Ēdināšana Ogres 1.vidusskolā
Gribētu uzzināt citu vecāku viedokli par ēdināšanu Ogres 1.vidusskolā pirms sāku gatavot iesniegumu no vecākiem skolas direktorei, jo:
No mana bērna klases, kā izrādās, Fazer ēdnīcu apmeklē tikai 1 bērns. Pārējie bērni dodas ēst uz mazo rūtas kafejnīcu, kura ir maza, lai visi varētu paspēt paēst starpbrīdī. Apjautājos, vai arī citu klašu bērni apmeklē šo kafejnīcu - izrādās, ka jā. Tāpēc jau nevar izstāvēt rindu un bieži vien mans bērns nemaz skolā pusdienas nepaēd, jo lielie jau mazos nepalaiž, vai arī ielien bez rindas pa priekšu. Prasu, kāpēc neviens neiet uz Fazer ēdnīcu - neesot garšīgi, ēdiens auksts, mērces vienmēr uzgāž virsū visam ēdienam.
Un tad nu man rodas jautājums, kas tad vispār iet uz lielo ēdnīcu, kur baro Fazer? Laikam jau tikai 1. un 2.klašu bērni, kuriem pusdienas apmaksātas.
Pat skolotāji neiet uz Fazer ēdnīcu, jo nav garšīgs ēdiens. Tas jau par kautko liecina.
Kāpēc Fazers aizņem tik lielas telpas skolā, bet tur nenāk bērni ēst? Beidzot taču kautkas jādara.
Lūdzu izteikt Jūsu viedokli.
Viss pareizi, starpbrīži ir krietni par īsu, lai izstāvētu rindu ēdnīcā. Mans bērns visbiežāk ēd pēc pēdējās stundas. Bet ja visi neietu ēst uz turieni, Fazeram nebūtu izdevīgi biznesu taisīt, varbūt izvāktos labprātīgi? :)))
Mans bērns jau ir gana liels, lai pieņemtu lēmumu un viennozīmīgi izvēlas paēst ārpus skolas, jo:
1) skolā rinda, ko izstāvēt nav iespējams;
2) dārgāk kā "Elvī". Protmas, dažkārt rodas problēma, jo par pāris minūtēm kavē stundu, bet citas izejas nav - skolā nevar paēst augšminēto iemeslu dēļ.
Ēdiens tur ir labs, un nav gan dārgāk par Elvi.To, ka ēdiens ir auksts un negaršīgs, skolēni jau stāsta kopš neatminamiem laikiem par VISĀM skolu ēdnīcām.
Droši vien Fazer ēdnīcā nedod čipsus un frī tāpēc jau tur slikti.Vajag kā agrāk tajā skolā katrai klasei savs galds ...gribi ēd ,negribi neēd.98% ēda un bija paēduši.Ucinās ar kaprīzo jaunatni kā ar invalīdiem.
mani bērni paēd un viss patīk.
ir cilvēki,kuriem tikai kasīšanās prātā.
Viktorij, kāda daļa tev par skolotājiem?
Jo arī skolotājiem esmu pavaicājusi, vai viņi tur iet ēst.
Pabrīnījos, redzot skolēnus Elvī ēdnīcā pusdienlaikā. Un ēda viņi salātiņus vai gaļu, nevis frī kartupeļus.
1.VIDENĒ DRAUSMĪGA ĒDINĀŠANA UN CENAS ABSOLŪTI NEDRAUDZĪGAS, JA ĢIMENĒ IR VAIRĀKI BĒRNI, VISPĀR. VIDUSSKOLNIEKS, LAI PAĒSTU, VAJAG 2,50Ls VISMAZ.
ĢIMNĀZIJĀ DAUDZ LABĀK, LĒTĀK UN GARŠĪGĀK!
Kāpēc vecāki un pārējā sabiedrība ir tik sliktās domās par jaunatni?Ko domāsiet to dabūsiet, man lielais puika devītklasnieks ēd skolā silto ēdienu nevis čipšus un kolas, kā Jums labpatīk domāt,jo mājās ir pieradis ēst normālu ēdienu nevis tikai uzkodas un pusfabrikātus.Un arī ar mazo bērnudārzā nav problēmu, jo ēd tikpat kā visu,jo ir pieradis pie zupām un otrajiem.Sevī meklējas kļūdas vecāki nevis sliktā skolā, nepareizos pedagogos utt. Labāk un lētāk jau gribas vienmēr...bet vislabāk jau gribētos putna pienu par velti :)
agrak skolotaja uzblauj tev virsu un bija kartiba,bet tagad skolotaji baidas uzreiz vecaki iet un sudzas.
Kur tad Elvi ir ēdnīca? Zinu tikai restorānu.
Ups sajaucu ar Topu.Elvi Brīvības ielā ir gan ēdnīca.
Tikai nevajag! Fazer ēdnīcā ir ļoti laba izvēle un pa 1.50 var paēst pat pieaugušais! pati tur bieži no darba eju pusdienlaikā. Skumīgi tikai, ka bērns netiek pie šiem ēdieniem un ir jāēd dārgākajā Rūtas kafejnīcā, jo viņš teica, ka tik pilns ir Fazer pusdienlaikos, ka jāiet uz Rūtu. Tā kā, ja prasi vecāku viedokli, tad iedod aptaujas lapas skolēniem, lai atnes vecāku viedokli, jo Rūta stipri iepakaļ Fazeram ir. Aizej uz to skolu un paēd kādreiz Fazerā, tad zināsi! Bērnam ne vienmēr var ticēt uz vārda!
Man arī bērns paēd pa 1.30 otro un atnākot no skolas katliem virsū nemetas.Nu to ka ir liela rinda uz Fazer tas gan fakts.
Nu totāls "sviests"...mans bērns nesūdzas, pati arī esmu ēdnīcā ēdusi, viss ir garšīgs un silts. Viena lieta ko stāsta bērns mājās, jo redz viņam arī gribās, kā citiem, "kruti" ēst kafejnīcā nevis skolas ēdnīcā. Tas jau aiziet bara likums:-) Man pāris reizes arī ieminējās, ka grib ēst kafejnīcā...kad noskaidrojām, ka gan ēdiens ir garšīgs, gan silts un nav jālēkā citiem līdzi, viss bija kārtībā. Audziniet vecāki bērnus arī paši, skolas iemācīs to, kas tai jāiemāca un tad pārējais būs o.k.
Pilnigi nepiekritu, ka ediens negarshigs, un mērCes lej virsu...tas tik nozīmē, ka bērns šogad NAV bijis vispar est Fazer ednicaa,jo šogad mani bērni ēd visu, ko gatavo Fazer,viss tiek pasniegts atsevišķi - salati, merces ir atsevišķos traucinos!!!!!!Bērni saka,ka ļoti garšīgi,kaut pagājušo gadu, nelabprāt ēda , jo bijis negaršīgi.
Cenas ir labas fazer,dažķārt pati paēdu 1.vdsk. pa 1 - 1.20LS pusdienas,kamēr bērnus gaidu.Ļoti garšīgi, šeit es domāju vairāk bērna interpretācija, jo gribas jau tajā kafejnicaa, kur visi skrien, tak nebus luzers un neies uz ēdnicu :D
Cik saprotu no bērniem problēma nav tajā, ka ēdiens negaršīgs, bet apstāklī, ka rindu nav iespējams izstāvēt. Un tad ir variants iet uz Rūtas kafejnīcu vai palikt neēdušam.
Varbūt būtu lietderīgi ieviest sistēmu, ka pm. vienā starpbrīdī ēd 1-7 klases otrā 8-12.
Es no Rīgas braucu katru dienu ēst pusdienas uz 1. Vid. Fāzer ēdnīcu ir ļoti garšīgi un cena pieņemama. Man pat atmaksājās Rīdziniecei!
bet vispār draugi - pilnmēness iestāšanās tuvojas, saglabājam mieru jebkurā situācijā, bremzējam emociju izvirdumus, jo tas var nelāgi beigties.
Inga ir Fazer tuva persona ,tāpēc viņai vienīgai garšo ,raksta murgus
Totālas muļķības. Gan skolotāji, gan arī mēs, skolēni ēdam fazerī. Viss ir garšīgi un nekādu sūdzību nav. Nekādas mērces netiek lietas virsū. Pašam jāaiziet pārbaudīt, nevis svēti ticēt sīkajam, jo kā zināms - bērni mūsdienās mīl piepušķot ļoti daudz muļķību. Kas tas par vidusskolnieku, kuram vajag paēst pa 2,50 ls? Pa to pašu ''dienas ēdienu'', kurš maksā latu var tīri labi paēst. Vissirslikti.
jā, nu skatos, ka tomēr ir arī labas atsauksmes. Tāpēc jau arī interesējos, ko saka citi bērni ne tikai manējais. Būs jāveic aptauja skolā.
Murgs kaut kāds!
Esmu daudzbērnu māmiņa, katrs paēd pa 1Ls dienas ēdienu, kas ir garšīgs un galvenais veselīgs!!!
Tie kas ceļ traci tikai tādēl ka gribās pakasīties, nu bet lūdzu... Daily ēdnīca ir augusi un tā tik turpināt :)
....un vēl mani bērni ēd lejas kafejnīcā, kas arī ir Daily īpašums... tātad ir tomēr varianti!!!!
Mans berns ņem no mājām, ko uzkožamu.Jo izstāvēt rindu ir pagrūtgi.Tad vel jāatrod vieta ,kur apsēsties,kas ari ir sarežģīgti,un visbiežāk ir jākavē nakamā stunda.