulēnu suni.... bet kad daži pasūdzas par reālu problēmu, ka nav, kur novietot (lasi - VIETĀ, KUR AR SAVU AUTO NETRAUCĒTU CITIEM), tā brēcēji uzrodas nez no kurienes, tāpat kā viņu žurksuņi

Mya , 2013-10-23 09:26:58

Žurka esi tu,saprati????Par tādiem vārdiem,var norauties pa muti!!!!!

To Mya , 2013-10-23 14:33:43

Žurka vispār ir gudrs zvēriņš, bet kā ar Tevi, ar ko labāka par savu sitamo subjektu?

>>Mya , 2013-10-23 14:45:26

to vainīgaus tev laikam skauž , ,ka citibrauc ar bmw?! nopērc tu to bmv ar , varbūt kļūsi mazliet jaukāks!

skauģis , 2013-10-26 15:05:55

Ko Jūs strīdaties, kā mazi bērni...

Es piekrītu, ka ar stāvvietām Ogrē ir pavisam slikti, es bieži vien ciemojos pie dažādiem cilvēkiem, un atrast brīvu vietu, kur atstāt savu auto un nepārkapt likumu ir diezgan apgrūtinoši...

Igors , 2013-11-07 14:59:09

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet